Na een leuke week in Engeland te zijn geweest sta ik me nu klaar te maken om een avondje weg te gaan met de ajax selectie. Gelukkig gaan Ayla en Jaimy ook mee en heb ik van Jasper gehoord dat derest ook allemaal hun vriendin meeneemt. 'Jasper?' Roep ik als ik mijn jurkje niet zelf dicht krijg, zijn hoofd verschijnt om de hoek en hij kijkt me vragend aan. 'Wil je me jurk en dichtritsen?' Vraag ik en hij knikt. Hij komt naar me toe en ritst de jurk dicht. Hij legt zijn handen op mijn schouders en kijkt me aan. 'Je bent prachtig' zegt hij en ik kijk hem glimlachend aan. 'Dankje, jij ziet er ook niet verkeerd uit' ik draai me om en bekijk hem even.hij heeft een nette donkere spijkerbroek aan met daarop een nette blouse. Zijn haren zitten perfect in de gel en zijn zwarte nike's maken het plaatje af. Ik kijk nog een laatste keer in de spiegel en haal het elastiek uit mijn haar waardoor het krullerig over mijn schouders valt. Ik pak mijn ballerina's uit de kast. Want de hele avond op hakken wordt mijn dood, en loop daarna met Jasper naar beneden.

'Britt. Heey, lang geleden zeg' hoor ik Jaimy zeggen. Ze neemt me in een knuffel en ik lach even. 'Ik weet het. Te lang geleden' ik zegt Viktor, die naast haar staat ook gedag. 'Kom ik stel je aan de andere meiden voor. Ze zijn echt heel aardig hoor' zegt ze en trekt me aan me pols mee. Ik draai me nog even om naar Jasper die me lachend nakijkt en zich daarna weer op Viktor richt. We komen aan bij drie andere meiden. 'Dames, dit is de vriendin van Jasper' stelt Jaimy me voor. 'Hoi ik ben Iris. Vriendin van Nicolai, wat leuk je eens te ontmoeten' zegt het eerste meisje en geeft me een hand. 'Hi ik ben Elisabeth. Vriendin van Joël' zegt ze en geeft me ook netjes een hand 'hoooi ik ben Anouk. De vriendin van Niklas' zegt de laatste vrolijk en geeft me gelijk een knuffel. 'Leuk jullie te leren kennen meiden, ik ben Britt en zoals al vermeld. De vriendin van Jasper' zeg ik en glimlach.

'Niet om lullig te doen, maar Jasper had toch eerst met Joan?' Vraagt Anouk en kijkt me vragend aan. 'Klopt. We hebben elkaar ontmoet op het Wk in Brazilië, daar zijn we eigenlijk al heel snel voor elkaar gevallen. Jasper heeft alles aan Joan verteld en ze zijn als vrienden uit elkaar gegaan. We spreken elkaar nog regelmatig' leg ik uit. 'Jij was op het wk? Hoe dan?' Vraagt Iris. 'Ik ben de dochter van Louis van Gaal' 'omygod. Niet?' Vraagt ze ongelovig en ik knik. 'Wat vind je vader van de relatie?' 'Hij heeft het vrij snel goedgekeurd. Waar ik zelf nogal verbaasd over was' lach ik een. 'Hello lady's' hoor ik iemand zeggen en draai me om. Viktor, Niklas, Nicolai, Joël en Jasper komen aangelopen. Jasper slaat een arm om me heen en kijkt me glimlachend aan. 'Leuke meid heb je Jas' zegt Iris en geeft hem een klop op de schouder. 'Weet ik' lacht hij en drukt een kus op me wang. 'Hoi allemaal' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Ayla en Daley staan. 'Ayla' zeg ik en loop op haar af. Ik knuffel haar en zeg hierna Daley gedag. Ik trek Ayla mee naar de rest en stel haar voor.

Na nog even gekletst te hebben loop ik samen met Jasper naar wat andere spelers toe en belanden we ook nog in gesprek met Frank. Uiteindelijk is het bijna kwart over twaalf als we thuis zijn en gaap ik even als ik me jurkje uit heb gedaan. 'Ik vond het erg gezellig' zeg ik en geef Jasper een kus op zijn wang. 'Ik ook' zegt hij en beide lopen we naar de badkamer. Ik haal het beetje make-up wat ik op heb weg en poets dan net als Jasper ook mijn tanden. Hierna kruip ik naast hem in bed en val ik al snel in slaap.

'Maar vind je het niet wat vroeg?' Hoor ik Jasper de volgende dag aan de telefoon zeggen. Hij zit in de keuken terwijl ik om het hoekje sta. 'Ik weet het niet man. Straks vind ze het nog te vroeg. En ik moet het ook nog aan dr vader vragen' even is het stil. 'Ja dat wel maa-' 'oke, ik bel je nog' ik stap de keuken in en doe of ik niks gehoord heb. 'Ja doei Robin' zegt Jasper en draait zich dan om. Met grote ogen kijkt hij me aan. 'Heb je dat gehoord?' Vraagt hij meteen. 'Nee ik hoorde je alleen doei Robin zeggen. Wat moet jij met Robin?' Vraag ik. 'Uhm, hij moest even iets weten' zegt hij snel 'oke, ook koffie?' Vraag ik, Jasper knikt en ik pak twee koppen uit de kast en vul ze. 'Moet je weer trainen vandaag?' Vraag. Jasper knikt aangezien hij net een slok neemt. 'Oke' zeg ik en ga aan tafel zitten. Ik kijk hem aan. 'Wat is er?' 'Niks' zeg ik meteen. Ik weet dat ik het niet lang voor me kan houden om te zeggen dat ik hem wel gehoord heb. Hij drinkt zijn kop leeg en loopt daarna naar boven. Ik denk even na over waar Jasper het over gehad zou kunnen hebben. Ik haal de zinnen die hij zei weer door me hoofd. Hij weet niet of het te vroeg is en hij moet het aan me vader vragen en hij weet niet of ik wel ja zeg. Dan worden me ogen groot, Gaat hij me ten huwelijk vragen?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen