Nadat Jasper de volgende dag alweer vroeg was vertrokken heb ik gelijk maar een paar belletjes gemaakt. Me vader was blij dat het weer goed ging met me maar was toch ook nog een beetje boos omdat ik niks liet horen. Thomas nam niet op, zoals hij wel vaker niet doet. Nellie had me gelijk uitgenodigd voor een kop thee en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Daarom zit ik nu in de auto op weg naar Groesbeek. Omdat het maandag is sta ik natuurlijk weer in de file. Ik zet de radio wat harder en luister naar de file vermeldingen. Ik zucht als ik hoor dat de file waarin ik sta nog zo'n uur zal duren vanwege een ongeluk. Gelukkig rijden we nog zachtjes verder en kan ik bij een tankstation even stoppen. Ik loop naar binnen en haal een koffie met een croissantje. Als ik weer in de auto zit zet ik de telefoon op de bluetooth en bel ik Nellie. 'Ik sta in de file. En het duurt zeker nog een uur' zeg ik en haal ondertussen de deksel van mijn koffie af. 'Jeetje, is er een ongeluk gebeurd?' 'Ahu, ze zeggen een uur. Maar het zal vast langer duren. Ik sta nu bij het tankstation' 'weetje wat. Kom morgen anders maar. Dan hoef je nu niet in de file te staan' 'is goed. Doen we dat' zeg ik en neem een hap van mijn croissant. 'Dan zie ik je morgen. Doei meis' 'doei Nellie' zeg ik en hang op. Als ik mijn koffie en croissant op heb start ik de auto en rijdt ik de weg weer op. Gelukkig was het een tankstation waar een viaduct boven zit dus zo kom ik gemakkelijk weer op de andere rijstrook.

'Hey lieverd' zeg ik als ik zie dat Jasper belt. 'Hey schat, zit je in de auto?' Ik maak een uhu geluid en kijk over mijn schouder. 'Waar ga je heen?' 'Ik ging naar je moeder. Maar ik stond al bijna een halfuur in de file en kreeg te horen dag het nog zeker een uur ging duren. Dus nu ga ik morgen heen' leg ik uit. 'Oke, ik ben er vanavond niet met het avondeten' zegt hij. 'Ow. Wat ga je doen?' 'Uiteten met een paar gasten' 'is goed lieverd. Dan haal ik wel wat voor mezelf' 'vind je het niet erg?' Vraagt hij 'nee tuurlijk Niet, doe ze de groetjes' 'zal ik doen lieverd. Je hoeft niet op me te wachten. Ik denk dat het laat wordt' 'is goed lief. Dan zie ik je morgen. Eetse' zeg ik. 'Dankje. Doei' 'doeidoei' zeg ik en we hangen weer op. Ik besluit om naar het appartement van Robin en Bouchra te gaan om de laatste dingen nog op te ruimen en schoon te maken. Ik vind nog wat kleding van me en stop dat in een tas. Als ik tevreden ben met het glanzende huis stap ik weer in de auto en rijd ik naar de Albert Heijn, ik haal verse pasta met pastasaus en haal ook nog een bak Ben en Jerry's. Als ik het afgerekend heb loop ik het winkelcentrum nog even door.

'Britt' hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Lasse Schone achter me staan. 'Heey' zeg ik en begroet hem met drie kussen op de wang. 'Hoe gaat het?' Vraagt hij. 'Gaat goed, en met jou?' 'Jawel hoor. Hoe is het met jou en Jas?' Vraagt hij 'goed, we zijn weer bij elkaar' en er komt een glimlach op mijn gezicht. 'Dat is mooi om te horen' 'ging jij niet mee uiteten?' Vraag ik. 'Uiteten? Met wie?' 'Jasper belde dat hij uiteten ging met een paar jongens' 'ow. Ik heb er niks over gehoord' zegt hij. Hij kijkt me aan en ziet dat ik moeilijk kijk. 'Hey, er is vast niks aan de hand. misschien is ie met andere vrienden?' 'Ja vast wel' zeg ik en geef hem een glimlach.

'Met wie was je uiteten?' Vraag ik als Jasper thuiskomt. Het is al kwart over één maar ik kon niet in slaap komen, ik sta tegen de deurpost geleund en heb mijn armen over elkaar geslagen. Jasper schrikt even en kijkt me aan. 'Gewoon, met wat gasten van de club' zegt hij en loopt langs me de slaapkamer in. 'Hoezo?' 'Lasse wist van niks' 'nee klopt. Ik was ook met Niklas, Nick, Anwar en Nicolai' zegt hij en trekt zijn shirt uit. 'Echt?' 'Bel ze maar. Bel de meiden, echt waar Britt. Ik heb me lesje wel geleerd en ik wil je niet nog eens kwijt' zegt hij en komt voor me staan, hij pakt mijn handen vast en kijkt me aan. 'Ik meen het Britt' zegt hij nog een keer, 'echt?' 'Echt. Ik hou van je Britt' 'ik ook van jou. Sorry dat ik dat vroeg. Ik had het moeten geloven' 'ik snap het wel, je heb tijd nodig om me weer honderd procent te vertrouwen. En daar geef ik je alle tijd voor' 'dankjewel' zeg ik en sla mijn armen om hem heen. 'Het is oke lieverd. Laten we gaan slapen, we moeten morgen weer vroeg op' zegt hij en ik knik. Jasper gaat de badkamer in en ik ga weer in bed liggen. 'Welterusten lieverd' zegt Jasper als hij in bed ligt, ik ga met mijn rug tegen zijn borst aanliggen en hij slaat zijn armen om me heen 'truste' hij drukt een kus op mijn slaap en knipt daarna het nachtlampje uit.

Reacties (1)

  • goldengirl12

    Cuteee! Mr k vertrouw t eigenlijk nie:$

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen