Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

"Out of the night that covers me, Black as the Pit from pole to pole, I thank whatever gods may be For my unconquerable soul. In the fell clutch of circumstance I have not winced nor cried aloud, Under the bludgeonings of chance My head is bloody, but unbowed. Beyond this place of wrath and tears Looms but the horror of the shade, And yet the menace of the years Finds, and shall find me, unafraid. It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul."

Ik kijk op van mijn uitgeprinte papier en ik kijk rond in de klas en de docent kijkt me goedkeurend aan. "That was a wonderful poem, miss.." "Prince" maak ik zijn zin af en hij knikt "Right, miss Prince, I really liked it, you can sit now" zegt hij en ik knik en ik loop naar mijn plaats naast Rosie en ze glimlacht goedkeurend. De rest van de les wordt besteed aan de gedichten van andere studenten uit mijn klas.

Ik loop vermoeid uit het lokaal en loop naar de kantine samen met een deel van mijn klas, mijn klas is leuker dan ik had verwacht en er zijn tot nu nog niet echt groepjes gevormd, we gaan met zijn alle aan een tafel zitten en ik haal wat eten uit mijn rugtas.

Ik voel Rosie mij aantikken en ze richt haar blik op een groep van vijf jongens die door de kantine lopen, ik glimlach als ik de gezichten herken. "What about them?" vraag ik lachend aan Rosie.

"They are handsome as hell" sist ze zachtjes terug en ik wiebel met mijn wenkbrauwen. "They are pretty cool" glimlach ik en Rosie haar ogen worden groot en ze komt dichterbij me zitten "You are friend with them?" vraagt ze en ik knik "Kinda, we hung out a couple times last week" zeg ik plagerig en Rosie kijkt me verbaasd aan. "They are like the most handsome boys from school" zucht ze zwijmelend en ik lach alleen maar.

Na een half uur eigenlijk niks gedaan te hebben lopen we naar het lokaal toe waar we les hebben en met een zucht plof ik neer op de stoel naast Dave, Rosie zit achter mij naast Luca. Na nog drie uur les te hebben gehad mag ik eindelijk de les verlaten en vermoeid kom ik aan bij mijn kamer en ik laat me op de bed vallen en ik staar naar het plafon, ik had echt geen zin om het huiswerk te maken wat ik vandaag had opgekregen.

Ik haal een hand door mijn rode haren en ik kijk op de klok, het is nog te vroeg om te gaan eten, toch ga ik huiswerk maken, zoveel is het toch niet. Ik plof neer achter mijn bureaustoel en ik open mijn laptop en ik ga veder met de opdracht waar ik was gebleven in de les, ik probeer zo gefocust mogelijk te blijven maar soms word ik toch wel afgeleid door mijn telefoon die enthousiast begint te trillen, op een geven moment heb ik hem uit gedaan.

Ik kijk op mijn klok en frons als ik de tijd zie, het is al zeven uur, meteen begint mijn maag te knorren en ik duw mezelf van de stoel af en ik pak mijn portemonnee uit mijn tas en ik loop mijn kamer uit richting een klein restaurantje en ik loop naar binnen en ik kijk twijfelend naar het menu, ik besluit een lekkere fruitsalade te nemen en een glas water.

"So what are you going to pick?" hoor ik opeens een stem vlak naast me zeggen en ik kijk geschrokken opzij "Fuck you Niall" mompel ik alleen en hij lacht. "l'll take that delicious fruitsalad and a glass of water" bestel ik en de vrouw knikt en ze noemt de prijs, ik zwaai even met mijn pinpas en ze knikt en typt wat in en het bedrag komt op de pin automaat te staan, ik betaal en ik ga aan de dichts bij zijnde tafel zitten en ik wacht geduldig op mijn eten en ondertussen komt Niall bij mij aan tafel zitten.Nou ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden?

Reacties (2)

 • Teal

  Jaa tis nog leuk!

  Misschien kan je wel even opletten dat je niet al te lange zinnen maakt, er staan vaak veel ‘en’ of komma’s in en dat leest niet altijd lekker door! (Bijvoorbeeld de laatste zin, die loopt aan een stuk door.)
  Voor de rest is het nog leuk! (:

  3 jaar geleden
  • junghoseok

   Oh ja dankjewel! Zou er meer op letten (:

   3 jaar geleden
 • Abadine

  Tuurlijk vind ik het nog leuk! Ook vind ik het leuk dat ik eindelijk weer een verhaal volg die elke dag een stukje plaatst:D

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen