Foto bij ~ Twenty Two ~

Louise Marx POV


~ And we are full of stories to be told ~

Bijna de hele straat staat vol met auto’s. De meeste jongeren gaan binnen in een huis met twee verdiepingen. Het huis heeft een enorme oprit in de vorm van een C, je kunt dus op twee plekken oprijden. Een grote trap gaat van de oprit naar het huis. Een hele stroom mensen gaat er naar binnen. Achter elk raam brand licht en je kan van buitenaf de muziek al horen. Ria en Jenna hebben gelijk, het lijkt bijna wel een hotel.
Na bijna een kwartier zoeken vindt ik eindelijk een plek om te parkeren. Het is nog niet eens tien uur en het lijkt al of alle tieners van heel Lutterworth hier zijn.
Ik sluit mijn wagen af en stap zenuwachtig naar het huis.
Ik help mezelf er steeds aan herinneren dat ik hier alleen ben om antwoorden te vinden voor Harry, want die verdient hij. Als ik hem zou zijn, zou ik ook wel alle hulp waarderen.
Ik wandel de trappen richting het huis op. Cadence Manor lijkt wel een simpel poppenhuis naast dit huis. Ik vraag me af wat Nate’s ouders doen voor job als ze zich zo’n villa kunnen veroorloven.
Ik stap door de grote eikenhoutendeur. Heel veel mensen lopen door het huis met drank en sigaretten in hun handen.
Ik hoor de muziek die van een andere kamer komt, ook hoor ik gelach en veel geroep. Zoekend kijk ik rond of ik iemand bekend zie. Iemand grijpt mijn arm vast en als ik omkijk zie ik Louis. Hij heeft een blauw hemd aan met daaronder een wit shirt. Zijn haar staat rechtop en hij heeft een rood bekertje in zijn hand.
“Louise Allison, ik had je niet verwacht!” roept hij boven de muziek. Ik grinnik zachtjes bij het horen van mijn middelnaam.
“Hey,”
“Je ziet er goed uit,” zegt hij met een glimlach. Mijn wangen worden wat rood. Louis zet zijn bekertje op een klein tafeltje achter hem. “Kom mee, iedereen is daar.” Hij neemt met zijn zachte hand mijn pols vast ten trekt me mee naar de grote massa. We gaan de trappen op naar de eerste verdieping. Hij opent een deur. De vloer is zalmroze en het behang is crèmekleurig, grijze sofa’s en een minibar vullen de kamer. Jenna en Ria zitten bij een jongeman die ik niet ken en Eleanor zit in een schommelstoel. Een andere jongen staat achter de bar, omsingeld door flessen alcohol.
“Kijk wie ik gevonden heb!” roept Louis en laat mijn pols los. Een gezamenlijk ‘Hallo,’ weerklinkt en ik zwaai kleintjes terug.
“Dat is Adam.” Louis gebaart naar de jongen in de sofa. “En dat is Oliver.” Hij knikt naar de jongen achter de minibar. Beiden kijken ze op en begroeten ze me.
“En jij bent?” vraagt Oliver, terwijl hij een bekertje volgiet. De toon waarmee hij me aanspreekt is vriendelijk, net als zijn glimlach.
“Louise,” zeg ik en hij knikt. Hij schept wat ijsklontjes in het bekertje.
“Ik ga Estella en Nate even zoeken,” deelt Louis mee en iedereen knikt wanneer Louis zich omdraait en de kamer verlaat.
Ria tikt met haar hand op het lege plekje naast haar en ik ga met veel plezier zitten. Opgelucht haal ik adem als iedereen weer begint te praten.
“Wat is er gebeurt? Ik dacht dat je niet van feestjes hield.” plaagt ze. Ik haal mijn schouders op. Een grote kom chips staat op de tafel voor me, ik zie hoe Eleanor vooruit leunt en er één uit neemt. Ze stopt het in haar mond en kijkt naar Oliver die haar iets vraagt.
Ik doe het kettinkje uit en laat het in mijn zak glijden. Eleanor kijkt me aan.

“Eleanor is altijd uit op wraak en heel erg nieuwsgierig en vooral het jaloerse type.”

Hoi!

Hoe gaat het met jullie?
Wat vinden jullie van Eleanor in dit verhaal? Zou zij Harry's moordenaar kunnen zijn?
Let me know!

Greetz Translator

Reacties (1)

  • ChocolateMuffin

    Ik denk dat eleanor wel iets te maken heeft met de moord van Harry! :o

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen