Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik krijg geen bericht terug van Harry en fronsend plof ik neer op een stoel in de kantine, ik check mijn telefoon nog een keer. Dan verdwijnt opeens mijn zicht. Ik frons en ik probeer de handen van mijn ogen weg te halen.

"Who's this?" vraag ik. Ik hoor Harry lachen, hij haalt zijn handen van mijn gezicht af. Snel draai ik mij om. Ik zie een vrolijk gezicht dichterbij dan dat ik had verwacht, ik ga iets naar achteren en glimlach naar Harry en hij glimlacht vrolijk terug. "Are you ready to go?" vraagt hij, ik knik.

"I thought I might show you around London, because you are not from here" zegt hij met een glimlach, ik knik enthousiast. "Sounds fun" zeg ik vrolijk en ik doe mijn rugtas op mijn rug. Ik bind mijn spijkerjasje om mijn heupen heen en ik loop Harry achterna de school uit. We lopen naar een andere plek van school die ik nog niet ken en ik frons even.

"My motorcycle is standing there" zegt hij met een glimlach. Ik loop hem achterna en we komen bij een parkeerplaats aan, we lopen naar een grote motor en ik bekijk hem nieuwsgierig. Ik loop er een keer langs heen en Harry overhandigd me een helm en ik zet hem op mijn hoofd. Ik frons even bij het gewicht, het is zo zwaar.

Harry gaat zitten en ik kijk angstig naar de motor.

"C'mon love, it will be alright" zegt hij geruststellend en ik haal een keer diep adem en ga voorzichtig zitten.

"Harry I'm scared" zeg ik zachtjes en ik sla mijn armen iets te strak om zijn middel heen.

"It's fine, Nothing will happen" zegt hij voorzichtig.

"Don't let me fall, please be careful" zeg ik tegen hem en hij knikt.

"I won't let you fall" zegt hij zachtjes. Ik leg mijn hoofd tegen zijn rug aan en ik knijp mijn ogen stevig dicht. De motor start en Harry rijd langzaam van de parkeerplaats weg de straat op. Ik open mijn ogen voorzichtig en ik kijk om me heen, Londen is zo mooi. Voorzichtig ga ik wat meer rechtop zitten en mijn grip om de middel van Harry wordt ook losser. Ik geniet van de wind en het uitzicht.

Na een lange dag rond gereden door Londen stoppen we bij een ijskraam, ik stap af van de motor. Ik trek de helm van mijn hoofd af en ik haal opgelucht adem. Ik overhandig de helm aan Harry, we hebben op verschillende stukken rond gelopen door Londen en het was geweldig, ik ben officieel verliefd op de stad. Ik wil hier nooit meer weg.

"What do you want, I'm paying" zeg ik snel terwijl ik naar de verschillende ijs smaken kijk en Harry komt naast me staan. Hij kijkt bedenkelijk naar de ijs smaken.

"I'll take vanilla and banana" zeg ik en Harry besteld banaan en aardbei Ik betaal de man en hij knipoogt naar mij.

"Enjoy your icecream lovebirds" ik wil hem verbeteren maar Harry slaat met een grijns een arm om me heen en glimlacht naar de man.

"We will" glimlacht hij. Hij drukt een kus op mijn slaap en de man glimlacht vriendelijk. Ik ga zitten op het bankje en Harry gaat naast me zitten. Ik geniet van de zon terwijl ik een lik van mijn ijsje neem.


Nou nog een stukje dan omdat ik gister er geen een had geplaatst.
Ik hoop dat ik morgen een kan plaatsen, ben de hele dag druk bezig. Maar ik ga het proberen!
Ennnn?? Wat vinden jullie nu ondertussen van Harry en Anna-Sophie?

Ook nog super bedankt voor alle kudo's en reacties!!!

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Ik ship hun!
    al denk ik wel dat Sophie er niet op te wachten zit. 🙈🙈

    Xx

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen