Foto bij heaven ~17~

Jay van Treisen

"So that is the whole story." zegt Kaylee. Ze gaat weer naar achter zitten in de zetel die ze erbij had gepakt. Tijdens het vertellen was ze wat voorover gaan zitten. Toen ze op de helft was waren mijn herinneringen weer terug en was ik relaxt gaan liggen op de bank. Tot Michael bij kwam en nu naast me zit. Op de bank tegenover die van ons zit Ashton. Deze lag met zijn hoofd op Luke's schoot die ook wat onderuit gezakt zat op de bruine bank. Calum zat naast Kaylee in een zetel die hij bij de twee banken had neergezet.

Even was het stil en iedereen leek na te denken. "Where are you staying tonight?" De woorden komen van naast me. Ik weet niet waarom de roodharige jongen precies voor deze woorden koos maar ik kan maar beter gewoon antwoorden. "We've got a room, upstairs." zeg ik, ook tegen de anderen. "Shall we go there too?" vraagt Ash dan. "But, aren't you supposed to go back to your house or something? And you guys can not just go with fans, do you?" De vraag is meer naar de jongens gericht maar Kaylee kijkt ook mij vragend aan. "We can do whatever we want, and it's our choice to come with you." zegt Ash en kijkt grijnzend naar de andere lads.

Ze springen bijna synchroon omhoog. Wauw, dat was echt timing. Calum trekt Kaylee omhoog en de jongens lopen richting de gang. Ik voel een hand in de mijne. Ik schrik ervan. Ik kijk omhoog en zie het vrolijke gezicht van de roodharige Australiër. Ik probeer rustig te blijven, als ik tot besef kom dat Godness, Micheal Clifford mijn hand vast heeft. Hij trekt me recht en even sta ik goed. Tot dat er weer vlekken voor mijn ogen komen en alles weer begint te draaien. Voor de tweede keer vandaag zak ik door mijn knieën en word alles zwart. Again.

Voor de tweede keer vandaag open ik mijn ogen en komt het felle licht mijn ogen tegemoet. "And i'm awake again." zeg ik droog en hef mijn hoofd op uit het kussen waar het op lag. Ik kijk op door de kamer. Luke zit met Calum aan de ene kant van de kamer en ze kijken even op als ze mijn stem horen. Kaylee ligt ook op bed. Haar oogleden zijn gesloten. Die is vast ook moe. Michael en Ashton zie ik zo snel even niet. Hoe laat zou het zijn? Ik heb echt helemaal geen besef van tijd.

"Guys, do you know what time it is?" vraag ik aan niemand specifiek, maar omdat alleen de jongens wakker zijn is het word 'guys' niet erg ongepast. "It's half past eleven. So it's pretty late." Ik schrik van de stem. Ik draai mijn hoofd naar de andere kant en zie het roodharige hoofd van Mikey. "Oh, hey. I didn't see you." Zeg ik grinnikend en op een wat zachtere toon. Kaylee kan maar beter blijven slapen als het al half twaalf is geweest.

"I've been away for like two hours, again?" het was meer een vraag aan mezelf maar toch knikt Mike bevestigend. Ik duw mezelf wat omhoog en ga rechtop zitten. "where is Ash?" vraag ik dan als ik de krullenbol nergens zie. "He had to go to the toilet, but I think he's getting some food, too, 'cause I said I was hungry and so are the others." legt hij uit en ik voel aan de andere kant nu ook mijn bed inzakken. Luke. Hij glimlacht naar me en ik word weer verlegen. Vergeet niet dat dit mijn grote idolen zijn. Al voelt het al wel iets minder ongemakkelijk dan eerst.

"How do you feel?" De blonde jongen kijkt me vragend aan met nog steeds die kleine glimlach op zijn gezicht. "Better, just a little headache. Aren't you tired yet?" Ik snap echt niet hoe die jongens, of mannen, wat ze dan ook zijn, het volhouden om dag in dag uit zo lang op te blijven en dan ook nog eens zo hard te werken. "I'm not, but it seems Cal is." grinnikt Mike en knikt met zijn hoofd naar Calum die in de zetel in slaap is gevallen. Luke en ik grinniken ook even. Hij ligt er zo schattig bij.

"Aren't you supposed to go home, or something?" Het was laat en zij moesten ook wel een keer terug. "You want us to go ?" Ik word rood en de jongens lachen erom. "I didn't mean it like that. I feel honored to be so close to you guys, and that I even have the change to meet you and," "Don't worry Jay, we understand." Onderbreekt Luke mijn geratel. Als hij mijn naam zegt krijg ik een appart gevoel. Alsof hij me echt kent. Ze leken zo onbereikbaar en nu zit gewoon de helft van de band aan de rand van mijn bed. Kan het nog mooier?

"I think I'm also going to sleep a bit in that other chair." zegt de blondie en wijst naar de stoel bij Calum. "Sleep well you two" Hij geeft me een knuffel en staat dan op. Ik ben even helemaal van het pad af door die plotselinge actie. Hij knuffelt zo vaak fans, dus het betekend niets maar het voelt wel geweldig. Luke maakt het zich gemakkelijk in de stoel en ik zie dat hij zijn ogen sluit en langzaam weg dommelt.

"You better go back to sleep, you need it." Michael staat op zodat ik onderuit kan zakken. Zodra ik lig gaat hij terug zitten. "Don't you have to sleep as well?" Hij lijkt best wel moe te zijn. Lichte wallen, kleine oogjes, al heeft hij altijd wel kleine ogen, ze lijken nu nog kleiner sieren zij gezicht. "I'm gonna wait for Ash to come back." Hij had het nog niet gezegd en Ashton kwam terug. Zonder eten. "Had a nice time?" vraagt Ashton aan ons met een grijns op zijn gezicht. Ik kleur rood en Michael grinnikt even "Yeah I think we had. And you don't have food." Zegt hij nonchalant. Ik grinnik ook even en Ash komt nu zitten waar Luke eerst zat.

"Are you feeling a bit better?" vraagt hij met een lieve glimlach. Ik knik. De jongens zijn echt lief en bezorgd. Ik wil helemaal niet gaan slapen, ik wil genieten van dit moment voor zolang het duurt. Waarschijnlijk nemen we morgen afscheid en zie ik ze nooit meer. Door die gedachten neemt een teleurgesteld gevoel me over en ook een beetje verdriet. Kom op Jay, je leeft je droom zowat op dit moment. Laat dat nu niet verpesten door stomme gedachten, spreek ik mezelf toe.

"Okay, I'm gonna sleep on the couch. Goodnight Jay." Hij knuffelt me en net als Luke geeft het een enorm goed gevoel. "Hey, and I don't deserve a good night?" Mikey kijkt zijn vriend quasi-zielig aan. "Yeah Mike you too." Lacht de drummer en geeft hem een tik op zijn neus en ploft op de bank. Ook hij sluit zijn ogen en is al snel vertrokken naar dromenland, waar de rest al is. "Go to sleep little bird, you look really tired." Michael aait even over mijn hoofd en ik ga wat beter liggen. "Why am I a 'little bird'?" vraag ik hem grinnikend. "Don't you know these brids? The Blue Jay. They life in North-America. I'll show you a picture of one that I made when we were there last year. Tomorrow. You have to go to sleep now." "What about you?" vraag ik dan. Alle stoelen zijn nu bezet en Kaylee licht in het andere bed. "I'll survive it." Glimlacht hij. "Now, go to sleep." Hij aait nog een keer door mijn haar en nog voor ik kan protesteren voel ik me weg zakken in slaap. Ik was toch wel moe...

Reacties (3)

 • CamsBae

  Dankjewel(H)

  Super hoofdstuk dit!

  5 jaar geleden
 • TeamHemmo

  Ik ga je toevoegen op Snap :-) Je ziet vast wel wie ik ben, want j weet dat m'n naam Tammy is:D
  Verder, super hoofdstuk!
  -xxx-

  5 jaar geleden
 • Monks

  Superleuk hoofdstuk! Ik ga je pols op snap toevoegen! :-)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here