Foto bij Hoofdstuk 1.

EIN-DE-LIJK!
Wat heb ik een moeite gehad om te wachten tot vandaag...
Ik wilde zo graag al veel eerder beginnen want ik ben zelf echt enthousiast over dit verhaal,
dat hebben m'n vriendinnen wel gemerkt, hahaha.
Maar hier is hij dan, eindelijk het eerste hoofdstukje!
En ook super bedankt voor alle leuke en lieve reactie's op de story en de proloog!
Starten met 114 abo's is echt een droom,
wauw.
(Wat veel 14's, en dat is niet eens mijn lievelingsgetal hahah)
Happy valentines day lovelies <3
Thank you for reading this! <3

Mijn hakken tikken als een melodie op de tegels van de stoep. Langzaam minder ik mijn vaart en draai me om zodat ik het goede knopje op de sleutel in kan drukken. Met een klik beginnen de lichten van mijn auto drie keer te knipperen ten teken dat hij op slot staat.
Ik draai me weer terug en loop weer een paar passen richting het grote hek van een prachtig huis. Mijn vinger gaat automatisch naar de intercom en mijn rood gelakte nagel kleurt perfect met het rode lichtje dat aangeeft dat alles veilig op slot is. Mijn vinger dwaalt af naar de grote grijze knop en ik druk er een keer op, waardoor er een melodietje uit het luidsprekertje klinkt.
'Jess! Ik maak alles voor je open!' Klinkt niet veel later een vrolijke stem, waarna ik gezoem hoor en dan komt er beweging in de grote poort. Ik wacht tot hij redelijk wat open is zodat ik verder door kan lopen want dan weet ik zeker dat de voordeur inmiddels ook geopend is, en ik dus maar een keer hoef te wachten.
'Jessie! Wat leuk om je weer te zien!' Ashton opent zijn armen en zodra ik mijn tas op de grond heb staan en mijn jas aan een van de vele grijze haakjes langs de muur heb gehangen, loop ik in zijn armen om zijn warme knuffel te ontvangen. 'Het lijkt wel gister dat ik je voor het laatst heb gesproken.' Zucht hij als hij me even zachtjes over mijn rug strijkt. 'Het was gister, suffie.' Lach ik waardoor ik Ashton ook zijn bekende giechel hoor. 'Weet ik, daarom vond ik het leuk om dit te zeggen.' Ashton haalt zijn schouders op en slaat zijn arm om me heen waarna hij me meeneemt de grote hal door naar de woonkamer.
'Jessie!' Luke springt meteen op van de bank en komt naar me toe gelopen. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt zijn lippen even op mijn wang waardoor een siddering door mijn lichaam trekt. 'Wat fijn dat je er bent.' Fluistert hij in mijn oor, waarna hij er net onder nog een zachte kus drukt.
'Luke, zo is het wel genoeg.' Luke en ik laten elkaar los waarna ik glimlachend naar Calum kijk en hem ook een knuffel geef. Ook Michael slaat zijn armen even om me heen waarna ik pas de twee meisjes op de bank zie zitten. 'Cel! Lau!' Gil ik blij en meteen schieten mijn beste vriendinnen in de lach waarna ze opstaan om mij ook een knuffel te geven. 'Jullie heb ik echt gemist.' Fluister ik naar ze, waardoor ze weer beginnen te lachen.
Maar dat is niet helemaal de waarheid. Ik heb mijn beste vriendinnen gemist, maar Luke mis ik altijd, en ik zal hem altijd meer missen dan wie dan ook.
'Gaan we vandaag nog iets doen?' Vraagt Michael dan terwijl hij lang uit over de bank heen hangt. 'Jessie gaat mij helpen met mijn kamer, wat jullie gaan doen moeten jullie weten.' Verward kijk ik Luke aan. 'Je kamer? Wat is daarmee?' Luke geeft me een stralende glimlach. 'Die heeft even een opknapbeurt nodig.' Hij schenkt me en knipoog en meteen voel ik het al kriebelen in mijn onderbuik.

Reacties (10)

 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Sounds good (:

  6 jaar geleden
 • CARAS

  Nawh (:

  6 jaar geleden
 • Chantilly

  Heel leuk! X

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  THIS IS ALREADY SO FREAKING GOOD!
  Eindelijk het eerste hoofdstuk hehe, ik kon echt niet meer wachten maar het was het wachten zoooo waard!!
  Super goed geschreven meis!! <3
  Ik ben echt super trots op je Sow en dit verhaal word gewoon weer FABULUKE I can feel it! (;
  Snel verduuuuurr(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen