* Elise en Tyler
* Ruig. Tyler dwingt Elise hier en daar. Hij is best wild in bed en ook heeft hij vaak losse handjes.
* 17 en 19
*In de ik vorm van Elise
* Ze zijn al 1, 5 jaar een stel. Tyler heeft alleen een kort lontje en slaat Elise vaak. Ondanks dat houd hij toch van haar en andersom. Zij vind echter ook een andere jongen leuk en dit kan er bij Tyler niet in. Dus doet hij een poging haar te overtuigen dat hij de enige en de ware voor haar is. Dit doet hij dmv een wilde passionele hete en onvergetelijke nacht. Je mag best streng zijn voor Elise aangezien Tyler een wildebeest is in bed en het gebeurt op het moment dat Elise de crush op de andere jongen toegeeft. Dit valt bij Tyler heel erg verkeerd en sext zijn woede er bij Elise uit. Je kan het zien als een verkrachting. Alleen liever geen speeltjes en handboeien enzo. Ben ik niet zo'n voorstander van.

Ik loop verbouwereerd door de schoolgang terwijl ik mijn telefoon in mijn hand geklemd houd. Enkele minuten geleden heb ik een whats-appje gekregen van Rick waarin hij laat weten dat hij binnenkort iets leuks wil gaan doen samen.

“Hee schoonheid, wat denk je ervan om deze week samen wat te gaan drinken?”

In gedachten verzonken duw ik de klapdeuren open en loop naar buiten, richting de fietsenstalling. Ik vind Rick al een tijdje erg leuk en heb al vaker flirterig met hem geappt, tot dat Tyler erachter kwam. Op het moment dat Tyler mij aansprak en mij een klap in mijn gezicht verkocht bedacht ik snel een geloofwaardig verhaal om er onderuit te komen. Ik heb hem wijsgemaakt dat mijn beste vriendin Chantal mijn telefoon heeft “geleend” en als grap deze berichten heeft verstuurd. Hij heeft langer dan een uur tegen mij geschreeuwd voordat hij me eindelijk geloofde en alle agressie en woede die hij verzameld had heeft hij op mij afgereageerd. Hij heeft me als een wild beest op bed gegooid en mijn favoriete shirtje aan stukken gescheurd, waarna hij mijn broek uittrok en zijn vingers door mijn stringetje heen duwde, diep mijn strakke kutje in. Voordat ik besefte wat er gebeurde duwde hij zijn kei harde pik ruw naar binnen, terwijl hij onder mijn BH hardhandig aan mijn tepels trok.

Terwijl ik denkend aan dit moment door de straten fiets krijg ik spontaan een orgasme, alleen al het idee dat Tyler me facking hard neukt maakt me geil. Zodra ik mijn voordeur zie minder ik vaart en stap razendsnel af, om zo snel mogelijk mijn fiets weg te zetten en naar boven te rennen. “Hoi mam!” roep ik terwijl ik de voordeur open smijt en al bijna op de eerste traptrede sta. Zonder een reactie af te wachten vlieg ik naar boven, gooi mijn kamerdeur open en even snel weer dicht. Hijgend laat ik mezelf op mijn heerlijke tweepersoonsbed vallen en haal mijn mobiel tevoorschijn. Nog steeds geil stuur ik Rick een berichtje terug.

Elise:“Wat wil daarna doen dan?;)
Rick: “Jou mee naar huis nemen, om mijn fantasieën werkelijkheid te laten worden:$
Elise: “Klinkt goed, wil je vast een voorproefje?”

Hoe verder het gesprek vordert, hoe geiler ik word. Langzaam trek ik mijn jeans uit en schuif mijn kanten string aan de kant. Met mijn wijsvinger maak ik cirkelende bewegingen over mijn opgezwollen clitje terwijl ik met mijn andere hand een foto probeer te maken. Precies wanneer ik de foto wil versturen word mijn deur opgegooid, het is Tyler. Hij trekt zijn wenkbrauwen vragend op en kijkt daarna begrijpend. “Je kon zeker niet op me wachten en bent alvast spannende filmpjes aan het bekijken.” Zegt hij lachend. Met een rood aangelopen hoofd knik ik en probeer ik mijn mobiel onder het kussen weg te moffelen. Tyler is echter sneller en graait mijn mobiel onder het kussen vandaan. “IK DACHT DAT JE RICK NIET MEER SPRAK!?” schreeuwt hij woedend. Kwaad smijt hij mijn mobiel op het laminaat kapot waarna deze in tientallen stukjes breekt. “ZEG OP, WAT MOET JE VAN HEM?” Schreeuwt Tyler vragend. “Ehh..Ehh..” Ik begin te stotteren en kom niet uit mijn woorden. “Ga je nog praten, of moet ik het uit je slaan?” Voordat ik nog iets kan zeggen, geeft Tyler mij een harde klap tegen mijn rechter wang. “Sorry..” Begin ik huilend, “Ik vind hem al een tijdje leuk en het gebeurde gewoon..” Tyler’s mond veranderd in een rechte streep en hij trekt me aan mijn haren naar achteren. Automatisch krom ik mijn rug en Tyler slaat hard tegen mijn naakte kont. “Dus jij bent graag stout?” Fluistert hij in mijn oor terwijl hij zijn riem losmaakt. Hij wacht niet op antwoord en trekt mijn shirt over mijn hoofd uit waarna hij mijn BH losscheurt. “Stoute Elise.” Kreunt hij in mijn oor en hij duwt zijn gigantische lul diep in mijn natte kutje. Terwijl hij steeds harder naar binnenstoot slaat hij op mijn rood geworden kontje en met zijn andere hand zoekt hij steun bij mijn linker borst waarin hij hard knijpt. Ook al doet het zeer, het maakt me zo geil om door Tyler geneukt te worden en steek mijn kont verder uit als vraag naar meer. Daar is Tyler het niet mee eens en hij draait me op mijn rug, geil kijkt hij me aan en begint in mijn tepel te bijten, tot bloedens toe. “Neuk me” kreun ik van genot. “Dus dat is wat je wilt slet? Geneukt worden in je natte kutje?” “JA, JA!” Hij beantwoordt mijn kreten en zijn nog steeds harde pik sopt diep weg in mijn geile poesje. Hij stoot nog een paar keer ontzettend hard naar binnen en haalt dan zijn lul uit mijn strakke kutje. Tyler duwt mijn gezicht richting zijn lul en hij komt spuitend klaar op mijn gezicht.

“Ik hoop dat je hiervan geleerd hebt, slet.” Zegt Tyler grijzend en hij geeft me nog een kneepje in mijn opgezwollen clitje.

Reacties (2)

 • Ingravido

  Oehhhh! Snel verder schrijven hoor:D<3

  4 jaar geleden
 • Girlicious

  Wow..
  Deze one shot was het wachten meer dan waard
  I love it!
  Tyler is zo sexy!!
  Dit stukje was echt geweldig.
  Ook wel met een risico want die moeder zit beneden.
  Die zal wel denken... the fck gebeurt er allemaal daar boven?! Haha
  Maar ach.. wel spannender:P
  Geweldig stukje!
  Deze krijgt een kudo!
  Nogmaals bedankt!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen