Foto bij Hoofdstuk 6.

Mijn carnaval zit er echt op ):
Helaas heb ik geen vakantie en vanmidddag/vanvond dus weer stage.
Ik heb gelukkig wel ver vooruit geschreven op dit verhaal,
dus voorlopig hoeven jullie niets te missen!

Vinden jullie het wel al een beetje leuk?
Liefs, xxx

‘Het valt mee.’ Ik gooi mijn schoenen in de gang bij mijn tas waarna ik de kamer weer in loop. ‘Wat valt mee?’ Vraag ik nieuwsgierig terwijl ik naast Laurianne op de bank plof waardoor ze meteen nog wat meer naar Michael schuift zodat ik wat meer ruimte heb. ‘We hadden verwacht wat geluiden te horen, en dat jullie beide helemaal onder zouden zitten.’ Lacht ze terwijl ik haar aankijk. Michael trekt echter mijn aandacht weg doordat hij met haar haren begint te spelen. ‘Nee, we hebben gewoon geschilderd.’ Zeg ik waarna ik mijn schouders ophaal.
‘Jess, we kennen jullie langer dan vandaag.’ Lacht Celine. ‘Dat weet ik, maar jullie kennen ons dan niet goed genoeg.’ Ik schenk Celine een knipoog waardoor ze me vragend aankijkt. ‘Jullie waren inderdaad veel te stil, gaat het wel goed tussen jullie?’ Vraagt Calum dan, waarna ook Luke de kamer inkomt.
‘Is het weer zo ver?’ Zucht hij waarna iedereen in zijn richting kijkt. ‘Hoe vaak moet ik nu zeggen dat Jessie en ik gewoon vrienden zijn?’ Zucht hij waarna hij in de stoel ploft. ‘Hoe vaak moeten wij dat nog aanhoren, terwijl jullie naar elkaar kijken zoals Michael en Laurianne naar elkaar kijken?’ Grijnst Ashton waarna hij een kus op Celine haar slaap drukt. ‘Jullie fantaseren teveel.’ Zucht Luke terwijl hij mokkend een tijdschrift van het schapje pakt en erin begint te bladeren.
Ik zie hoe Laurianne bezorgd mijn kant uitkijkt maar ik wuif het weg. Ik zie hoe ze ertegen in wil gaan maar dan trekt Michael haar aandacht bij mij weg door haar handen te pakken en met de ring rond haar vinger te spelen. ‘Als hij wegschiet heb je een probleem hé?’ Waarschuwt ze hem lachend waardoor Michael haar even vragend aankijkt. 'Deze heb ik van mijn oma gekregen, als die kwijt is…’ Waarschuwt ze hem, waardoor Michael alleen maar lacht en een kus op haar lippen geeft.
Ik voel hoe er een brok in mijn keel ontstaat en onbewust vliegen mijn ogen naar Luke. Maar die besteed nergens aandacht aan. Zijn ogen zijn nog steeds strak op het tijdschrift gevestigd terwijl zijn blik nog steeds op onweer staat.
‘Waarom ga je vanavond niet met mij mee Jessie?’ Ik kijk naar Calum die me grijnzend aankijkt. ‘Waarheen?’ Vraag ik hem verward terwijl ik mijn benen op het tafeltje gooi. ‘Uit, naar die nieuwe club, ‘’Monte Carlo’’, schijnt vet te zijn.’ Meteen klaart mijn blik op. Uitgaan met Calum is geweldig. ‘Ik denk-‘ Ik word meteen onderbroken door Luke die met een klap het tijdschrift op tafel gooit. ‘Dat het leuker is als we met z’n alle gaan.’ Verward kijk ik hem aan. ‘Niet dan?’ Luke kijkt nu naar Ashton en vervolgens naar Michael. ‘Sorry man, ik zou Celine vanavond meenemen op date.’ Ashton streelt door haar haren en ik zie meteen hoe Celine begint te blozen waardoor een kleine glimlach op mijn gezicht ontstaat. ‘Lau en ik wilde een avondje netflixen als je het niet erg vind.’ Zegt Michael dan. ‘No problemo, dan is het dus Calum, Jessie en ik vanavond.’ Luke zijn blik gaat meteen naar mij, waardoor hij me weer recht in mijn ogen staart wat het zweet in mijn nek laat uitbreken.

Reacties (13)

 • FrannieSuggy

  K zou echt gek worden als ie de hele tijd mee gaatxD

  6 jaar geleden
 • LastFistKiss

  Waarom kan hij niet gewoon een keertje thuis blijven? Jaloezie doet veel met mensen maar dit gaat er over.

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Jezus, Luke, iets minder mag ook wel...
  +kudo

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  wat jaloezie wel niet doet met een man haha
  Love it !

  6 jaar geleden
 • maaike1610

  Luke is jaloersss

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen