Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik spring van de motor af, ik haal de helm van mijn hoofd en ik overhandig hem aan Harry, hij stopt beide helmen weg en hij zet zijn motor aan een ketting. Hij laat de sleutel in zijn broekzak vallen.Hij slaat zijn arm om me heen en trekt me over het campus heen. Ik frons als we de hele andere kant opgaan.

"Where are you taking me?" vraag ik nieuwsgierig en hij lacht even.

"That's my secret, it's not a suprise, but you'll find out soon" zegt hij met een glimlach. We lopen nog een tijdje door onbekende plekken van school, onze school is in verschillende kleuren verdeeld en elke kleur heeft zijn eigen opleidingen, zoals zwart, daar is vooral techniek en dat soort dingen.

We lopen nu rood naar binnen en ik frons. "Harry what are we doing here?" vraag ik verbaasd terwijl ik de hal rond kijk

"You told me you can drum, show me" ik kijk hem aan "No" ik sla mijn armen over elkaar heen en ik kijk hem vastbesloten aan. "I'm not going to play the drums" zeg ik en hij trekt een pruillipje, ik schud mijn hoofd een keer om het extra duidelijk te maken. "Please drum for me" vraagt hij smekend en hij pakt mijn hand vast, hij kijkt me smekend aan en ik schud mijn hoofd "No I am not doing that" zeg ik koppig en hij zucht.

"Fine, show me when you are ready okay?" vraagt hij en ik bijt nadenkend op mijn lip.

"Sure" zeg ik zachtjes en hij knikt. Hij glimlacht en hij laat mijn hand los

"Let's go, I'm hungry" zegt hij lachend en ik loop hem achterna de ruimte uit. We lopen naar het kleine pleintje met verschillende eet gelegenheden.
"What do you want to eat?" vraagt Harry en ik kijk rond "Uhm just something really simple, I don't feel like eating to be honest" geef ik toe en ik kijk rond en mijn blik blijft hangen bij de supermarkt "Can we buy some food first, because I don't have anything in my room" zeg ik/ Harry knikt "Yeah sure" en we lopen samen naar de kleine supermarkt.

Harry pakt een kar en we lopen naar binnen, ik kijk rond en we lopen door verschillende paden heen en hier en daar pak ik wat spullen "Don't you need stuf?" vraag ik nieuwsgierig, hij schud zijn hoofd "This week is it Louis turn to buy the stuff" de jongens slapen met zijn tweeën op een kamer, die kamer is ook meteen een stuk groter maar ook duurder.

"I think I've got everything, let's go" zeg ik en we lopen richting de kassa, snel betalen we alles en we lopen met twee grote gevulde tassen naar mijn kamer, Harry draagt alles en ik hoor hem een paar keer zuchten en steunen "Let's take the elevator the next time, yeah?" vraag ik lachend en hij knik "Yes thank you" hij laat de tassen uitgeput op de grond vallen en ik frons "There are stuff in there that could break, be careful please" zeg ik wijs en hij rolt met zijn ogen en ik haal de sleutel uit mijn zak en ik open de deur en Harry pakt de tassen op en hij loopt naar binnen en hij legt ze neer op de stoel. "Thank you Harry" zeg ik met een glimlach.Nou hier weer een stukje! Sorry maar ik had het super druk! Ik hoop dat jullie het nog leuk vinden?

Reacties (1)

  • Abadine

    Natuurlijk vind ik het nog leuk!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen