Foto bij Happening four

Heyhey,
sorry dat het zo lang duurde, ik had het heel druk met school en fangarlen over thomas brodie sangster en natuurlijk 5sos:)

'Evelynn?' Verbaasd kijk ik op. We zitten op Michaels kamer, tegenover elkaar. Hij maakt zijn wiskunde huiswerk en ik mijn geschiedenis huiswerk. Het feit dat hij me net aansprak bij mijn hele naam baarde me zorgen. Voor zover ik me kon herinneren heeft hij dat nog nooit gedaan. Af en toe vroeg ik me wel eens af of hij wist hoe ik echt heette.

'Do you ever wonder what it's like to kiss?'

Ik trek mijn wenkbrauwen op. 'We kissed like a milion times,' mompel ik. Het is waar. We geven elkaar altijd kusjes, op de wang, neus, haar, lippen.

'Well, not like that kissing.' Ik zie zijn wangen rood worden en begrijp meteen waar hij het over heeft. In de pauze zag ik dat een paar van zijn klasgenoten hem een beetje plaagden omdat hij nog nooit had gekust met een meisje. Ik telde duidelijk niet mee want hij zei altijd dat ik als een zusje voor hem was en dat was waar.

'Is this about what they said during break?'

'No... Maybe...' Ik giechel even omdat hij zo verlegen is. Zo zie ik hem bijna nooit.

'But no, I don't really wondered what it's like. Why are you asking me anyway?'

'I was just wondering.'

Ik buig me weer over mijn huiswerk, maar na een aantal minuten kijk ik omhoog en zie hem nog steeds bedenkelijk kijken. Ik kijk even bezorgd naar mijn beste vriend.

'Shall we go to sleep?' Ik knik en we ruimen onze boeken op en nemen om de beurt een douche. We hebben de moeite niet genomen om het luchtbed op te pompen. Elke keer als we bij elkaar logeren, eindigen we in één bed, gewoon omdat dat lekkerder slaapt.

'Goodnight.'

Mijn beste vriend zegt niks terug, maar drukt een kus op mijn haar en drukt me dicht tegen zich aan. Ik slaap het beste als ik bij hem ben, gewoon omdat hij er is en ik dan weet dat ik de mensen waar ik het meeste om geef dicht bij me heb.


'Michael?' vraag ik als we de volgende ochtend op zijn kamer ontbijten. Hij humt even ten teken dat ik verder kan gaan. 'Why do you want to kiss?'

Hij kijkt me even twijfelend aan. Ik knipper een paar keer met mijn ogen, iets wat ik altijd al doe als ik iets van hem wil. Hij weet dat ik me hier bewust van ben en dat ik het dan ook maar al te graag tegen hem gebruik.

'I was just wondering. I'm sixteen and I never kissed ever in my life. That's just not cool.'

Ik denk even na over zijn woorden en dan over wat ik erop moet reageren. 'But... You should kiss with someone you love, right? So maybe you just didn't find the one you love...'

'You're so romantic, little one.' - 'What do you mean?' - 'You'll get it when you're older.'

Ik ben er onderhand wel achter dat ik niet alles moet geloven wat hij zegt, maar als hij zegt dat ik het snap als ik ouder ben, bedoelt hij meestal dat hij geen zin heeft om te antwoorden of dat hij het er niet over wil hebben.

'Would you like to kiss with me?' vraag ik dan.

Hij kijkt me even verbaasd aan, grijnst en schudt dan zijn hoofd. 'No, I don't.'

'Why not?' vraag ik, lichtjes beledigd.

'Because you're so romantic, you actually deserve your first kiss from someone you love and want to spend the rest of your life with. I don't want to ruin that for you.'

'But I love you!'

'The other love, little one,' glimlacht hij.

'But...' Hij legt zijn vinger op mijn lippen en geeft me een blik die zegt dat het onderwerp is afgesloten. 'At least I know you'll always love me, you said it yourself,' mompel ik eigenwijs.

'Do you want me to kiss you?'

Ik schud wild met mijn hoofd. 'Ieeuw, no. That's just gross!'

Reacties (1)

  • Monks

    Hahahaha dat einde!

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen