Foto bij Happening nine |16+|

oké oké, zoals gewoonlijke heb ik niet echt 1 reden waarom ik dit verhaal niet heb geupdated, I just suck, I guess, maar dit is een van de vele redenen: Teenage Dream. Een nieuwe fanfic met ClaireCliff die we WEL regelmatig gaan updaten!

Is er iemand naar het concert geweest?!?!?!? (SLFL of course)

De armen van mijn beste vriend zijn stevig om me heen geslagen waardoor ik dicht tegen hem aan lig. Zodra hij mijn kamer binnen kwam was hij op mijn bed gaan liggen en had mij in zijn armen getrokken. Ik duw mezelf een beetje omhoog en kijk naar zijn gezicht. Zijn ogen zijn gesloten en zijn buik gaat regelmatig op en neer waardoor het net lijkt alsof hij slaapt, maar de kleine trilling in zijn mondhoeken vertellen me iets anders.

'Wake up, pumpkin,' fluister ik in zijn oor.

Hij doet nog steeds alsof hij slaapt. Ik klim bovenop hem en breng mijn gezicht dicht bij het zijne, starend naar zijn gezicht. Als ik nog iets verder buig voel ik zijn adem op mijn gezicht en weet ik bijna zeker dat mijn adem zijn lippen raakt. Mijn ogen schieten heel even van zijn gesloten ogen naar zijn lippen, die een beetje van elkaar verwijderd zijn.

'Wake up,' mompel ik zachtjes.

Ik druk een kusje op zijn lippen en voel hoe hij me terug kust. Mijn ogen sperren zich wijd open als ik besef dat ik kus met mijn beste vriend en niet op een manier waar het label "just friends" bij past. Ik leun met mijn handen op zijn borst en voel zijn handen zachtjes over mijn rug strelen. Zijn ogen zijn nog altijd gesloten en ik probeer me over te geven aan het gevoel dat deze kus me geeft. Na een aantal seconde zo te hebben gekust, trek ik me terug, maar hier is mijn beste vriend het duidelijk niet mee eens.

'Don't. Just a little...'

Zijn stem is hees van het slapen, of de kus, maar hij maakt zijn zin niet af omdat hij omhoog komt en zijn lippen weer op die van mij drukt. Zijn hand streelt door mijn haar en zonder te waarschuwen draait hij ons om. Zijn lippen verlaten de mijne heel even en hij opent zijn ogen, staart in de mijne en herenigd onze lippen dan. Heel even lig ik daar alleen maar, verstijfd door de wending die deze kus heeft genomen, maar dan laat ik het maar gebeuren en kus hem terug. Mijn handen glijden over zijn rug, strelen door zijn haar en hij bijt zachtjes op mijn lip.

Hij stopt de kus. Voor ik kan protesteren voel ik zijn lippen op mijn wang, op mijn kaak, op mijn voorhoofd, op mijn neus, vlak naast mijn oor, meerdere malen in mijn hals, een aantal op mijn sleutelbeen, maar dan weer op mijn lippen. Zijn lichaamsgewicht steunt op zijn linkerhand, maar zijn rechterhand streelt over mijn zij op de plaats waar hij mijn shirtje een beetje omhoog heeft geschoven. Na een tijdje schuift hij zijn beide handen onder mijn rug en gaat rechtop zitten en trekt mij met zich mee waardoor ik op zijn schoot beland. Hij stopt de kus weer en opent zijn ogen. Hij moet een beetje naar me opkijken omdat mijn hoofd op dit moment iets hoger is dan het zijne.

Er verschijnt een kleine glimlach op zijn gezicht terwijl hij zachtjes over mijn wang streelt en zijn lippen weer naar de mijn brengt. Zijn linkerarm om me heen, zijn hand drukkend op mijn onderrug en zijn andere hand op mijn wang en we kussen. Na een aantal seconde die uren leken te duren, stopt hij de kus om zijn shirt uit te trekken, drukt zijn lippen weer op de mijne en duwt ons weer terug achterover.

Zijn onderlichaam beweegt langzaam over het mijne en ik voel dat het veel meer met hem doet dan met mij. Ik hoor hoe hij af en toe zachtjes gromt. Voorzichtig verplaats ik mijn handen nu ook. Mijn duimen op zijn buik en mijn vingers op zijn zij. Een grom verlaat zijn lichaam.

'You're cold,' mompelt hij, maar verder besteden we geen aandacht aan mijn koude vingertoppen die ik zachtjes naar de rand van zijn broek laat strelen. Ik voel hoe er kippenvel op komt zetten en hij zucht even, een kreun onderdrukkend. Mijn handen glippen in zijn joggingbroek en ik leg ze op zijn billen waardoor er alleen nog maar boxer tussen zijn billen en mijn handen zit.

Ik voel hoe hij lichtelijk zijn geduld aan het verliezen is als hij zijn heupen iets dwingender tegen de mijne aanduwt en hoe hij in mijn bovenlip bijt. Dan gaat het heel snel en voor ik het weet zijn we allebei poedelnaakt. Ik voel mijn hart door mijn hele lichaam kloppen en heb het gevoel dat hij het kan voelen.

'Do you want this?' vraagt hij, zijn ogen in de mijne geboord. Ik knik terwijl ik hem aankijk. Hij beweegt zijn heupen een klein beetje naar de mijne en ik voel hem in me komen. Vrijwel meteen hap ik naar adem en schieten de tranen in mijn ogen.

Meteen stopt hij met bewegen en bestudeerd mijn gezicht. Ik knik en hij gaat een beetje verder, dan stopt hij weer en kust de traan die over mijn wang rolt weg.

'We can stop, baby, you don't have to.'

Ik schud mijn hoofd ten teken dat ik niet wil dat hij stopt. Hij snapt het en gaat een beetje dieper. Ik bijt op mijn lip, proberend niet te laten zien dat dit meer pijn doet dan ik had verwacht. Als ik in zijn ogen kijk zie ik iets van mijn pijn gereflecteerd in zijn ogen, hij wil me geen pijn doen. Ik doen mijn best om naar hem te glimlachen, maar volgens mij maakt dat het alleen maar erger. Nadat hij nog drie keer is gestopt, zit hij volledig in me.

Hij haalt rustig adem en streelt even door mijn haar.

'Relax, OK, it'll get better,' beloofd hij me. Ik knik even en ontspan mijn lichaam wat voor hem een teken is om langzaam te beginnen met stoten, maar vrijwel bij de eerste beweging die hij maakt, is mijn lichaam weer gespannen. Dit gaat nog wel even duren...Ik heb dit hoofdstuk een paar maanden geschreven, ik voel me zo ongemakkelijk om dit terug te lezen!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen