Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

"Stop it" zeg ik lachend en ik laat mijn hoofd op zijn schoot vallen "Jerk" bijt ik hem toe, hij kijkt me beledigd aan en ik lach zachtjes. Ik sluit mijn ogen voor een paar seconden. "Tired?" vraagt Harry plagend en ik probeer een gaap te onderdrukken.

"I am" geef ik toe, hij glimlacht en hij gaat staat. Ik frons even "You need to sleep" zegt hij met een glimlach en ik schud mijn hoofd "Stay, please" zeg ik smekend. Harry kijkt me onderzoekend aan "You have school tomorrow" zegt hij langzaam "Like you care" zeg ik met opgetrokken wenkbrauwen en hij zucht.

"No I can't." zegt hij en ik ga rechtop zitten. "Fine" zeg ik zachtjes.

"I just can't stay" verdedigd hij zichzelf ik kijk hem direct aan "I said it's fine Harry" zeg ik tegen hem en hij knikt een keer. Hij krabt ongemakkelijk op zijn achterhoofd. "Well I have to go, sleep well Sophie" ik geef hem een kort knikje en hij loopt de deur uit en hij sluit de deur voorzichtig, ik laat mezelf weer achterover vallen en ik zucht diep en ik kijk mijn kamer rond.

Een half uur later nadat Harry weg is wordt er op de deur geklopt met een frons open ik de deur, Rosie staat er met een brede glimlach tegen de muur aan geleund, oh ja Rosie zou komen vanavond. "Hey hun" zegt ze met een glimlach. Ze loopt naar binnen en ze laat zich op mijn bed zakken.

"Soooo how was your day with Mr. Styles?" vraagt ze wenkbrauw wiebelend en ik rol lachend met mijn ogen "It was fun, we had a amazing day, he is nice to hang out with" zeg ik met een glimlach. "That's it? Nothing special happend, what did you guys even do" zegt ze met een frons en ik lach.

"Hey I can have secrets too!" grijns ik.

"But this kinds of secrets do you need to share with friends, like me. I am your friend right?" zegt ze en ze slaat haar armen over elkaar, ik lach "Of course are you my friend" grinnik ik.

"Tell me? Please" zegt ze smekend en ze kijkt me met puppy ogen aan "Fine, but first, do you want something to drink?" vraag ik en ze knikt "Just some water, please" ze trapt haar oude witte gympen uit en ze kruipt op mijn bed, ze haalt een hand door haar lange blonde haren. Ik schenk voor ons beide wat drinken in.

Ik loop naar mijn bed en ga ook zitten, ik geef haar het glas gevuld met water. Ik neem een slok van mijn ijsthee, en ik begin te vertellen over de hele dag die ik beleefd heb met Harry en ze luistert aandachtig,dat is prettig.

De hele avond praten Rosie en ik nog over onze dag en ze geeft me goed advies en het fijn, in Ierland had ik wel vriendinnen maar ze gaven me waardeloos advies waar ik niks aan had en aan dit van Rosie heb ik tenminste wat.

Reacties (2)

 • Manonxxx

  Was ze nou teleurgesteld omdat Harry weg ging? Cute 🤗

  Snel verder!

  Xx

  3 jaar geleden
 • Teal

  Leuk!

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen