Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

"But I needed to see you because I can't come tonight, I have a appointment" zegt hij langzaam en ik knik "okay" zeg ik alleen, het blijft stil. Ik kijk om me heen, het is rustig buiten. Alleen Harry en ik zitten hier op het bankje, wel rustgevend, ik sluit mijn ogen en geniet van de geluiden om me heen, ik kan uren zo zitten.

"Sophie?" damn it Harry. "Harry?" vraag ik terwijl ik mijn ogen nog dicht heb en ik wacht rustig op een antwoord.

"You have to go to class" zegt hij en ik frons en ik kijk op mijn horloge "Fuck" scheld ik en ik pak mijn spullen en ik doe mijn rugtas haastig op mijn rug en ik zwaai een keer naar Harry. "Bye Harry, have fun tonight" ik geef hem een knipoog, hij glimlacht en knikt "I will". Ik loop haastig de school weer in en ik loop naar het lokaal waar ik les heb en ik klop een keer op de deur en ik loop het lokaal in.

"Why are you so late?" vraagt de docent ik probeer snel mijn adem onder controle te houden, mijn conditie is toch niet zo goed als ik had gedacht, ik haal een hand door mijn haren.

"I forgot my book, so I went to my room" lieg ik en hij knikt en hij wijst naar de lege plek naast Rosie en ik ga snel zitten. ze kijkt me nieuwsgierig aan "Did you kiss?" vraagt ze en ik schud lachend met mijn hoofd "No we didn't.. Why would I kiss him?" zeg ik met een frons en ze haalt haar schouders op. "I just.. I don't know, he is hot, you are hot. It fits together, you two just should kiss, it would be so hot." fluistert ze en ik grinnik zachtjes.

"I'm not hot.. Stop talking bullshit" sis ik zachtjes en ze lacht even en richt zich dan op de les en ik doe hetzelfde.Met een frons zit ik voorover gebogen over mijn huiswerk en ik zucht een keer heel diep, ik kom maar niet uit deze opdracht, al mijn huiswerk is al af. Ik blijf maar hangen bij deze opdracht, ik kijk op mijn klok en zucht, 10:18pm. Het is later dan verwacht.

Ik klap mijn boeken dicht en ik leg ze bij de rest van mijn schoolboeken, soms kan ik heel geordend zijn maar soms ben ik ook zo'n verstrooid persoon. Ik pak mijn tas in en ik leg de kleren klaar voor morgen, ik maak ook mijn eten klaar en ik gaap een keer, zou ik nu nog gaan douchen. Ik twijfel even en loop naar mijn veel te kleine badkamer, er is net ruimte voor een douche, wc en wastafel. Eigenlijk is mijn kamer best luxe, aangezien ik verhalen van mijn nicht heb gehoord. Ik kan alles alleen doen, behalve wassen, ik moet wel naar een speciale wasruimte waar je kan wassen, best wel handig.

Ik douche morgen ochtend wel.

Ik kleed me uit en ik gooi mijn kleren in de wasmand, ik trek mijn pyjama shirt aan, ik doe mijn haren in een strakke staart en ik kruip onder de dekens, ik doe mijn telefoon aan de oplader. Ik knip mijn lampje uit, ik sluit mijn ogen en langzaam zak ik weg in een vredige slaap.

Niet veel later gaat er een bekend deuntje door mijn kamer, met een zucht wrijf ik in mijn ogen en neem ik de telefoon op.

"Hello?" vraag ik zachtjes en ik schraap mijn keel een keer. "Uhm Sophie?" hoor ik Harry vragen.

"Yes, what's wrong Harry?" vraag ik bezorgd en hij lacht lichtjes. "Oh no there is nothing wrong, I'm good, believe me." ik hoor hem gewoon grijnzen, ik zucht even. Ik duw mezelf overeind in bed en ik gaap een keer.

"Did I woke you up?" vraagt hij. "Yes you actually did, but it's okay. Why are you calling?" zeg ik snel, zodat het gesprek snel is afgelopen en dat ik kan gaan slapen.

"This might be a really weird question, uhm are you doing something after school?" "That's not a weird question Harry" zeg ik lachend "But I'm probably doing nothing" zeg ik met een zucht.

"Good, do you want go do the laundry with me?" vraagt hij zachtjes en ik lach, volgens mij schaamt hij zich voor de vraag "Sure Harry" daarna hang ik op want mijn ogen beginnen weer dicht te vallen, ik zet mijn telefoon uit en ik ga weer liggen en ik sluit mijn ogen en langzaam val ik toch nog in slaap.


Nou ik heb ook weer twee dagen stage overleefd!! Hoe waren jullie eerste twee dagen van de week?

Reacties (1)

  • brechje123

    Super leuk verhaal blijf doorgaan !!!

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen