Foto bij Hoofdstuk 12.

Whieeee, dubble update <3
Ik heb serieus vandaag alleen maar once upon a time gekeken,
en ongeveer 5 hoofdstukjes voor dit verhaal erbij geschreven,
dus jullie zullen nog lang niet zonder lees voer zitten.

En niet meteen gaan haten,
Het is een leuke jongen (;
Liefs, xx

Na mijn berichtje heb ik niks meer van Luke gehoord. Helemaal niks. Het is nu precies twee dagen geleden en ik heb van niemand meer iets gehoord. Laurianne en Celine hebben me nog wel een berichtje gestuurd of alles wel goed met me ging en of ze zich zorgen moesten maken, maar ik heb geantwoord dat het niet nodig is. Dat het prima gaat en dat ik het makkelijk red zo. Gelukkig kun je via een scherm niet zien dat het een grote leugen is.
Ik voel me rampzalig. Ik heb spijt dat ik zo tegen Luke ben uitgevallen. Als ik nu op hem was ingegaan was hij misschien wel gewoon bij mij gebleven, was hij niet naar iemand anders gerend. Maar ik zoek het niet om met hangende pootjes bij hem terug te komen.
Ik weet hoe hij er tegen op ziet om aan alle eisen te voldoen, hoe hij het haat om aan iemand te plakken en hoe verschrikkelijk hij het vind om het woord ‘’liefde’’ te horen. Toch kan ik het niet over mijn hart krijgen er moeilijk om te doen, omdat ik hem wil.
Waarom is mijn leven zo lastig?
Ik zucht diep en trek mijn jas aan, waarna ik mijn sleutels en tas van de tafel pak. Ik kijk nog een keer rond of ik alles uit heb staan en al mijn spullen heb, waarna ik naar de deur loop, mijn appartement uit. Ik draai de deur netjes op slot en loop de lange gang door richting de lift. Zodra ik daar ben gaat net de lift open en stap ik in. Ik zucht even diep en druk op het knopje voor de begaande grond als ik een stem hoor.
‘Jessie! Wacht!’ Zo snel ik kan druk ik op het knopje om de deuren open te houden en steek ik mijn hand ervoor zodat als ze dicht gaan, ze meteen weer open gaan.
Mijn buurjongen komt hijgend de lift in en kijkt me met een glimlach aan. ‘Dankje, Jessie.’ Glimlacht Josh. ‘Geen dank Josh.’ Glimlach ik terug. ‘Dus, weer een dag werken?’ Vraagt hij waarna ik knik. ‘Yes, jij?’ Ik neem Josh even in me op en kan niet ontkennen dat hij er niet geweldig uitziet vandaag. ‘Ik ga naar mijn ouders, ze gaan verhuizen dus ik mag vandaag de hele dag dozen tillen.’ Hij steekt even zijn armen in de lucht zodat zijn spierballen tevoorschijn komen, en ik lach even, waardoor Josh me ook een glimlach schenkt.
‘Heb je vanavond rond 8 wat te doen?’ Vraagt Josh dan, zodra de liftdeuren openen. ‘Tot nu toe nog niet, hoezo?’ Vraag ik glimlachend. ‘Het nieuwe seizoen van XFactor begint weer, wat dacht je ervan om weer net zoals vorig jaar samen de audities te kijken om iedereen uit te lachen?’ Ik kijk Josh meteen met een grijns aan. ‘Ik vind het een deal. Ik moet toch nog langs de winkel straks, zal ik wat lekkers meenemen?’ Josh knikt en grijpt zijn portemonnee uit zijn zak. Hij drukt me een briefje van 10 in mijn handen waardoor ik hem even verward aankijk. ‘Dan kunnen we het verdelen.’ Glimlacht hij waarna hij de deur voor me opent. ‘Josh…’ Zucht ik, maar hij heeft zijn aandacht al op zijn auto gevestigd die op mijn parkeerplaats staat. ‘Ik zie je vanavond babe.’ Hij schenkt me een knipoog waarna hij zijn portier opent en in zijn auto stapt, om deze vervolgens met een klap dicht te laten slaan en te vertrekken.

Reacties (11)

 • Monks

  Ik kijk ook altijd naar die audities om mensen uit te lachen ahaha :'-)

  6 jaar geleden
 • DancingBunny

  fuuu..
  josh cuthbert is zooo hoottt...

  6 jaar geleden
 • blackromanceboy

  well hello buurjongen damn

  6 jaar geleden
 • Chantilly

  Hallo buurjongen ;-)

  6 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen