Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Na een korte douche loop ik mijn kleine badkamer uit en ik trek mijn kleren aan, ik droog mijn haren en eet mijn brood snel op. Ik pak mijn tas en ik loop mijn kamer uit, ik draai de deur op slot. "Do you know how rude it is to hang up on me like that" hoor ik een stem naast me zeggen en geschrokken draai ik me om, ik zie Harry grijnzen "You are a jerk for scaring me like that" bijt ik hem toe, ik doe mijn rugtas op mijn rug en ik loop op een rustig tempo naar het lokaal terwijl Harry naast me loopt.

"You know I wasn't done talking to you last night" zegt Harry terwijl hij nonchalant zijn handen in zijn broekzakken stopt.

"Well you woke me up and I was tired" leg ik simpel uit terwijl ik een paar mensen begroet.

"I'm sorry for that though" zegt hij met een zucht "But I'll be at your room at five, be ready" zegt hij en ik knik, we komen bij mijn lokaal aan, een paar mensen staan er al te wachten.

"See you later" zegt hij met een glimlach en ik zwaai "Don't forget or i'll cut your balls off" roep ik hem nog na. ik hoor hem lachen en ik glimlach even. Ik draai me om en ik kijk naar Rosie die er ondertussen naast me is komen staan. "Forget what?" vraagt ze nieuwsgierig.

"He called me up last night if I wanted to do laundry together" en Rosie begint hard te lachend. "He is such a loser oh god" grinnikt ze "You act like you are married or something" zegt ze en ik schud met mijn hoofd "No thank you" zeg ik met een kleine glimlach.

De deur van het lokaal gaat open en meteen stroomt het lokaal vol en Rosie en ik gaan op onze vaste plek zitten.

De les is al een tijdje begonnen en mijn docent geeft me mijn schrift weer terug "I liked your essay, it was good, you got a 8.2, but next time make it a bit longer, it was on the short side." zegt de man met een glimlach. Ik pak mijn schrift aan. "Thank you, sir. And I will" zeg ik met een brede glimlach en de man knikt en loopt weg. Snel ik richt me weer tot mijn werk.

Langzaam gaat de dag voorbij en vermoeid kom ik bij mijn kamer, en dan moet ik ook nog de was doen. Eigenlijk heb ik er helemaal geen zin in, na een kwartier heb ik al mijn motivatie bij elkaar geraapt en heb ik de vuile was bij elkaar gepakt, 9/10 van mijn kleren is toch zwart dus heel veel hoefde ik niet uit te zoeken.

Niet veel later word er op mijn deur geklopt en ik open de deur met een glimlach, Harry staat er met een volle tas en ik grinnik even en laat hem binnen. "Hello Harry" zeg ik met een glimlach en hij groet me terug "You are lucky, you can keep your balls".

Hij begint te lachen "Well thank you that is very nice of you" zegt hij sarcastisch en ik grijns even ik pak mijn tas.

"Let's go I have some homework I need to do" zeg ik. Ik duw zijn lange lichaam mijn kamer uit en ik draai de deur op slot.


Nou wie shipt Anna-Sophie en Harry!?

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Sowieso, ze zijn cute samen.

    Snel verder!

    Xx

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen