Foto bij Hoofdstuk 16.

Dit hoofdstukje gaat verder dan zoenen.

Luke zijn handen strelen onder mijn shirtje door en laten kippenvel achter over mijn hele huid. Zijn lippen verlaten die van mij terwijl hij zijn voorhoofd tegen dat van mij legt. Ik adem diep in door mijn neus waarna ik glimlach en op mijn onderlip bijt. Ik laat mijn handen over Luke zijn shirt glijden om vervolgens de zoom vast te pakken en deze over zijn hoofd heen te trekken.
Luke volgt mijn voorbeeld en trekt nu mijn shirt over mijn hoofd heen, waarna hij van de bank opstaat en mij ook omhoog trekt. Zodra ik sta begint hij aan zijn broek te prutsen en ik volg zijn voorbeeld, hoewel ik veel makkelijker uit mijn broek kom dan hij.
‘Slaapkamer, nu.’ Mompelt hij zodra hij zijn broek uit heeft, en giechelend trek ik mijn sokken uit waarna ik op bed ga liggen. Luke volgt mijn voorbeeld en kruipt met me mee omhoog totdat mijn hoofd in de zachte kussens terecht komt. Luke drukt zijn lippen lustig op die van mij waardoor ik het idee heb dat er straks een hele afdruk van zijn piercing in mijn onderlip staat.
Ik voel hoe zijn vingertoppen over mijn lichaam heen strelen en ik grijp met mijn handen onder zijn armen door naar zijn schouderbladen, waarna ik mijn nagels in de huid druk. Luke gromt zachtjes en begint tegen me aan te scheuren waardoor ik het contact van onze lippen verbreek en een diepe zucht slaak.
Langzaam streelt Luke met zijn vingers over de binnenkant van mijn benen naar slipje, waardoor een zachte kreun mijn lippen verlaat.
Hij haakt zijn vingers in de rand van mijn slipje en streelt deze langzaam naar beneden terwijl hij mee kruipt. Zodra mijn slipje van mijn benen verwijderd is trekt hij ook zijn boxer uit en gooit deze ook ergens op de grond, om vervolgens zichzelf weer over me heen te leggen. Terwijl hij met zijn ene hand een vinger bij me naar binnen brengt kromt mijn rug van het matras, waardoor hij snel met zijn andere hand mijn bh los klikt. Ik schud even lachend mijn hoofd om vervolgens mijn bh ook ergens in de kamer te gooien en Luke weer bij zijn nek te pakken zodat ik hem weer kan kussen. Zodra hij nog een vinger bij me naar binnen brengt laat ik hem weer los en breng mijn handen naar beneden om hem ook te plezieren.
‘S…Stop.’ Gromt hij na een tijdje, waarna hij zijn vingers weghaalt en mijn hand vastpakt. Hij leunt van me weg en trekt het laatje van mijn nachtkastje open, om er een condoom uit te halen en deze bij zichzelf om te doen.
Zodra hij hiermee klaar is pakt hij mijn polsen vast en drukt deze boven mijn hoofd. Ik sluit mijn ogen en wacht af tot Luke met een stoot bij me naar binnen komt. Meteen begint hij regelmatig, diep en hard te stoten zoals hij altijd doet. Hij houd totaal geen rekening met me en ik voel hoe zijn vingers in mijn pols drukken terwijl hij zijn onderlip tussen zijn tanden neemt. Hij gromt zachtjes en sluit zijn ogen, waarna hij zijn hoofd wat optilt van genot.
Zodra ik naar een tijdje een geweldig gevoel in mijn onderbuik voel klem ik mijn benen om Luke zijn heupen waardoor hij nog wat dieper bij me naar binnen kan. Kreunen rollen nu ook over mijn lippen en Luke opent zijn ogen waardoor hij mij aankijkt. ‘Op drie. Een…. Twee… Drie.’ Een grom verlaat zijn mond tegelijkertijd met een kreun van mij waarna hij wat langzamer en rustiger stoot, om vervolgens uit me te gaan en zich naast me neer te laten vallen.

Reacties (4)

 • xIsoldee

  Haha zit ik dit te lezen met mijn broer naast me in de zetel.. Oeps!
  Gelukkig ben ik dus niet de enigste ^^

  en ooh die gif. Lukey, go go go!
  en haha die gif van Lau ook, zalig!

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Ik hou van die gif hahaha <3
  En die gif van Lau is ook leuk hahahaha
  Super geschreven meis, loveeee it!!
  I LUB YOU YOU ASHMAZING WRITER
  Snel verduuuurrrr(flower)

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  dus ik zit dit rustig op m'n gemakje te lezen, geen schaamte, gewoon even rustig genieten van een nieuw hoofdstukje, staat m'n moeder kennelijk al de hele tijd achter me.
  'Uhm, mam. Het is niet wat je denkt… ghehehe'
  Maaaar, als ik zeg dat ik het een geweldig hoofdstukje vond, is dat dan raar ? :')
  Anyway, goed geschreven meid ! <3
  xx

  6 jaar geleden
 • awsten
  Thehehe

  (Ik hoop heel erg dat je het plaatje kunt zien anders ben ik teleurgesteld hahaaha)

  Ja damnit he, je kan het niet zien )):

  Naja hahaha, geweldig stukje Solange!
  Wel lichtjes awkward dat m'n ouders in dezelfde kamer zijn hahaha

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen