Foto bij Hoofdstuk 17.

Ik bijt op mijn lip en draai me om naar Luke, die mij ook aankijkt. ‘Het spijt me.’ Fluister ik zacht waardoor Luke zachtjes lacht. ‘Dat heb ik gemerkt ja.’ Mompelt hij waarna hij zich ook op zijn zij draait, zodat hij me wat makkelijker aan kan kijken.
Duizenden vragen gaan door mijn hoofd, maar de belangrijkste zal ik nooit antwoord op krijgen. ‘’Wat zal Luke nu denken?’’ Ik zucht diep en trek de lakens weer wat verder over mijn lichaam heen. ‘Is er iets?’ Vraagt hij dan waarvan ik schrik. ‘Nee hoor.’ Glimlach ik, maar ik zie dat Luke me niet geloofd. ‘Jess, als er iets is, zeg het. Alsjeblieft.’ Ik zucht diep. ‘Ik heb gewoon het idee dat het bij jou nog niet zo lekker zit, omdat je me duidelijk maakte dat je geen gezeik wilde, en dan begin ik gewoon te zeiken om niks.’ Luke lacht even waarna hij zijn hoofd schud.
‘Je moet het niet te letterlijk nemen Jessie. Overal komt drama bij, er bestaat niks zonder een beetje gezeur, tegenslagen of wat dan ook. Dat maakt alles alleen maar sterker.’ Zegt hij dan waarna hij de lakens juist wat naar beneden gooit zodat hij zijn arm er overheen kan gooien. ‘Maar toch, ik heb het idee dat het jou dwars zit.’ Zeg ik eerlijk.
‘Nee, echt niet.’ Ik kijk Luke aan en merk dat hij ziet dat ik zijn woorden niet geloof. ‘Ik heb ervan genoten.’ Zegt hij dan waarna hij naar me toe buigt en zijn lippen lang en ruw op die van mij drukt. ‘Zoals altijd.’ En met die woorden draait hij zich om en stapt het bed uit. Oké, waar kwam dat ineens vandaan?
Ik glimlach en draai me op mijn rug waarna ik even diep zucht. ‘Kan je er niet ook beter uit? We moeten over vijf minuten weer op het werk zijn.’ Lacht Luke. Meteen valt mijn mond open. ‘Fuck.’ Roep ik uit en meteen spring ik op uit bed en begin als een gek al mijn kleding weer bij elkaar te rapen. ‘Shit, shit, shit, en ik heb ook nog niets gegeten.’ Zucht ik gefrustreerd terwijl ik mijn kleding weer aantrek. ‘Geen zorgen, ik heb nog wel broodjes in de auto.’ Ik zucht nog een keer diep waarna ik naar de spiegel loop en mijn haar fatsoeneer.
‘George vermoord me als ik nu te laat kom.’ Zucht ik diep. ‘Geen zorgen. Je haar en gezicht doe je in de auto maar. We zijn toch binnen drie minuten op jou werk.’ Luke schenkt me een knipoog waarna ik al mijn spullen pak en zo snel ik kan naar de deur loop. Ik fatsoeneer snel mijn haar en make-up zodra we in de auto zitten, waarna ik Luke bedank met een kus op zijn wang en de auto uit spring om het gebouw in te rennen. Zodra ik binnen kom probeer ik even op een fatsoenlijk ademtempo te komen waarna ik de deuren open en met een glimlach naar binnen loop. ‘Was het leuk met Luke?’ Vraagt Lisanne vanachter haar bureau waardoor ik haar even vragend aankijk.
Ze begint hard te lachen en wijst naar haar borsten. Ik kijk naar bij mezelf naar beneden en zie dat het tweede knoopje open is en je dus een stuk van mij bh ziet. Ik glimlach even beschaamd naar Lisanne en knoop deze snel dicht, waarna ik met een knal rood hoofd zo snel ik kan een weg maak naar mijn kantoor.

Reacties (9)

 • Efflorescence

  Lisanne knows what's up haha.

  6 jaar geleden
 • Monks

  Oopsie daisy, awkward.

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Die gif, ik ben dood

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Awkward xd

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Hahahhaa ohoh (':
  Nou heeft ze alsnog niet gegeten lol
  Geweldig stukje meis <3
  Snel verduuuurr(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen