"Weetje, ik snap nou een ding niet echt." Ik draai mijn hoofd naar Kaylee die naast me in het weiland ligt. Het is een mooie dag vandaag. Dus hebben we besloten de paarden te zadelen en door het bos te gaan rijden. Tot we dit weiland tegen kwamen en zijn af gestegen. Bibi en Madness staan nu onder de boom te grazen en wij zijn een eindje veder op gaan liggen. Het is nu twee dagen sinds we de jongens echt hebben ontmoet. De avond dat we terug kwamen en gister avond hebben we veel met ze geappt. Ik ook in privé met Luke en micheal.

Hij had me de foto van de Blue Jay die hij zelf had gemaakt nog gestuurd. We hadden er nog over door gepraat en over andere dieren wat uitdraaide op een filosofisch gesprek over het ontstaan van een schildpad. "Nee, maar dat ga je me vast vertellen." Kaylee kijkt naar de wolken boven haar hoofd. Ook ik kijk weer omhoog en kan enkele figuren erin ontdekken. "Kun je een keer niet bij de hand doen?" Ze probeert geïriteerd te klinken maar ik hoor de lach doorschemeren in haar stem. "Nope, this is who i am. You have to deal with it." grinnik ik.

"Wow, je praat nu zelfs tegen mij al engels." "Best creepy, ik droom al in het engels." Kaylee lacht luid en kijkt me raar aan. "Dat deed je ook al voor we naar Australië vertrokken." "Niet altijd, soms. En nu gewoon elke keer." verdedig ik mezelf. "En we zijn hier pas drie weken." Wow, nog maar? ik vind het meer 'al' drie weken. "Je kan merken dat de zomer naar zijn eind loopt. Het word warmer." zegt mijn vriendin wat afwezig. Dan barst ik in lachen uit en rol half om op het gras. "Wat?" vraagt Kaylee die blijkbaar niet door heeft wat ze gedaan heeft. "Niet zo veel, maar het klinkt zo scheef. Het word winter én warmer." lach ik. Ook Kaylee grinikt nu even en knikt.

"Ja dat klinkt inderdaad scheef. En hier is het nu winter hé. Dus eigenlijk komt de zomer er nu pas aan terwijl hij eigenlijk bijna is afgelopen." "Oke, dat is niet veel duidelijker Kay." "Laat maar."grinnikt ze. "Maar je snapte iets niet?" vroeg ik, terug komend op waar ze mee begint. "Ja klopt, hoe kan het dat we gewoon mee mochten? Ik bedoel het is toch niet normaal dat fans zomaar mee naar binnen mogen? En dan hebben jij en Michael ook nog eens in een bed geslapen."

Ik voel het bloed naar mijn wangen stijgen als ik er weer aan denk. Dat was echt zo mooi wakker worden. Hij leek echt op een katje, zo scha- Jay, hou op. Je vind hem niet leuk. En het is zo kort na joël, je hebt nu genoeg aan gewoon vrienden. Zij breken je hart te minste niet. Zoals je vriendjes wel doen. Het hoofd Joël duikt weer op in mijn hoofd en de knoop vormt zich in mijn maag. Niet aan denken. Ik probeer het gevoel te negeren door Kaylee te antwoorden.

"Ik heb geen idee en het boeit me ook niet zoveel. Ik ben blij dat het mocht. En ik heb niet in het zelfde bed geslapen met Michael. Hij is naast mij in slaap gevallen. Óp de dekens en niet eronder." Het is de waarheid. Ze kan daar niks anders van maken. "Jullie leken best wel schattig samen.." begint Kaylee. Je kan al wel raden waar dit heen gaat. "Kay, ik heb hem een keer ontmoet en het is pas twee maanden gelden dat Joël en ik uit elkaar gingen. Dus nee, hou je kop." zeg ik voor dat ze zich dingen in haar hoofd haalt.

"Oke, oke, rustig maar ik zeg niks. Al zeggen jou ogen genoeg." Ik word nog roder en Kaylee schiet in de lach. "Shut up."mompel ik. Lachend staat Kaylee op en loopt naar de pony's toe. "Zullen we terug gaan? Het is al rond vieren." Kaylee stijgt op en ik loop ook naar Madness. "Klaar jochie? Kom maar." ik maak hem los van de boom en stijg zelf ook op. Kaylee is al op het pad met Bibi. Ik spoor Madnees aan en draaf Kaylee en Bibi voorbij. "Kom je nog?" roep ik achterom. Met nog een kleine schop in de flanken schiet Madness over in galop en rent door het bos. "Wacht maar Jay, ik ben sneller!" Kaylee is al vlak achter me en we racen terug naar de boerderij.

Lachend en met een hele kleine voorsprong galoppeert Madness als eerste het erf op. "Ha, ik zei toch dat ik sneller was." lach ik naar Kaylee. "Ja, oke. Maar Bibi haar benen zijn ook korter dan die van Madness." verdedigt ze. "Ja, ja smoesjes." Naast elkaar stappend leiden we de paarden richting de stallen. "Zie je zo." Kaylee rijd nog even door als ik afstijg en de stallen binnen loop. De box van Bibi is meer voor in de stal, dus moet Kaylee iets verder rijden.

"Zal ik jou even je deken op doen?" Ja, ik praat tegen het dier, vind hij vast ook wel gezellig. Ik haal de deken van de stang bij zijn box, waar ik net het zadel en het halster heb terug gehangen. Verder op in de stallen hoor ik Kaylee een gilletje slaken. Wat heeft die nou? Vast niks bijzonders. Zachtjes zingend, volgens mij iets van Ellie Goulding, loop ik de box weer in en hang het deken over het paard heen. "Tot morgen boy." zeg ik. Nog even ga ik door de manen, klop hem op de hals en loop dan de box uit. Ik pak de voeder schep en gooi nog wat brokken in zijn bak.

Ik kijk hoe hij gulzig begint te eten en glimlach. Dan voel ik opeens twee handen op mijn heupen. Ik schrik me rot en draai me vlug om. "Hey there little bird." De jongen kijkt me lachend aan en ik zucht even deep. "God hell, Mike you scared me as hell." Nep boos kijk ik hem aan waardoor hij alleen maar breder lacht. "What are you doing here?" "Well, the boys and I were just thinking 'what are we going to do today?' and then Luke was like 'lets visit the girls at the farm' and we were like 'why not?' so here we are." legt Michael uit.

Ik had hem het adress gestuurd zodat ze een keer langs konden komen. "It took some time to get here, but we found it." Hoor ik een andere stem. "Hey Cal." Michael laat me los en ik geef Calum een knuffel. "Where are the other two?" "Right here." Luke en Ashton komen de hoek om lopen. Kaylee loopt bij ze en ik loop naar ze toe. "Hi guys." Kaylee geeft de andere twee een knuffel en ik knuffel Ash en Luke. "So, what were you planning to do?" vraag Ash aan ons. Ik kijk even naar Kaylee die haar schouders ophaalt.

"We haven't planned anything, but what I am going to do now is take a shower so Kay, it's your choice." Ik klop Kaylee op de schouder en loop de stallen uit richting de boerderij. "Can i join you?" Ik loop iets langzamer en sla Luke tegen zijn achter hoofd. "No, you just sounds like an raper.." Luke lacht hard en zijn lach werkt aansteekelijk voor mij. "Jay, als jij nu gaat douchen dan ga ik erna wel. Ik neem deze idioten wel mee naar mijn tante en oom." Ik knik naar Kaylee en loop de trap op naar de badkamer.

Als ik klaar ben loop ik naar de woon kamer en tref daar iedereen om de tafel aan. "Kay jij kan." zeg ik tegen haar en ze staat op en ik neem plaats waar zij eerst zat. "Just the 'comfy-look'?" grinnikt Calum. "Yeah why wouldn't I. I mean, sure I'm still a big fan of you, but you became sort of friends and I think I don't have to work hard for my appearance." grinnik ik. "Ahw, we like you to." Luke legt zijn armen om me heen en trekt me in een knuffel. "So what are we gonna do after diner?" De vraag komt van Micheal aan de overkant van de tafel. "You're staying for diner?" "Yes, we already asked Kaylee's aunt and it was fine by her." geeft Luke antwoord op mijn vraag. "Nice, and i have a idea for what we can do." glimlach ik geheimzinnig. "tell!" komt er van vier kanten. "Neh, first food!" zeg ik als ik zie dat Lidia binnen komt met twee grote oven schotels. "This 'll be fun.." grinnik ik en als Kaylee ook binnen komt en aanschuift valt iedreen aan alsof ze nog ooit gegeten hebben.

Reacties (4)

 • TeamHemmo

  Ik ga akkoord met Kaylee, want ze zijn schattig samen (:

  5 jaar geleden
 • Monks

  Hé hé, school gaat voor alles hé!

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(Y)

  5 jaar geleden
 • CamsBae

  Tis super leuk om te lezen(nerd)(flower)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here