Jasper Cillessen POV

Ik kijk op mijn telefoon.m samen met Daley en Candy sta ik op het vliegveld. Ik zie heel droog lotte op haar telefoon een spelletje spelen terwijl ze loopt. Als ze ons ziet lacht ze en loopt ze naar ons toe. 'Heeey!' Zei ze meteen vrolijk. Ik gaf haar een knuffel en een kus. 'Heey! Super goed gereden! Ik ben trots op je!' Zei ik meteen. Daley en Candy feliciteerde haar ook. 'Maar jullie zijn gek trouwens, jullie hebben morgen training stelletje gekken' zei ze lachend en gaf ons een knipoog. We lachten en pakte haar spulen. We hielden ee taxi aan en we reden terug naar het hotel.

Eenmaala binnen viel de mond van lotte open. 'Whaaat?' Zei ze. De hele ruimte was volgehangen met slingers. 'Suprise' zei ik lachend en gaf haar een knuffel. 'Ik ga ff douche toedeloee' zei ze en sprong onder de douche.

Toen we samen in bed lachen opende lotte haar mond. 'Jas? Weetje wat er op me deurmat lach?' Vroeg
Lotte. 'Uhh, een stapel geld?' Zei ik grappend. Ze gaf me een duw. 'Neehee jas, een bosje dode rozen' zei ze. Ik keek haar aan. 'Die liggen er vast al heel lang zonder water' zei ik en gaf haar een kus. 'Jupp, dat dacht ik ook al' zei ze en stak haar tong uit. Ze deed het licht uit en viel i slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen