Foto bij Hoofdstuk 19.

Please don't hate me.
Or Josh
Or Jessie
Oke Luke mag je op dit moment wel even haten.
Ik hoop dat jullie deze twist leuk gaan vinden,
want ik wilde het niet cliché en standaard houden dus ik ben benieuwd of jullie kunnen gokken wat er verder gaat gebeuren. ^^
Liefs, xxx

Ik laat mijn benen over de leuning heen vallen terwijl ik mijn hoofd op Josh zijn schoot leg. ‘Ik haat wachten.’ Zucht ik, terwijl ik verveeld een M&M in mijn mond gooi. ‘Pas je wel op dat je er niet in stikt als je zo ligt?’ Josh zijn handen vinden een weg naar mijn haar terwijl hij er zachtjes doorheen streelt. ‘Altijd Joshie.’ Lach ik waardoor ik even omhoog kijk naar hem. ‘Goedzo Jessje.’ Lacht hij, waardoor ik even mijn hoofd schud en overeind klim.
Net als ik recht zit hoor ik het gepiep van de oven waardoor ik meteen opspring. ‘ETEEEEEN.’ Gil ik waardoor Josh hard begint te lachen en ook opstaat. Ik trek de oven open en kijk met twinkelende ogen naar Josh. ‘Ze zien er goed uit.’ Lacht hij, waardoor ik hem even verontwaardigd aankijk. ‘Goed? Is dat wat je erover te zeggen hebt?’ Josh draait zichzelf een kwartslag zodat hij tegen het aanrecht aan kan steunen. Ik blijf Josh aankijken terwijl ik de platen uit de oven haal en deze op het aanrecht plaats. Josh haalt zijn schouders op en laat zijn handen ook op het aanrechtblad steunen. ‘Ze zijn perfect Josh. Per-fect.’ Josh lacht en draait zich om waarna hij een schaal pakt, zodat hij de hapjes erin kan doen.
‘Het spijt me Jessie, vergeef je me?’ Ik kijk Josh even aan en schud dan mijn hoofd. ‘Nooit.’ Ik trek een pruillipje, maar dat had ik beter niet kunnen doen.
Josh zet een paar stappen naar me toe en niet veel later voel ik zijn vingertoppen in mijn zij prikken. Mijn lichaam begint alle kanten op te bewegen terwijl ik hard begin te lachen en gillen. Ik zucht diep als Josh me loslaat maar daar blijft het niet bij. Hij tilt me op en gooit me over zijn schouder, waarna hij me op de bank legt en over me heen komt zitten, om me vervolgens weer te kietelen. Ik begin als een gek met mijn benen te spartelen maar dat heeft ook niet veel zin. Josh is gewoon veel te sterk en het doet hem ook vrij weinig.
‘J… Joh…. Jooooossshh.’ Gil, huil en lach ik door elkaar. ‘Jesssieeeee.’ Lacht Josh alleen maar, terwijl hij gewoon door blijft gaan met kietelen. ‘Sttttoooooooppphhh.’ Komt er moeilijk over mijn lippen. ‘Echt niet.’ Grijnst hij terwijl hij alleen maar door blijft gaan. ‘Alsje… alsjelbieeeeft.’ Ik heb het idee dat alles nu onder mijn mascara zit omdat de tranen uit mijn wangen blijven stromen. ‘Alleen als je me vergeeft.’ Zegt Josh stug, terwijl hij me gewoon door blijft kietelen.
‘Oké.’ Mompel ik dan. ‘Oké?’ Josh stopt met kietelen waarna ik knik. ‘Ik vergeef je.’ Mijn borst gaat hevig op en neer door mijn versnelde ademhaling. Ik til mijn knieën op zodat ik hem tegen zijn kont aan kan schoppen, maar Josh ziet dit blijkbaar niet aankomen waardoor hij voorover valt. Zijn neus raakt nu mijn neus terwijl zijn handen zich naast mijn schouders plaatsen en hij zo zijn lichaam iets omhoog houd. Zijn ogen vinden de mijne en ik slik als ik verdrink in de blauwe zee. 'Uhmm.. Tja.' Mompel ik, waardoor Josh begint te lachen. Ik slik even en sluit automatisch mijn ogen. Ik voel hoe Josh zijn adem steeds meer tegen mijn lippen slaat en ik ineens geen warmte meer voel, maar iets zacht en vochtig, waaruit ik opmaak dat het Josh zijn lippen zijn.

Reacties (15)

 • blackromanceboy

  n'aaawh

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Whaaaat die zag k niet aan komen love it!

  6 jaar geleden
 • janee

  Josh en Jessie samen. En dan Luke en ik :-) Helemaal geweldig! Hahah.

  6 jaar geleden
 • TomlinsonL

  Oh my god ik ship ze!!!!

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Omg stiekem vind ik dit echt heel erg cute <3
  MAAR HE JESSIE KSSST JOSH IS VAN MIJ ^^

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen