Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik haal het muntje uit mijn broekzak en ik stop het in de wasmachine, ik gooi al mijn was in de wasmachine en ik doe er wat wasmiddel bij. Ik doe de wasmachine aan, gelukkig duurt het maar een uurtje of iets langer.

Ik ga op de wasmachine zitten en ik kijk naar Harry, hij is druk bezig met een donkere broek, het puntje van zijn tong steekt uit en hij kijkt gefocust op de broek voor zich, uiteindelijk gooit hij de broek in de wasmachine en hij gooi al snel de rest van de kleren in de was en hij doet hetzelfde als wat ik heb gedaan.Hij doet de wasmachine dicht, drukt op een aantal knopjes en hij gaat er ook boven op zitten.

"I hate doing laundry, but Louis did it last week so now it's my turn" zegt hij met een zucht en hij haalt een hand door zijn haren.

Ik lach even en ik rek me uit en ik gaap een keer.

"Today was a long day, all I want to do is lay in bed" mompel ik vermoeid en Harry kijkt me onderzoekend aan "Well let's do something then" grijnst hij en ik knik "Yeah maybe wel should do that" glimlach ik.

"So when are you going to play the drums for me?" hij wiebelt met zijn wenkbrauwen en ik zucht een keer "When you stop acting like a child I maybe will" zeg ik en ik steek mijn tong plagerig naar hem uit en hij slaat zijn armen over elkaar "I don't act like a child" zegt hij beledigd en hij fronst diep. Ik lach zachtjes en ik haal mijn schouders op.

"Are you going to that party tonight?" vraagt hij nonchalant en ik schud met mijn hoofd "No I am not going" zeg ik met een vage glimlach en hij fronst "Please" zegt hij alleen. Ik kijk hem twijfelend aan. "I'll stay with you the whole night" belooft hij, Ik ben bang dat hij zijn belofte niet na komt en dat ik dan toch alleen achter blijf. Maar ik wil ook niet dat Harry geen plezier heeft omdat hij bij mij moet blijven.

"No, go have fun with your friends" zeg ik terwijl ik mijn telefoon erbij pak en mijn whatsapp open. Ik ga wat berichtjes lezen en Harry blijft even stil "But you are my friend?" hoor ik hem zeggen en ik bijt op mijn lip. "Yes you are, but don't rather get drunk, have a laugh with your friends and hook up with someone, then stay with me and probably won't do any of those things" zeg ik nerveus en mijn ogen gaan snel de ruimte rond, er is niemand behalve wij twee.

"What if I don't want to get drunk or hook up with someone?" zegt hij uitdagend "What's the reason to go to that party then?" zucht ik en hij lacht "To have fun with your friends" zegt hij met een glimlach. "Well then you are the only one who isn't drunk, what's the fun of that?" vraag ik.

"I'm not the only one, you are there" zegt hij met een glimlach en ik schud met mijn hoofd.

"No sorry I don't like party's, have fun with your friends" dring ik aan en hij zucht "Fine, but we need to go out soon" zegt hij en ik knik "Fine" mompel ik en ik stop mijn telefoon weg en ik gaap weer een keer en al snel gaapt Harry ook en ik grijns naar hem.

Na nog een uur in de ruimte te hebben gezeten loop ik nu samen met Harry richting mijn kamer, ik haal de deur van het slot en ik gooi mijn tas neer in de kamer. Harry blijft in de deur opening staan en ik kijk hem onderzoekend aan "I'm going to my room, I'll talk to you tomorrow or something" zegt hij. Ik knik en hij zwaait een keer en ik zwaai terug "Bye and have fun tonight" roep ik hem na en hij draait om en grijnst en loopt dan veder en ik sluit mijn deur.


sorry dit stukje is een beetje saai! Maar drama is on it’s way!!!

Reacties (4)

 • missanoukmalik

  Super leuk verhaal!

  1tip misschien iets minder en gebeuren soms kan Iets van een komma ook. Het leest voor mij heel langdradig🙈

  3 jaar geleden
 • Manonxxx

  Waarom gaat ze nu niet met hem mee? Jammer

  Ergens verwacht ik dat Harry toch haar overhaald om mee te gaan, of hij gaat haar gezelschap houden 🤗🤗

  Snel verder xx

  3 jaar geleden
 • JoTOMLINSON

  Yesssss

  3 jaar geleden
 • Teal

  Ik wil echt dat ze samen komen haha

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen