Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik draai mijn deur op slot en ik zet de radio aan, als ik het liedje herken begin ik luid mee te zingen met de muziek.

Young teacher, the subject of schoolgirl fantasy. She wants him so badly knows what she wants to be, inside her there's longing, this girl's an open page. Book marking - she's so close now, this girl is half his age.

Don't stand, don't stand so, Don't stand so close to me, Don't stand, don't stand so, Don't stand so close to me.

Her friends are so jealous you know how bad girls get. Sometimes it's not so easy to be the teacher's pet. Temptation, frustration so bad it makes him cry, wet bus stop, she's waiting his car is warm and dry.


Ik pak ondertussen mijn wasrek en ik gooi de schone kleren op mijn opgemaakte bed. Ik klop de kleren uit ik hang ze op het wasrek en zet de volle wasrek in de keuken en laat mijn kleren drogen. Ik zet de radio wat zachter, en ik maak snel het kleine beetje huiswerk zodat ik niks in het weekend hoef te doen, ik haal opgelucht adam als ik mijn boek dichtklap en de schoolboeken kan weg leggen.

Ik kijk op de klok en zucht als ik zie dat het al half 8 is en ik heb nog niks gegeten, ik loop naar de keuken en ik pak wat eten. Ik maak snel een klein, simpel maar lekker gerechtje voor mezelf klaar, ik ga aan mijn bureau zitten. Voorzichtig neem ik een hapje van mijn eten en ik knik genietend, het is best goed gelukt.

Ik pak mijn laptop en ik kruip onder dekens. Ik start netfix op en ik begin aan het eerste seizoen van designated survivor. Ik had nog geen tijd gehad om aan de serie te beginnen dus begin ik vandaag en ik ben van plan het hele weekend daar mee bezig te zijn.

Ik zet de eerste aflevering aan en ik ga goed zitten, ik kruip nog dieper onder de dekens en ik focus me op de serie.


Negen afleveringen later klap ik mijn laptop dicht en ik kijk naar de tijd, het is 02;34. Veel te laat dus, ik kleed me om in alleen een oversized shirt, die ik een keer gekocht heb. Ik poets mijn tanden en haal de make up van mijn gezicht. Ik kruip snel onder de warme dekens en ik doe het licht uit en ik sluit mijn ogen.

Ik word wakker van geklop op mijn deur en ik open vermoeid mijn ogen, ik wrijf een keer in mijn ogen en mijn blik gaat naar mijn wandklok. Ik zucht diep als de cijfers vier uur s'nachts aangeven, ik rek me een keer uit en ik kan net een gaap onderdrukken. Er wordt weer geklopt, ik grom binnensmonds. Ik sla de dekens van mijn lichaam af, er komt kippenvel op mijn hele lichaam te staan.

Ik zucht en ik slof naar mijn deur, ik haal hem van het slot en ik open hem voor een kiertje. Ik zucht geërgerd als de bekende ogen van Harry me onderzoekend aankijken "Can I come in" vraagt hij en ik trek mijn wenkbrauwen op. Ik kijk hem met een frons aan. "Why? Don't you have a own room where you can sleep?" vraag ik toch wel een beetje chagrijnig, maar daar kan ik niks aan doen, het is fucking vier uur in de ochtend, wie is er dan aardig.

"I want to stay here with you" bekend hij, hij is sowieso dronken, ik ruik de alcohol in zijn adem. "Fine" mompel ik. Ik open de deur en hij loopt naar binnen. ik loop voor hem uit, hij doet de deur dicht en draait hem op slot.

"Damn I never noticed that you have such a nice ass" zegt hij met een grijns en mijn mond valt op, straight to the point.

"Stop looking at my ass Harold" brom ik.

Ik kruip onder de dekens en ik schuif een stukje op en ik kijk naar Harry die zich onhandig aan het uitkleden is. Als hij zijn shirt uit doet kan ik het niet laten om hem te bekijken, hij heeft een ontzettend mooi lichaam, niet te gespierd maar toch heel prettig om naar te kijken.

Reacties (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen