Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Hij kruipt naast me in het bed en ik schuif nog een stukje naar achteren, ik hoor hem lachen.

"I won't bite you, only if you want to" dirty boy, dronken Harry is nog erger dan Harry als hij nuchter is. Ik besluit met zijn dronken spelletje mee te spelen en een beetje plezier te hebben. "What if I want you to bite me, daddy" fluister ik, Meteen worden zijn ogen groter, hij kijkt mij aan, ik bijt op mijn lip en hij gromt iets onverstaanbaar. Onschuldig kijk ik hem aan.

"Fuck" mompelt hij en ik glimlach liefjes naar hem, hij komt dichterbij bij mij. Ik ga wat naar achteren, ik voel de koude muur tegen mijn lichaam aan. Hij grijpt mijn heupen vast en trekt me naar zich toe en ik kijk hem aan, zijn neus is net 5 centimeter van mijn neus vandaan. Onzeker kijk ik hem in zijn ogen en hij likt zijn lippen.

"Fuck Sophie, why are you so hard to resist, I keep thinking about you, about your pretty face, your pretty lips, please Sophie." ik kijk hem met grote ogen aan, dit had ik dus echt niet verwacht. "Kiss me" zegt hij zachtjes en zijn hand gaat voorzichtig over mijn wang heen en ik volg zijn bewegingen.

"I also keep imagining your pretty lips around my cock, but that's not the point, I want your lips on mine, I want to taste the taste of your lips, I want you" hij begint bijna wanhopig te klinken en ik bloos bij zijn woordkeuzes.

Mijn hand gaat voorzichtig naar zijn gezicht, mijn vingers strijken over zijn lippen en zijn warme adem strijkt over mijn vingers. Ik kijk naar hem en hij brengt zijn hoofd nog dichterbij.

Heel langzaam en voorzichtig raken zijn lippen die van mij en een raar gevoel dringt er mijn lichaam binnen, ik druk mijn lichaam dichter tegen die van hem aan en mijn handen vinden een weg naar zijn haren. Ik verstrengel mijn vingers met een pluk haren van hem, hij kruipt voorzichtig boven op me zonder het contact met onze lippen te verbreken. Ik open mijn mond en langzaam drinkt zijn tong naar binnen, mijn grip verstrakt en zijn handen glijden over mijn lichaam heen. Zijn handen voelen warm tegen mijn huid aan, er komt kippenvel over mijn hele lichaam en langzaam gaan zijn handen onder mijn shirt.

Ik kom in ademnood, voorzichtig verbreek ik de kus en ik haal diep adem. Mijn borst gaat diep op en neer, hij kijkt me met een grijns aan. Ik bijt verlegen op mijn lip en ik kijk weg. Hij gaat weer naast mij liggen. Voorzichtig trekt hij mij tegen zich aan. Ik verstrengel onze benen en ik kruip zo dicht mogelijk tegen hem aan. Ik sluit mijn ogen, hij drukt nog een kus op mijn haren en langzaam val ik in een rustgevende slaap in de armen van Harry.


Ik word wakker doordat het lichaam van Harry zich verplaatst en ik open langzaam mijn ogen, hij kijkt me nerveus aan en ik glimlach. Zijn mondhoek krult omhoog, hij wrijft met zijn hand over mijn arm en ik sluit mijn ogen weer. Harry gaat recht op zitten, ik doe hetzelfde en ik kijk hem onderzoekend aan.

"How are you feeling? You were pretty drunk last night" lach ik. Ons kus moment laat ik maar achterwegen. "Yeah I was, I can't remember anything from last night, so I was a little bit confused when I woke up in your room, well I don't mind though, you are really cute when you are asleep" grijnst hij. Hij herinnert zich niks meer van gisteravond, dan is alles wat hij zei waarschijnlijk ook niet waar, het was te mooi om voor te stellen, al hoewel ik nog niet echt gevoelens voor hem had.

"You were suddendly at my door, You never told me the reason you were here" zeg ik, ik haal ongemakkelijk een hand door mijn haren en hij glimlacht ongemakkelijk. "Did something happend last night?" vraagt hij, ik schud mijn hoofd meteen "No nothing happend" lieg ik en hij haalt opgelucht adem.


Ahhh dank jullie wel voor alle super leuke reacties en alle kudo's!! Ik vind ze erg leuk om te lezen.
Ook vind ik het leuk dat jullie het verhaal zo leuk vinden! Nou ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden.
En een fijn weekend!! xx

Reacties (3)

 • Teal

  Noooo zoenen ze eindelijk weet die er niks meer van :-(

  3 jaar geleden
 • VampireMouse

  Owww ja mag niet liegen... Ik zou het hem zeggen en vervolgens.. Het ging ongeveer zo.. En hem weer zoenen. (:
  X

  3 jaar geleden
 • kussmyrnex

  Can’t wait fot more! Go writing! Super verhaal

  3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen