Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik lig nog steeds in bed, Harry staat onder mijn douche. Ik gaap een keer en ik ga op mijn zij liggen, dromerig staar ik naar de muur, beelden van vannacht dwalen door mijn hoofd. Een zucht verlaat mijn lippen, keep your shit together. Harry kan zich niks meer herinneren van vannacht dus het beste is als ik het ver weg stopt in mijn hoofd. Het is nooit gebeurt en het gaat nooit meer gebeuren, ik kan niks met Harry hebben, hij is gewoon een vriend, meer niet.

Ik haal een hand door mijn haren en ik sluit mijn ogen voor een seconde, als ik mijn ogen weer open kijk ik in een paar groene ogen, ik ga geschrokken wat naar achteren en Harry lacht, ik ga rechtop zitten.

"Do you want me to make us some break fast?" vraagt hij, ik bijt twijfelend op mijn lip en knik dan "Only if you want to." zeg ik er snel achteraan. Hij knikt "I want to." grinnikt hij. Mijn blik gaat naar zijn lichaam, hij draagt alleen een zwarte broek en geen shirt, het is een prettig uitzicht. Hij grijnst als hij ziet dat ik staar en ik kijk snel weg, met een grijs op zijn gezicht loopt hij naar de keuken.

Een paar minuten later komt hij terug met mijn wasrek, hij grijnst als hij mijn zwarte beha en string ziet hangen "I'd love to see you wearing that sometime" zegt hij met een speelse grijns, mijn wangen kleuren roze en ik rol met mijn ogen.

Ik sla de dekens van me af en ik trek snel mijn shirt uit, ik verwissel het met een shirt van mij dat op de grond ligt, ik trek een zwarte skinny jeans aan. Ik loop naar mijn keuken en kijk naar Harry die eieren aan het bakken is.

Hij kijkt op en zijn lippen krullen omhoog als hij mij ziet staan "Nice shirt" grinnikt hij. Verbaasd kijk ik naar het shirt, dat is niet mijn shirt. Ik wil het shirt uittrekken, maar Harry houd mij tegen "Keep it on, it looks good on you" glimlacht hij en ik knik even.

Er wordt op de deur geklopt, ik draai me om en loop naar de deur toe. Ik haal de deur van het slot, voorzichtig open ik de deur en het vrolijke gezicht van Rosie komt te voorschijn. Nerveus kijk ik haar aan, als ze Harry opmerkt ga ik dat nog heel lang aanhoren. "Are you gonna let me in or do I have to stay here all day?" vraagt ze met een grijns, ik kijk mijn kamer in en ik draai mij weer om naar Rosie "I.. uhm W-" ik word onderbroken door Harry die mijn naam roept.

"Sophie!? Who is it?" Rosie kijkt me verontwaardigd aan maar ook nieuwsgierig en haar ogen beginnen te twinkelen "That isn't your shirt, I've seen someone else wear that shirt.." merkt ze op, ze kijkt me bedenkelijk aan en al snel puzzelt ze alle puzzelstukjes bij elkaar, er komt een brede grijns op het gezicht van Rosie te staan.

Ik bijt op mijn lip, ik sluit mijn ogen als ik de voetstappen van Harry achter me hoor. Al snel voel ik zijn hand op mijn onderrug, gelukkig ziet Rosie dat dan weer niet.

Haar ogen worden groot als ze Harry zonder shirt ziet. Harry kijkt haar ongemakkelijk aan "Well I can come back later, you two have fun" zegt ze met een knipoog. Ik rol met mijn ogen, een diepe zucht verlaat mijn mond. Rosie loopt lachend weg. "Bye Rosie" roept Harry haar achterna, ik draai me om en ik kijk Harry verontwaardigd aan, hij kijkt me onschuldig aan.

"Well I'm screwed" zucht ik diep. Ik loop naar de keuken en ga veder met de eieren. Harry komt naast mij staan, hij pakt het brood en twee borden. Hij legt de broden op de borden en ik leg de gebakken eieren op de broden. Ik doe er nog wat peper en zout op, ik vouw het broodje dubbel en ik loop naar de kamer, ik ga op bed zitten en Harry gaat op de grond voor mij zitten op het vloerkleed.

"Thank you for taking care of me last night" zegt hij met een glimlach terwijl hij nog een hap van zijn broodje neemt. "Well I didn't do anything, but you're welcome.." zeg ik twijfelend "Well you let me sleep in your bed, you let me stay over, you just could've let me sleep outside" legt hij uit.

"I would never do that Harry"


Zijn ze niet super cute???? Hoe gaat het veder met jullie?
Ik ben nu echt voor de tweede keer verkouden binnen 5 weken, echt geen pretje. Komt vast door de kids op mn stage...
Ik word ook echt super blij van alle reacties!! dank jullie wel(flower)

Reacties (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen