Foto bij ¤009¤

Hihi (': Ik vind het echt leuk om te zien hoe jullie denken dat het verhaal uiteindelijk zal gaan.
En super bedankt voor het plekje in de top eergisteren (: Was echt zo blij toen ik het zag.'
Maar hier dus het eerste stukje vanbuiten Fanlove, het verhaal begint nu op gang te komen.

Het is nu donderdag en er is al bijna weer een week voorbij sinds FanLove afgelopen was en elke minuut verlangde ik terug naar de fantasiewereld waar we ons in gewaand hadden, die veel beter was dan deze.... troep.
School had ik al niet meer, dat had ik rond mei net afgesloten en ik had mijn papiertje al binnen.
Ik kan me nu met trots een artistieke mengelmoes noemen; ik had me namelijk niet gespecialiseerd in enkel één ding, maar in meerdere dingen, van Toneelbelichting,scriptschrijven en theaterkunsten tot Grime, Fototechnieken en kostuumdesign.
De opleiding had me dan ook vijf jaar gekost in plaats van drie of vier, maar het was het allemaal waard, want het was bewezen dat met deze opleiding je meer kans had om ook maar ergens terecht te komen.
Thomas en ik hadden nog regelmatig contact, behalve tijdens de uren dat ik bij de videotheek werkte, waar ik sinds kort aangenomen was.
Het leven was zo... saai vergeleken met het leven op evenementen als FanLove.
Hij zat druk in zijn eigen wereldje, wat alsnog een magische was en ik zat dus hier, helemaal aan de andere kant van de sociale keten en de showbizz industrie.
"Kop op Celia." Mijn baas Silas kwam vanachter het gordijn dat de winkel met het achterhok scheidt en klopte me op mijn schouder. "Ga anders maar even achter in het magazijn werken, er is net een nieuwe lading Dvd's binnen gekomen die gesorteerd moeten worden voor ze de winkel in gaan."
Mijn baas was zelf begin eind dertig en had zijn haar in een klein staartje in zijn nek hangen en hij was altijd al wel begrijpend geweest en ik vind het dan ook geen slecht baantje, maar het was vaak van hetzelfde; dvd's nakijken, dvd's uitchecken, schoonmaken en netjes houden, de kassa registratie bijhouden, nog meer uitchecken en nakijken, en zo voort.
En heel af en toe mocht ik me terugtrekken naar een speciaal kamertje achterin waarin ik mocht checken of de dvd's nog goed waren, of te wel, gewoon de film doorkijken voor haperingen.
Vaak schreef ik de recensies op de site van de videotheek, maar daar kwam toch amper iemand, dus echt veel zin had het ook niet.
De dozen met Dvd's die ik uit moest pakken leken naar me te glimlachen en ik was benieuwd welke films en series we nu binnen hadden gekregen, zolang het geen porno was, ik had altijd een hekel aan het uitpakken van die selectie die ergens helemaal in een speciaal hoekje van de videotheek was gedauwd, al die blote tieten die me aanstaarden van vrouwen die veel te veel en overdreven make-up droegen terwijl ze op het... mannelijke geslacht aan het zuigen waren.
Gelukkig was de eerste doos gevuld met geheel iets anders; kinderfilms, het contrast was bijna hilarisch.
Doos na doos pakte ik uit en legde het allemaal op nette stapels per categorie en gedeelte van de winkel, tot ik bij doos zeven aangekomen was en ik kon een grinnik niet onderdrukken toen ik de eerste hoesjes zag die ik uit moest pakken.
Het waren exemplaren van seizoen 3 van Long lived they after, de allernieuwste, want ze waren afgelopen week begonnen met het filmen van seizoen 4.
Thomas zijn personage Daario da Siena keek met diens ogen recht vooruit, met naast zich de evenals gefixeerde ogen van Jonathan Gold in zijn personage van Prospero Doriano Grigio en aan de andere kant stonden de gezusters Chatette; Alana Savro en Morgan Romis.
Ergens vond ik seizoen 3 nog wel het beste seizoen tot nu toe, er gebeurde zoveel binnen de verhaallijnen dat het altijd wel interessant bleef.
Mijn mobiel trilde in mijn broekzak en ik durfde het aan om hem er even uit te halen.
Het was een sms van Thomas.
Hé, ben vandaag eerder vrij, zullen we afspreken om alvast wat door te nemen voor morgen?
Mijn hart en maag gingen te keer, mijn bezoek morgen aan de set was alweer even een beetje naar beneden gezakt, maar nu ik de dvd zo in mijn ene hand had en het berichtje in mijn andere fladderden de opgewekte kriebels weer in het rond.
Ik opende een nieuw berichtje.
Lijkt me leuk, al ben ik pas klaar met werk rond half vijf, daarna ben ik helemaal vrij.
Ik haalde snel alle Dvd's uit de doos voor ik een berichtje terug kreeg, wat me uiteindelijk ook nog lukte.
Is goed, ik weet nog wel een leuk restaurant waar we kunnen eten, ik kom je wel ophalen.
En na dat berichtje leek het alsof de middag niet sneller genoeg voorbij kon gaan.

Ik hoorde de auto al eerder dan dat ik hem zag en mijn baas keek dan ook wat vervreemd naar buiten toen die hier vlak voor de deur stopte, ik had hem namelijk het adres van mijn baan opgegeven zodat hij me inderdaad op kon komen halen.
Thomas stapte uit met een pet en een zonnebril op en even bedacht ik me dat het erop leek dat alle celebraties dachten dat ze zo veilig over straat konden, maar iedereen leek drukker met naar de auto te kijken dan naar de bestuurder, het was dan ook een super mooie zwarte sportwagen.
Hij kwam binnen waar hij pas zijn vermomming afzette. "Hey Celia."
He grappige was dat hij precies voor een poster van Long live they after was gaan staan zonder dat hij het doorhad, wat mijn baas deed flippen, hij had namelijk nog nooit een bekend iemand gezien, zeker niet van een product dat hij zelf in zijn winkel had.
"Hey Thomas, je bent vroeg, ik ben nog niet klaar met werken."
"Ga maar, wie ben ik om je tegen te houden op een afspraak met een beroemdheid." Hoorde ik mijn baas dicht bij mijn oor mompelen en ik keek heb dankbaar aan voor ik naar achter snelde om mijn werkshirt om te wisselen voor mijn normale kleding, mijn jas en tas pakte en al snel weer naast Thomas in de winkel stond. "Bedankt Silas."
Maar hij maakte al een wegwerpend gebaar. "Zolang je vriend hier maar eens dvd's komt signeren." En als afscheid gaf hij me een knipoog en ergens was het nog niet eens zo'n slecht idee, het zal goede ogen werpen op de videotheek.
Ik liet me in de bijrijderstoel zakken van de auto, waarin ik lekker onderuit zat gezakt en deed mijn gordel om. "Waar breng je me heen?"
"Dat zie je vanzelf wel." En met die woorden zette hij brommend de motor aan en scheurde weg, waar we de nakijkende mensen al snel achter ons lieten.

Reacties (3)

 • Wyrden

  Kudooo:)

  6 jaar geleden
 • Jarnsida

  Silas rules haha. Ik ben meestal wel van het uit de friendzone halen van best friends in verhalen, zo ook wat ik hier zie met Thomas en Celia. Maar de indruk die ik van Jonathan heb, hoe kort we hem dan nu ook pas hebben meegemaakt, laat me daaraan twijfelen. Hij doet me soort aan Damon van TVD denken. En dat is niet negatief. Tot hier mijn bedenkingen want zoals ik vorig hoofdstuk al zei: ik wil eerst Jonathan nog beter leren kennen voor ik een voorspelling doe en nu heb ik toch het topje van de ijsberg weggegeven. Ik kom hier later nog wel op terug:)

  6 jaar geleden
 • Girlicious

  Wij hebben gewoon toekomstige visie
  Wij weten wat er gaat komen... tenminste.. we denken dat we het weten hahah
  En die beschrijving over die seksfilms.. geweldig!
  Ik denk ook altijd van 'ieuw, snel weg hier'
  Dat mensen dat serieus kijken he. Yuk
  Oke ieder zn ding maar ik kijk dan liever comedy ofzo haha
  En aawh ze zijn zo leuk en perfect samen!
  Er komt echt een relatie tussen hun. Als die er niet al is..
  Ik ben benieuwd waar Thomas haar heen gaat brengen
  En die baas is zo lief. Alleen hou ik niet van mannen met staartjes. Waarom weet ik niet maar die baas lijkt me wel een schatje

  Kudo!
  Snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen