Foto bij Hoofdstuk 27.

Zit je net lekker in de voting-vibe,
krijg je tweetlimit... :/ urgh...
Achja, dan maar via de site stemmen (:
Heel interrestant dit..

Dank jullie wel dat jullie dit verhaal lezen,
en dank jullie wel voor de reactie's!
Liefs, xxx

Ontzettend awkward, dat weet ik nu al. Josh hoeft dan ook maar een stap binnen te zetten en ik zou mijn god al niet weten wat ik zou moeten zeggen. Gewoon een simpele ‘’Hoi’’ ?
Of zou ik hem juist een knuffel moeten geven?
Een kus op zijn wang?
Of juist op zijn lippen?
‘Hey Jess.’ Ik schrik op en kijk omhoog, recht in de helderblauwe ogen van Josh. ‘Hey.’ Glimlach ik, waarna ik mijn werk opsla en achter mijn computer vandaan kom. Hij opent zijn armen en ik kruip erin waarna ik zijn lippen op mijn wang voel. Daar ben ik ook tevreden mee.
Josh laat me met een hand los en geeft me mijn mobieltje aan waarna ik deze meteen veilig opberg in mijn zak. ‘Hoe kan je die nu weer kwijt raken?’ Lacht hij waardoor ik even mijn schouders ophaal en voel hoe hij zijn vingertoppen ietsjes in mijn heupen drukt.
‘Ik had vanmorgen haast. Hij moet van de klappers afgegleden zijn die ik in mijn handen had.’ Mompel ik waardoor Josh lacht. ‘Dan hoor je hem toch vallen?’ Hij schud lachend zijn hoofd. ‘Ik niet, als ik haast heb hoor ik niks meer. Dan merk ik ook niks meer. Als jij nu uit de deur was gekomen en hard hallo had geroepen had ik zelfs dat niet gemerkt.’ Geef ik toe, waardoor Josh nog eens lacht. ‘Je bent gek Jessie.’
‘Dat wist je toch al?’ Ik knipper even met mijn ogen waarna ik mijn handen toch maar op Josh zijn bovenarmen leg, omdat het anders ook zo ongemakkelijk staat…
Even is het stil tussen ons en ik zie een twijfeling in Josh z’n ogen waarna hij toch zijn hoofd wat dichter naar het mijne buigt. Ik voel een tinteling opborrelen en net op het moment dat Josh zijn ogen sluit vliegt de deur van mijn kantoor open.
Geschrokken deins ik naar achter waardoor Josh haast voorover valt, tegen mij aan, maar gelukkig kan ik hem nog net redden door mijn handen tegen zijn borst te leggen terwijl hij met zijn handen van mijn heupen naar mijn bovenarmen verplaatst.
‘Oh, sorry. Stoor ik?’ Ik kijk naar Luke, maar hij ziet er niet al te vrolijk uit. Ik kan de blik in zijn ogen niet plaatsen, maar hij is in ieder geval niet echt positief. ‘Nee, nee je stoort niet.’ Glimlach ik waarna ik snel naar de klok kijk. ‘Oh, shit. Het is al één uur?’ Luke krijgt een kleine glimlach op zijn gezicht terwijl Josh me juist verward aankijkt. ‘Jups.’ Lacht Luke waarna hij mijn jas al van de kapstok pakt. ‘Klaar om mee te gaan?’ Ik knik en kijk dan naar Josh.
‘Ik uhm, ga maar weer.’ Glimlacht hij dan waarna ik even naar Luke kijk. Ik zie dat hij niet eens is met wat ik van plan ben, maar dat kan mij nu even niets schelen. Het gesprek dat hij straks met mij wil gaan voeren wil ik nu nog even ontlopen, dus spreek ik de vraag voor Josh gewoon lekker uit.
‘Je hoeft niet te gaan, je kan ook wel met ons mee lunchen?’

Reacties (9)

 • Horlinson

  Ik ben zo benieud naar Luke's reactie! c:
  <3

  6 jaar geleden
 • Efflorescence

  Dat zal Luke leuk vinden haha.

  6 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Zoals itsmagicc zegt heb ook ik random reacties
  Ik ben een meisje van 15 en ga nu niet raar denken want het is voor dansen
  Ik ben dus verkleed als rebel met een felroze vest, een legerstofbandana en een legerstofarmband en ik zing hier keihard little things terwijl ik dit lees.

  Hier klopt iets niet, ik ga een gekkenhuis voor mezelf zoeken.

  Leuk hoofdstukje!

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Uhoohhh Luke's not liking this.. En als Josh mee gaat dan word die al helemaal gek haha
  Stiekem ship ik Jessie en Josh want omg Josshhhh <3 Joshy is echt een schatje
  Maarja ik wil ook meer Juke/Lessie hehehee
  Super stukje meis!! I love it!
  Snel verduuuurr(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen