Foto bij Hoofdstuk 28.

Josh had het aanbod niet afgeslagen, waar ik ontzettend blij om was. Dus nu zat ik naast Luke tegenover Josh aan een tafeltje in het restaurantje waar ik altijd graag heen ging.
‘Goedemiddag.’ Een vriendelijk meisje begroette ons terwijl ze een kaart voor onze neuzen neerschoof. Ze had blonde krullen en een stevige lichaamsbouw, maar absoluut een mooi gezichtje. Niet teveel make-up, maar haar stralende lach en twinkelkende ogen zorgde ervoor dat haar gezichtje opklaarde. ‘Hoi.’ Glimlachte ik beleefd terug waarna ik de menukaart open. ‘Kan ik alvast wat te drinken voor jullie inschenken of willen jullie eerst even kijken ?’ Vraagt ze ons beleefd waardoor ik even naar Luke kijk. Hij kijkt meteen naar het meisje. ‘Ik wil graag een latte.’ Bestelt hij. Ik kijk naar Josh die nog druk met zijn ogen over de lettertjes heen beweegt, waarna ik toch maar opkijk. ‘Doe mij maar een chocolademelk.’ Glimlach ik. Het meisje begint weer te schrijven. ‘Met slagroom?’ Vraagt ze me beleefd. ‘Graag.’ Antwoord ik, waarna ik voel hoe Luke zijn hand op mijn been legt en ik draai mijn hoofd even naar hem. Inmiddels is geeft Josh ook zijn keuze door aan het meisje waarna ze begint te schrijven en onze bestelling nog een keer herhaalt, om vervolgens weer weg te lopen.
‘Wij moeten straks even praten.’ Zegt Luke dan tegen me waardoor ik mijn schouders ophaal en knik. ‘Prima.’ Ik kijk naar Josh die me ook glimlachend aankijkt. ‘Wat neem jij?’ Vraag ik hem waardoor hij even zucht. ‘Ik weet het niet, er is zoveel.’ Zucht hij, waardoor ik lach. ‘Wat neem jij dan?’ Ik glimlach even. ‘Ik neem de toaster ham kaas ananas op wit brood.’ Ik hoor Luke naast me grinniken. ‘Jij neemt altijd hetzelfde.’ Zucht hij waardoor ik even mijn wenkbrauwen optrek. ‘Moet jij nodig zeggen met je maisbroodje eiersalade zonder zongedroogde tomaatjes.’
‘Dus? Als ik dat toch lekker vind.’ Verdedigd hij zichzelf meteen. ‘Zeg, jij begint.’ Lach ik waardoor Luke expres overdreven zijn ogen rolt.
‘Ik neem denk ik de maaltijdsalade zalm.’ Onderbreekt Josh ons gekibbel dan waardoor ik hem aankijk. ‘Oh, die is ook lekker!’ Antwoord ik meteen. ‘Hoe weet jij dat nu? Jij eet alleen maar de toaster hier.’ Luke trekt meteen weer mijn aandacht waardoor ik hem aankijk. ‘Ik kom hier echt niet alleen met jou hoor.’ Verdedig ik mezelf meteen waardoor Luke me even vragend aankijkt. ‘Niet? Dat valt me dan weer flink tegen van je.’ Grijnst hij uitdagend. Ik wil net een tegenargument geven als hetzelfde meisje onze drankjes weer komt brengen.
‘Hadden jullie een keuze kunnen maken?’ Vraagt ze me zodra we allemaal het goede drankje voor onze neus hebben. We geven onze bestelling door en het meisje loopt weer weg, waarna ik meteen de slagroom op mijn chocolademelk laat glijden.
‘Met wie kom je hier nog meer dan? En wat eet je dan?’ Vraagt Luke me meteen. ‘Dat gaat je niks aan.’ Uitdagend kijk ik hem aan. ‘Dat gaat mij heel veel aan.’ Luke buigt zich wat meer naar me toe. ‘Met George, en dan eet ik een maisbroodje met eiersalade zonder zongedroogde tomaatjes.’

Reacties (8)

 • PrimRue

  Hahahah go Jessie (':
  Arme Lukey *kuchkuch* word er helemaal jaloers van
  Super stukje meis <3
  Snel verduuuurrr(flower)

  6 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder!!!

  6 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  T zou grappig maar ook awkward zijn als ze nu gingen zoenen voor Josh zijn neus xd..
  Ik ben en blijf #teamLuke !!!

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Haha, leuk!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • awsten

  Thehehee Jessie is echt awesome!

  Ik ben benieuwd naar het volgende stukje aaaaaaaah !!!!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen