Foto bij ¤011¤

I'm sooooo happy:D
Ik ben een fan van Peter Hollens op youtube en ik heb echt uitgekeken naar zijn nieuwe cover : The hanging tree en ik kroop uit mijn normale rol - die van de stille fan- en schreef een reactie en nog geen paar uur later kreeg ik een reactie terug:DMe is happy!!! *O*

*kuch* Okay, even weer terugschakelen naar het verhaal (; Hier weer een stukje. Misschien een beetje cliché en mary Sue-ish... I think...
Hoor graag wat jullie ervan vinden.

Wie zouden jullie als face claim voor Thomas hebben? Ik heb denk ik al wel iemand in gedachten, maar ik wil kijken of we allemaal een beetje op dezelfde lijn zitten (;
En pizza's zijn nou eenmaal ook gewoon een geschenk gemaakt door een god... of godin! (bloos)

"Zo, helemaal klaar om de set op te gaan."
Ze hadden me in een lichtblauwe jurk gehesen die zeer rijkelijk bedenkt was met borduursels waaraan je kon zien dat ik van goede afkomst kwam als Briënna, al zat het korset waarin ze me geklemd hadden nog zo beklemmend, het was iets waar ik toch wel even aan zou moeten wennen als ik de rol van de prinses zou krijgen, ook al droeg ik al wel vaker korsetten.
"Thomas is ook al klaar en staat vast op je in de gang aan het wachten." Ze gaf me een duwtje in de rug nadat ze even naar Bridget had gekeken die tegen de muur aan stond geleund, duidelijk benadrukkend dat zij al klaar was en zich uitermate verveelde.
"Vlug nu voor ze nog gaan klagen dat ze eigenlijk al hadden willen filmen, regisseurs zijn soms zo wispelturig als het op hun schema aankomt."
De deur was dan ook al snel dicht achter me gegaan, maar ik zag Thomas inderdaad al op me wachten. "Je ziet er echt geweldig uit en de jurk lijkt je precies te passen!"
Dat was inderdaad een wonder, hij zat als gegoten, zeker als je bedenkt dat ze mijn maten er niet voor hadden opgenomen.
"Als een echte sprookjesprinses pas je in de geschikte rol." De woorden weerklonken geamuseerd van zijn lippen af voordat hij in al zijn hoffelijkheid als Daario zijn arm aan me aanbad. "Mag ik u vergezellen naar de set, My lady?
"Maar natuurlijk."

Je kan al van een afstandje horen dat we dichterbij kwamen, geluiden weerklonken van alle kanten en her en der renden er ook al mensen voorbij die allemaal wat in diens handen hadden wat ze ergens heen moesten brengen, of het nu kabels waren of props, ik keek mijn ogen uit.
Maar dat bereidde me niet voor op hetgeen wat ik zag toen we een dubbele deur door gingen.
De hal leek zo nog groter als vanbuiten en ik keek mijn ogen uit wegens die omvang en alles wat erin stond.
Gehele straten waren nagemaakt tot in de kleinste details, bomen schoten de lucht in en hoe meer we tussen de verschillende sets doorliepen hoe meer ik de magie van de serie tot me kon nemen.
Ik was door het scherm heen gekropen en bevond me nu midden in het sprookje.
Dat was nog een droom, maar als ik in de smaak viel werd mijn droom werkelijkheid.
"Thomas! Zo te zien heb jij je verrukkelijke vriendin meegenomen."
Aan Thomas zijn gezicht kon ik al zien dat hij de man die op ons af kwam lopen met open armen wou vertellen dat ik gewoon een goede vriendin was en niet DE vriendin, maar de kale man die ik herkende als één van de regisseurs was al bij ons en had diens handen op mijn schouders gelegd. "Ze is echt een plaatje, precies wat ik me voorgesteld had bij Briënna."
En ik zal hen laten zien dat ik ook kan acteren.
Hij stak zijn hand naar me uit, die ik enthousiast aannam. "Connor Evans."
"Celia Tullip."

Met het script in mijn hand, wat ik eigenlijk niet nodig had stond ik uiteindelijk op de set waar ze me wilden hebben, ze legden de achterliggende toon van de scene uit en vertelden wat ervoor gebeurd was en waarop ik in moest spelen en voor ik het wist was iedereen van de set verdwenen en waren alleen ik en Thomas over.
"En....actie!"

"Cut!" De regisseur klapte in zijn handen. "Deze is perfect!"
Ik had de scene samen met Thomas vier keer moeten doen, terwijl we gefilmd werden vanuit meerdere hoeken en ergens had ik nog wel meer shots verwacht. Er moet wel iets verkeerd gegaan zijn dat ze nog een keer vast moesten leggen, het kan niet zijn dat het perfect was, zoals de regisseur geroepen had. Naast de kleine scene aanpassingen van hoe ik stond afgezien.
"Celia schat, je was fantastisch." Hij kwam net zoals met ons binnenkomst bijna op ons afrennen. "Je hebt de rol! We zullen je het volledige script meegeven en dan kan je volgende week echt beginnen, we zijn nu namelijk nog meer bezig met de shots voor het Franse koninklijk huis, jij behoort aan het Engelse toe, als dochter van de koning."
Maar ik hoorde maar de helft van wat hij zei.
Ik...Het...Het is me gelukt, ik heb de rol, ik heb gewoon de verdomde rol van Briënna binnen weten te slepen! Een rol die ik nog van geen kilometer aan zag komen, maar me wel voor de ogen kon zien zodra Thomas erover was begonnen.
In mijn oren weerklonk geklap, geklap van één paar handen. "Bravo." De diepe stem die me zo bekend voorkwam drong mijn oren binnen. "Gefeliciteerd met je rol, FanLove lady."
Ik draaide me om en daar stond hij, Jonathan Gold.
Zo van dichtbij was hij nog knapper dan ik me kon herinneren van op het festival, zijn optredens in de serie niet meegerekend, daar werd hij knap gemaakt door de grime.
Maar zijn natuurlijke schoonheid, hoe hij rondliep in zijn spijkerbroek met shirt en vest was geheel zijn eigen charme.
"B...Bedankt, ik had hem niet gekregen als Thomas me niet erin meegesleept had."
Jonathan lachte, meer om een binnenpretje dan om mij zo leek het. "Daar zijn we Thomas dan maar dankbaar voor."
Hij pakte mijn hand vast en zonder het oogcontact te verbreken drukte hij een kus op de buitenkant van mijn hand. "Ik hoop snel samen met je te mogen....spelen." En met nog een knipoog en een scheve glimlach verdween hij weer tussen de set stukken.
Wauw... Hoe kon een man zo zeker van zichzelf zijn dat hij één en al aantrekkelijkheid uitstraalt zonder er verwaand of ook maar arrogant uit te zien?

Reacties (2)

 • Wyrden

  Kudo.

  6 jaar geleden
 • Girlicious

  Heeey ehmm Jonathan..
  Je zal het vast goed bedoelen enzo maareee
  Afstand graag... ze moet een setje worden met Thomas..
  :P
  Niks persoonlijks hoor Jonathan.. je mag vrienden zijn met haar maar Thomas klinkt en is net ietsje cuter!

  Hmm ik heb geen idee wie je voor Thomas kan gebruiken
  Als hij maar knap is hahah

  Kudo!
  Snel verder!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen