Foto bij heaven ~20~

Jay van Treisen

"Zo, wat wilde je gaan doen nu?" "Waarom praat je Nederlands?" Vragend kijk ik mijn vriendin aan. Waarschijnlijk om de jongens, die achter ons aan de kamer in lopen, te irriteren. "Moet je naar hun hoofden kijken. Het is gewoon grappig." grinnikt ze en knikt in de richting van de Australiërs. Wat zei ik? Ik draai me om en vier vragende gezichten komen me tegemoet. Het ziet er inderdaad echt hilarisch uit. Ik grinnik even.

"Can you pleas stop talking dutch with us around? It's kinda irritating." glimlacht Ashton onschuldig naar ons. Hierdoor ga ik alleen maar meer lachen, waar Kaylee vrolijk aan mee doet. "At least, tell us where you're talking about." zucht nu Luke. Ik grinnik nog even na, zet mijn handen in mijn zei en ga voor hem staan. Ik probeer intimiderend te zijn, maar zelfs met mijn een meter vijfenzeventig ben ik een dwerg vergeleken met hem. "If you want to understand us, you have to learn speaking dutch. As long as you can't speak or understand it, you never know what we are saying." Ik lach even betweterig naar hem. Je weet wel, zo een glimlach die je heel even aanspant en dan weer loslaat. Ik gebruik die lach echt te vaak. Hij is eigenlijk heel bitchy, maar dat is juist het leuke eraan. De jongens schieten nu ook in de lach, waarschijnlijk omdat het er wel komisch uitzag. Hij zo boven mij uitstakend terwijl ik probeer streng t zijn.

Nu besef ik dat ik bestwel medelijden heb met Lizz als ze Luke een standje moet geven... Hij doet zijn best niet te lachen en zet een stap dichterbij. In tegenstelling tot wat ik deed is hij wel intimiderend en kijkt me doordringend aan met die helder blauwe ogen... Ze zijn dichterbij nog veel mooier "Than you have to teach me." Zijn stem klinkt iets lager dan normaal en het klonk tussen een bevel en een flirt actie in waardoor ik mijn lach niet meer binnen houd en uitbarst. Ook Luke houd het niet meer en grinnikt.

"Deal, I will teach you if you want to." Ik ga in kleermakers zit op mijn bed zitten, waar Luke naast me neer ploft. "Take a seat." Kaylee wijst naar haar bed en naar de bank die in de hoek van de kamer staat. Ashton gaat snel naast Kaylee op haar bed zitten zodat Michael en Calum gedwongen zijn op de bang te zitten. "But, now we're so far away from you guys." zeurt Calum met een pruil lipje. "Or you just lift up the sofa and move him to here." Ik gaf ze een 'duh-ben-je-nou-echt-zo-dom' blik. De twee jongens keken elkaar even aan en Micheal haalde zijn schouders op, waarna ze op sprongen en de bank op tilde. Ik schud zacht grinnikt mijn hoofd en voel Luke naar me kijk.

Ik kijk hem aan en zie zijn opgetrokken wenkbrauw als een gebaar dat hij het niet begrijpt. "They're just so stupid. I mean, they could devised that them selfs." Luke maakt een begrijpent gebaar. Ondertusen zitten de twee bank-verslepers ook weer op hun plek. "So what was your idea?" Ashton kijkt me nieuwsgierig aan en de aandacht van de rest is nu ook op mij gericht. "Nou ik dacht dat we wel konde-" "Stop talking dutch! Otherwise I going to learn chinees and irritate you!" Onderbreek Calum me halverwege mijn zin. "Succes with that," ik grinnik even "but becaus you ask so friendly... I said: I was thinking we could do Never Have I Ever." sugreer ik. "But, we have no alcohol." werpt Ash tegen. Ik kijk de bandana jongen aan en vouw mijn handen in elkaar. "We don't need alcohol..." mijn stem demp ik expres een paar tonen om het wat spannender te maken.

"Jay, stop making them curious. And me too," zucht /kaylee. "Okay, Now Look.." "Everybody looks, Nothing too see." "Shut up, Kay thats my texts." "Not Any more." "Girls, just shut up and explain the game." Kaylee steekt nog snel haar tong uit wat ik maar volwassen negeer. "It is just the normal Never Heve I Ever, someone ask the question, but if you never have done it you have to do. right now," De jongens beginnen meteen te grijnsen en Michael wil al wat zeggen maar ik ben hem snel voor. "There is one exception! On sexually you may choose if you do it or not." "Aaahwwww..." Michael trekt een pruil lip waar ik wederom door in de lach schiet. "Okay, let's get started!"

"Enough, I don't want to cut all my hair out!" De jongens waren nog best interesant. Zo had Michael samen met Luke geprobeert hun tong om te draaien wat er echt hilarisch uit zag, had Ashton zijn haar proberen te vlechten en hadden Kaylee en ik uit het raam moeten klimmen. Dit waren enkelen van de opdrachten die er waren geweest.

Ook hadden ik en Kaylee gekust omdat Luke het nodig vond te zeggen 'kissed a girl' tuurlijk wisten we dat hij het expres deed. En we hadden er ook niet echt een probleem van gemaakt. Nu probeerde Michael mijn haar in een ballerina knot te krijgen, wat enorm faalde dus voor het beschermen van mijn haar liet ik hem maar stoppen. "Who is next?" Ik keek de kring rond. "Me!"riep Kaylee en keek me donker aan. "Never have I ever kissed someone with a lip ring..." Kut Kaylee...

Reacties (4)

 • Monks

  Grappig dat Calum Chinees gaat leren, aangezien hij er op één lijkt HAHAHAH

  5 jaar geleden
 • CamsBae

  Omg kon ik Luke maar Nederlands leren )': Of Calum ! ! <3
  Leuk stuk xx

  5 jaar geleden
 • AngelicPower

  snel verder!!(flower)

  5 jaar geleden
 • ashtonXchick

  Hahaha valt niet op hoor kaylee....

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here