Foto bij Hoofdstuk 34.

Hoe is het met jullie lovelies?
Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van dit deeltje vinden!
Liefs, xxx

‘Jessie! Hey!’ Ik gooi mijn tas in de hoek en verward kijk ik op. ‘Josh!’ Glimlach ik waarna hij naar me toe stapt en zijn armen om me heen slaat. ‘Oh, uhm.’ Komt er uit mijn mond, maar zodra hij zijn gezicht in mijn nek begraaft sla ik mijn armen toch maar om hem heen. ‘Waar is dit goed voor?’ Vraag ik verward. ‘Ik heb je gewoon gemist.’ Mompelt hij.
‘Luke staat me een beetje in de weg.’ Brabbelt hij dan. Ik duw Josh hierdoor iets van me af, waarna ik hem in zijn ogen kijk. ‘Josh?’ Vraag ik hem terwijl ik mijn ogen samen knijp. ‘Hmmm, kus me Jessie.’ Meteen leg ik mijn handen tegen zijn schouders. ‘Oh, nope. No, No. You’re drunk.’ Josh schiet hard in de lach. ‘Nee, echt niet.’ Zegt hij dan waarna ik hem even vragend aankijk.
‘Josh, ik heb je auto op de parkeerplaats staan.’ Ik schrik op van de stem die ik hoor waarna ik meteen mijn nagels in Josh zijn schouders zet. ‘Jessie?’ Vraagt hij verward, maar ik knijp mijn kiezen op elkaar. ‘Josh, wat doet zij hier?’ Vraag ik grommend. ‘Wie?’ Verward kijkt Josh me aan. ‘Zij.’ Grom ik. ‘Ik kan niet omkijken, je nagels drukken teveel in mijn schouders liefje.’ Ik zucht diep en laat hem los. ‘Oh, dat is Joëlle, ze blijft vannacht bij mij slapen, gezellig hé?’ Ik wil een stap naar haar toe zetten, maar Josh houd me tegen. ‘Is er iets?’ Vraagt hij me verward. ‘Nee, nee er is niks.’ Josh grijpt mijn schouders vast waarna hij me doordringend aankijkt. ‘Waar is die kus die je van me wilde?’ Vraag ik hem dan, terwijl ik mijn handen naar het knoopje van zijn blouse breng en deze open. ‘Hmmm.’ Mompelt Josh, waarna hij zijn ogen sluit en naar me toe leunt. Langzaam komen zijn lippen op die van mij, en meteen sluit ik mijn ogen.
‘What the fuck?’ Ik open langzaam mijn ogen en zie Joëlle in de deuropening van Josh zijn kamer staan. Haar ogen zijn groot en haar handen zijn tot vuisten gebald. ‘Wat is dit?!’ Roept ze uit.
‘Jessie?’ Ik kijk op en laat Josh los, die me alleen maar stom glimlachend en nog helemaal in trans kan aankijken. ‘Luke.’ Glimlach ik, waarna hij verward van mij naar Josh kijk, weer terug naar mij.
‘Luke?’ Fluistert Joëlle dan verward. ‘Joëlle?’ Is Luke zijn domme antwoord. ‘Nee, de heks uit het zuiden.’ Mompel ik, waardoor Luke me meteen waarschuwend aankijkt. ‘Josh!’ Roept Josh dan waarna hij zijn hand in de lucht steekt en een onwijs grote glimlach op zijn gezicht tovert. ‘Tja, als niemand mijn naam zegt moet ik het zelf maar doen hé.’ Ik schud even mijn hoofd waarna ik weer naar Luke en Joëlle kijk.
Joëlle haar ogen krijgen echter een twinkeling die ik niet helemaal vertrouw en voor ik met mijn ogen kan knipperen heeft ze Luke bij de kraag van zijn spijkerjas gegrepen, om hem vervolgens naar haar toe te trekken. Ze leg haar voorhoofd tegen dat van hem aan, waarna ze iets tegen hem fluistert. Ik kan niet precies horen en zien wat ze zegt, maar ik zie dat Luke het er niet helemaal mee eens is. Echter, buigt Joëlle alleen maar naar hem toe waarna haar lippen tegen die van Luke plakken.

Reacties (12)

 • FrannieSuggy

  K voel me nu heel stom..... Maar k doe dat ook altijd als er mensen namen roepen en de mijne zit er niet bij roep ik zelf mijn naam maar oeps

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Luke moet weten dat ze josh enkel kuste omdat Joelle daar was

  6 jaar geleden
 • CuteDancingDino

  Ik steek haar lek. Egt waar. XD
  Mooi geschreven, meid! + Abo

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Somebody kill the bitch, before I do (':
  Hahaha, Josh is echt geweldig! Ik lachte veel te luid bij zijn actie c:
  <3

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  HAHAHAHA SOW IK GA HELEMAAL STUK OM JOSH (':
  Geweldig dit hahaha en die kut Joelle gaat maar lekker een eind fietsen, wegwezen hup!
  Damn dit word echt leuk het volgende stukje holy shit haha ben echt heel erg benieuwd hoe dit af gaat lopen!
  Super geschreven meis <3
  Snel verduuuurrr(flower)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen