Foto bij Hoofdstuk 35.

Dubble updateee!
Omdat ik niet weet of ik morgen kan activeren en ik zeker weer dat er zaterdag niks van komt, want dan ben ik jarig hihi.
EINDELIJK 18 WHOEEE.
Rustig maar, Luke heeft Jessie en Josh net niet gezien.
En al was dat wel zo, dan hadden ze er beide niks van kunnen zeggen, want ze hebben eigenlijk niks samen. (;
xxxx

‘Doe het niet Jessie.’ Ik voel hoe Josh zijn hand op mijn schouder legt, en mij naar achter trekt. ‘Laat me godverdomme los Josh!’ Gil ik. Zodra ik opkijk zie ik dat Luke inmiddels Joëlle van zich afgeduwd heeft. Meteen trekt hij zich los uit haar grip, waardoor Josh schrikt en hij mij alleen maar strakker vastgrijpt. ‘Laat me los Josh.’ Josh zijn handen verdwijnen langzaam van mijn schouders af en ik wil naar Luke toelopen, maar Joëlle is hem voor. Ze staat nu recht tegenover me, en haar ademhaling gaat tekeer. ‘Jij.’ Gromt ze.
‘Jij doet dit allemaal expres zeker.’ Ik kijk haar verward aan. ‘Het is altijd al zo geweest. Altijd heb jij mijn leven al zuur willen maken en telkens begin je opnieuw. Net als ik denk dat het goed gaat met me, ben jij er weer om die bel kapot te prikken.’ Ze tilt haar hand op en haar lange nep-nagel priemt nu in mijn gezicht.
‘Ik heb helemaal niks gedaan.’ Mompel ik zacht. ‘Dat roepen ze allemaal, altijd!’ Gilt Joëlle dan, terwijl er een traan over haar wang heen loopt. ‘Je doet niks anders Jessie Fields. Het is altijd al zo geweest en je zal het altijd zo doen. Als ik een jongen vind heb jij er altijd iets mee te maken, vieze slet dat je bent!’ En voor ik kan antwoorden hoor ik een klets en dan trekt er een brandende pijn door mijn wang. Tranen prikken nu in mijn ogen en voor ik iets terug kan doen worden mijn handen vastgegrepen.
‘Niet doen.’ Sist Luke in mijn oor. ‘Laat me los Hemmings.’ Grom ik. ‘Ik moet haar pakken. Nu.’ Maar voor ik kan antwoorden zie ik hoe Joëlle de arm van Josh vastheeft en hem meetrekt. Verward en strompelend loopt Josh met haar mee, waarna ik de deur van zijn kamer dicht hoor vallen. Een harde gil verlaat mijn lippen waarna de tranen over mijn wangen beginnen te stromen. Ik trek mijn polsen uit Luke zijn grip en geef een harde trap tegen de muur aan.
Ik leg mijn handen ertegen aan en draai mijn rug naar Luke toe, waarna ik mijn voorhoofd tegen mijn armen laat steunen. Ik voel hoe er twee handen op mijn schouder geplaatst worden, en duimen die er zachtjes overheen strijken. Stikken verlaten nu ongecontroleerd mijn mond terwijl ik voel hoe mijn wangen steeds vochtiger worden. Ik voel de druppels van mijn kin af op mijn kleding druppelen en ik kan niks anders meer doen. Het voelt of alle lucht uit mijn longen gezogen word.
‘Jess, het is goed.’ Fluistert Luke zacht. Vel duw ik mezelf van de muur af. Luke zijn handen verdwijnen meteen, waarschijnlijk omdat hij van me schrikt. ‘Dat is het niet Luke. Het is waar wat ze zij. Ik ben gewoon iemand die voor iedereen het leven verpest. Ik maak van iedereen het leven zuur. Van Joëlle, van Josh, van Ashton, Michael, Calum, Laurianne, Celine, god. Zelfs van Francis, George en Lisanne… Zelfs jou leven!’ Gil ik hard uit, terwijl ik mezelf tegen de muur aan laat vallen, en langzaam naar beneden zak. Ik sla mijn handen om mijn knieën heen en laat de tranen hun eigen weg.

Reacties (13)

 • kaleidoscoop

  Whoop alles even gelezen. Mag ik Joëlle een stomp voor haar kop verkopen? Of is dat niet verstandig? Ik snap niks van haar, waarom is ze zo haatdragend. Ze moet zelf maar betere keuzes maken, dan ziet ze Jessie ook niet.

  En ugh Luke jij hebt een PMS van hier tot Tokio. Dan ben je boos en dan ben je blij en dan ben je rude en dan ben je lief like wtf kies eens iets.

  En ugh abo en kudo en snel verder <3

  EN EEN HELE FIJNE VERJAARDAG!

  6 jaar geleden
 • ccalum

  Alvast gefeliciteerdd

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  ;'(

  6 jaar geleden
 • CuteDancingDino

  Alvast gefeliciteerd! Ik vermoord Joëlle.
  Oke, oke. Ik word gek als Jessie ofzo zichzelf afmaakt. geweldig stukje!

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Nu ben ik heel benieuwd wat er tussen Jessie en Joëlle gebeurd is...
  Nou ja, alvast GEFELICITEERD!!
  +kudo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen