Foto bij 012 || Satoru Shintuka

Ik staarde wat voor me uit in de bus. Ik had ondekt en geaccepteerd dat Hikari geheimen voor me had en dat ze die liever niet aan me vertelde. Toch, die ruzie met Hiroto...Ik snapte er niets van. Die ruzie en hoe Hiroto me 'vriendje' noemde... Het stond me allemaal niet aan. Zoals zo vaak gaapte ik. Opeens tikte er iemand op mijn schouder. Toen ik me omdraaide keek ik recht in de groene ogen van Aki. "H-hallo." zei ik nogal verlegen. Ik had nog niet zo veel met Aki gepraat, dus voelde ik me nogal ongemakkelijk toen haar gezicht opeens zo dicht bij het mijne stond. Maar van de weinige praatjes die ik met haar had gemaakt had ik afgeleid dat ze best wel een leuk meisje was. "Um,Satoru..." begon ze, fluisterend. "Heb je nog wat te doen na de training?" "Nah,niets speciaal...Waarom?" "Als dat zo is, zou je het dan erg vinden als we iets samen zouden doen, wij tweetjes, na de training?" Bij 'wij tweetjes' bloosde ik een beetje. "Nou, zoals wat?" "Ik heb al wat dingetjes bedacht. En rijstballetjes gemaakt!" Rijstballetjes waren gewoon ballen gemaakt van rijst, maar ze waren best lekker en die van Aki waren gewoon heerlijk. "Oké, waar spreken we dan af?" "Wat dacht je van vlakbij de toren?" "Klinkt goed. Ik zal er zijn." "Dank je!" ze liep opgewekt terug naar haar plaats en ik hoorde haar samen met de twee andere meisjes, Natsumi en Otonashi, giechelen. Ik keek even naar Hikari: nog steeds door het raam aan het staren. Toen sloot ik mijn ogen. "Wat tijd doorbrengen met Aki... Hmm, klinkt best leuk." dacht ik bij mezelf en glimlachte.

-

"Haa! Frost Fire!" Ik schoot mijn hissatsu naar de goal en zag Endou zich weer klaarzetten. Die haalde het net niet. "Majin The Hand!" Riep hij en hij riep een soort oranje reus met haar als stekels gemaakt van energie en wilskracht op, die met zijn reusachtige hand mijn schot zonder moeite tegenhield. Ik kreeg mijn schoten niet meer langs hem sinds hij die hissatsu er tegen gebruikte. "Hmm..." Ik speelde de hissatsu in mijn hoofd weer af. "Pas maar op, Endou! De volgende gaat erin!" "Probeer maar!" riep hij naar me. Toen ik weer voor het doel stond met de bal dacht ik nog eens goed na over mijn nieuwe hissatsu en knikte toen. Ik schoot de bal de lucht in en maakte een ingewikkeld teken met mijn vingers. "Clone Jutsu!" Er verschenen wel tien Satoru klonen en die schopten allemaal, samen met de echte, op de bal. "Clone Barrage!" Terwijl de bal op Endou afvloog verdwenen alle Satoru klonen. Ik maakte me klaar en wachte het juiste moment af. "Majin The Hand!" Wachten,wachten...NU! "Clone Jutsu!" zei ik snel en twee Satoru klonen schopten de bal in een andere richting. Zo miste de hand van de reus zijn doel en schoot de bal het doel in, langs Endou's zij. "Wow! Wat een goeie tactiek, Satoru! Waar heb je dat geleerd?" "Och, op Shuriken heb ik geleerd me te klonen...Was wel hard werken om het te leren gebruiken, maar het was het zeker waard!" zei ik met een grijns.

-

"Haa, dat was me het dagje wel!" zei ik glimlachend. Ik en Aki hadden een heleboel gedaan. Van gewoon door de straten lopen en me alle mooie plekjes tonen en rijstballetjes eten tot samen naar de zonsondergang kijken. "Ik vind dit het mooiste plekje van allemaal als de zon eenmaal ondergaat." zei Aki. "Ergens heb je ook gelijk. Het is echt prachtig!" zei ik met mijn zoveelste grijns. "Vond je het leuk vandaag? Ik in ieder geval wel." "Blij om het te horen. Ik heb me ook veel geamuseerd!" zei Aki lachend. Opeens voelde ik me bekeken en betrapt, alsof iemand me met zijn verrekijker van ver stond te bespioneren. Maar in feite stond ze gewoon achter een boom naar me te kijken: Hikari. Toen ik mijn hoofd omdraaide liep ze snel weg omdat ze doorhad dat ik haar had gezien. Aki zag haar ook weglopen en giechelde een beetje. "Och, ik kan het haar niet kwalijk nemen. Jullie zijn bijna altijd samen." "Denk je?" "Zeker weten!" "Hmm..." Ik vroeg me toch af waarom Hikari ons was gevolgd. Ik kende haar goed en dat vond ik persoonlijk niets voor haar. Ik haalde mijn schouders op. Misschien was het gewoon toeval geweest. "Laten we teruggaan." "Yep!" Ik hielp Aki recht en samen liepen we terug naar Raimon.

Reacties (2)

 • hawksilver

  Coool snel verder

  4 jaar geleden
 • xxlenxx

  omg!!
  snel verder!

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen