Foto bij Seventeen

Ik ben echt een ramp met updaten de afgelopen tijd. Het is echt niet mijn bedoeling, maar school is killing, op het moment. Dat is geen excuus, dat weet ik, dus ik ga vanaf nu echt proberen om weer fatsoenlijk te updaten.

Maar ik ben echt heel blij dat jullie allemaal zijn gebleven, I luv y'all <3

Een hele hoop vragen later is het interview nog niet afgelopen en besluiten ze het interview even met een paar nummers te onderbreken. Ik hang mijn koptelefoon om mijn nek en buig en strek de arm waarmee ik de microfoon vasthoud een paar keer.
'Wat doe je?'vraagt Louis nieuwsgierig.
'Kijken of mijn arm het einde van de avond nog haalt. Jeetje, jullie ratelen nogal graag door elkaar heen, of niet soms?'
'Nee,'grijnst Harry.
'Dat meen je maar,'vult Liam lachend aan.
'Valt toch wel mee?'probeert Niall dan onschuldig.
'Kijk, als dit live was geweest, was mijn arm bijna uit de kom geweest.'
'Arm ding,'pruilt Louis. Ik trek ook een zielige blik en knik dan.
'Ik ben heel zielig.' Zayn rolt zijn ogen en staat dan op. Hij wandelt een beetje door de ruimte.
'Ik word gek van jullie,'zegt hij als we hem vragend aankijken.
'Ach, kom op, stel je niet zo aan, Bambi.' Ik kijk niet-begrijpend tussen de jongens heen en weer.
'Bambi?'
'Ja, dat is mijn bijnaam hier. Vraag er maar niet naar,'zucht Zayn.
'We hebben allemaal van die idiote bijnamen voor elkaar bedacht,'legt Liam uit.
'Geen details verder,'roept Harry dan. Hij staat bij de keuken en vult glazen met random drankjes. Althans, aan het zien, schudt hij willekeurig drinken uit een random pak in een glas. Dan zet hij alles op een dienblad en draagt het naar de tafel vlakbij ons.
'Hoezo "geen details verder"?'vraag ik dan.
'Gewoon, het is verschrikkelijk.'
'Jij hebt het misschien ook wel het slechtste getroffen,'geeft Niall toe. 'Kies een glas,'zegt hij dan tegen mij.
'Geen idee wat het allemaal is, maar dat lijkt me water, dat is safe.'
'Misschien is het wel pure alcohol,'grijnst Harry dan. Ik trek mijn hand, die al op weg was naar het glas, meteen weer terug, waarna de jongens beginnen te lachen.
'We zijn misschien wel erg, maar geen alcoholisten,'zegt Liam dan meteen. 'En daarbij, we laten je geen water drinken. Kom, je bent onze gast en je drinkt water.' Ik rol met mijn ogen en neem dan een willekeurig glas in mijn handen. Ik neem een kleine slok en meteen vertrekt mijn gezicht. De jongens beginnen te lachen.
'Wat is dit?'
'Citroenlimonade,'grinnikt Harry. 'Nooit geproefd?'
'Nooit onaangekondigd. Gadverdamme.' Ik zet het glas terug.
'Nah, dan drink ik het wel op. Driemaal is scheeprecht,'zegt Niall en hij neemt het glas aan voordat ik kan protesteren.
'Standaard gang van zaken?'
'Hij eet alles,'verzekert Zayn me, die inmiddels weer is komen zitten. Ik pak een ander glas, ijsthee, en drink een beetje. Dan hoor ik dat er inmiddels wel drie nummers gedraaid zijn en zet mijn koptelefoon weer op. De jongens volgen mijn voorbeeld en na een tijdje zijn we weer live.

'Oké, dit zijn de vragen waar ik al de hele tijd naar uitgekeken heb.'
'Ben benieuwd,'zegt Zayn met een veelbetekenende grijns.
'Wat is er aan jullie individueel het meeste veranderd sinds je bekend bent?' De jongens zijn er even stil van. Louis fronst en doet dan zijn mond open.
'Ik ben minder onbezonnen. Vroeger deed ik altijd waar ik zin in had, zonder na te denken. Ik stond niet stil bij de gevolgen. Nu moet ik bij elke stap die ik zet, nadenken over de gevolgen die het zal hebben in de toekomst. Dat onbezonnen leventje mis ik soms wel.' Daar word ik dan weer even stil van.
'En jij, Zayn?'vraag ik.
'Wauw, ik moet er even over nadenken.'
'Ik weet het ook wel, denk ik,'zegt Harry dan.
'Ja?'
'Ja,'bevestigt hij. 'Als kleine jongen zocht ik altijd het avontuur op. Nu onze levens op z'n op zijn kop zijn gezet en we een turbulent leven hebben, zoek ik juist de rust op. Raar, hoe roem je verandert.'
'Ja, daar was ik juist naar op zoek. Ik bedoel, dat wilde ik weten. Jullie zijn, hoe graag jullie het misschien ook wilden, niet meer de jongens van voor de X-Factor. Jullie bekendheid heeft jullie levens veranderd en ik wilde op zoek naar de jongens achter de naam "One Direction". Ik denk dat we ze nu even teruggevonden hebben.'
'Dank je,'glimlacht Niall dan. 'Ik voel me ook weer even dat kleine jongetje wat de klas uitgezet werd omdat hij steeds door de les heen zong, niet de grote jongen die elke avond moet zingen omdat dat van hem verwacht word.'
'Dat heb ik ook,'ademt Zayn. Ze lijken allemaal zo anders.
'Wat als wij nu eens een nummer draaien, dan kunnen de jongens even genieten van het moment. We zijn zo bij jullie terug.'
'Laten we dat maar doen,'stem ik in. Ik hoor de lijn veranderen en dan wend ik me tot de jongens. Ze zitten allemaal voor zich uit te staren en ik besluit hun nostalgische moment niet te verpesten.

'Wauw, ik vind dit nu al het bijzonderste interview ooit,'zegt Louis na een tijdje. 'Ik bedoel, voor de concertfilm met Ben was leuk, maar dit is... Even terug naar vroeger. Even niet Louis Tomlinson van One Direction zijn. Gewoon Louis is goed genoeg.'
'Daar ben ik blij mee. Ik wilde het graag weten en ik ben blij dat het goede herinneringen met zich mee brengt.'
'Dat doet het zeker,'bevestigt Zayn. Ik glimlach en nip dan aan mijn ijsthee.

Helaas zijn we al snel weer live en moet ik mijn laatste vraag stellen.
'Zijn er ook dingen die jullie liever anders zouden zien dan dat ze nu zijn?' Ik hoor Niall zuchten.
'Natuurlijk zijn er wel dingen. Natuurlijk zijn er dagen dat ik gek word van de pers steeds voor de deur. Natuurlijk zijn er dagen dat ik zou willen dat ik zomaar de deur uit zou kunnen en dat er niet steeds iets van me verwacht word. Maar ik denk ook dat -dat erbij hoort. Niemand had verwacht dat dit zo uit zou pakken, maar ik wil me geen leven voorstellen wat anders is dan dit.'
'Nee?'
'Nee,'bevestigt Niall. 'Ik houd ervan hoe het één grote wisselwerking is tussen ons en de fans. Sommigen van hen beweren dat ze er niet meer zouden zijn zonder ons, en dat geloof ik ook best, maar wij zouden er in zekere zin ook niet meer geweest zijn zonder hen. Dat idee, dat we elkaar alive and kicking houden, dat is fantastisch. We hebben verschrikkelijk veel geluk gehad.' Ik glimlach.
'Dank jullie wel,'zeg ik dan, niet helemaal duidelijk over het feit of ik op Niall reageer of dat ik het interview afrond. In de studio vatten ze het op als het laatste en wordt er een nieuw nummer gedraaid en wij blijven zitten, alle zes. Niall en ik kijken elkaar nog steeds aan en glimlachen.

Dat is de eerste keer dat ik volledig begrijp waarom Julia zo gek is op Niall.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen