Zes weken later.

Na de winst in Polen op Legia Warschau zijn de mannen door naar de achter finales van de europa league waar ze allemaal maar veelste blij mee zijn. De laatste tijd trek ik veel op met verschillende spelers omdat ze regelmatig bij ons over de vloer komen. Tussen mij en Jasper gaat het nog steeds goed, tuurlijk hebben we af en toe wel een discussie, die ik dan vaak genoeg weer win.

Vanavond gaan we met wat jongens en hun vriendinnen een avondje uiteten en daarna bowlen. Ik sta voor de spiegel en kijk naar mijn spiegelbeeld, ik heb een donkere spijkerbroek aangetrokken met een net blouseje en een colbert. Jasper komt de badkamer uit in een net overhemd en een nette broek en zijn haar strak in de gel, via de spiegel kijkt hij me aan en geeft me een knipoog, ik glimlach naar hem en draai me dan om waarna ik de badkamer inloop. Ik doe nog wat laatste dingetjes en loop daarna gevolgd door Jasper de trap af, we trekken beide onze schoenen aan en stappen daarna in de auto om naar de afgesproken plek te rijden.

'Ja, jij bent gewoon hartstikke goed' zegt Lasse als ik voor de derde keer een strike gooi, sinds kort zijn hij en zijn vriendin Marije goede vrienden van me geworden en komen ze vaakn gezellig een avondje langs. Ik zit bij hun in het team samen met Jasper, Nicolai en Iris en ze zijn nou allemaal niet de beste in bowlen terwijl ik een aardig balletje kan gooien.

Na een gezellig avond stap ik met Jasper ons huis weer in en drinken we nog een drankje waarna we naar bed gaan. 'Lieverd?' Vraagt Jasper. 'Hm' 'wat zou je ervan vinden als we proberen weer een kindje te maken' ik kijk op en dan weer voor me uit. 'Ik heb daar eigenlijk helemaal niet aan gedacht, ik weet het niet' 'het hoeft niet, voel je niet gedwongen he. Ik vroeg het me gewoon af wat jij ervan zou vinden' 'ik zou het toch wel heel leuk vinden. Maar ik weet niet, ik denk dat ik het leuker vind dat het opeens onverwachts is, anders dan heb ik het gevoel dat we alleen seks gaan hebben omdat we een kind willen' zeg ik en kijk hem aan. 'Maar dat betekent niet dat we niet kunnen oefenen' zegt hij met een sneaky smile en drukt daarna zijn lippen hongerig op de mijne.

Reacties (1)

  • XSanneLovex

    ik hou van dit verhaal!!
    snel verder xx

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen