Kegan lag met een dichtgeknepen oog en een half open oog naar Leopold te kijken. Zijn ogen waren naar de grond gericht en zijn wangen waren knalrood. Kegan probeerde voorzichtig dichterbij te kruipen zonder dat Leopold zou weten dat hij waker was. Hij rolde mompelend naar Leopolds kant van het bed. Wat hij niet door had was dat hij al op Leopolds deel van het bed lag, dus rolde hij van het bed af. Hij kwam met een harde klap met zijn rug op de grond en snakte naar adem. De dekens vielen boven op hem en zijn hand gleed weg over het kleed. Kegan kreunde en probeerde overeind te komen, maar hij gleed opnieuw uit, dit keer over de dekens en belande met zijn gezicht in Leopolds schoot. Hij keek geschrokken op naar Leopold die net zo geschrokken terug keek, nu roder als eerst. Kegan probeerde overeind te komen en merkte toen de papieren die overal om hun beide heen lagen.

Zijn handen gleden over mijn lichaam. Hij keek me aan. Zijn ogen, zo...

Kegan voelde zijn wangen warm worden. Hij keek vlug de kamer rond en zag dat het kleed opengeslagen lag. Hij had zijn geheime plek ontdekt. Kegan duwde Leopold weg en raapte snel alle papieren bij elkaar, om ze weer onder het kleed te proppen. Hij liep rood aan van woede en schaamte.
'Rotjong,' riep Kegan en kroop zijn bed weer in, terwijl zijn hart pijnlijk hard bonkte. 'Blijf van mijn spullen af!' Hij wikkelde zichzelf in de tweepersoonsdeken tot zelfs zijn hoofd er niet meer bovenuit stak. Het was muisstil en Leopold staarde naar Kegan. Hij had hem nog nooit zo boos gezien. Hij bedacht zich dat hij heel nodig naar de wc moest en stond op. Hij deed de deur voorzichtig dicht. Hij wilde Kegan niet nog kwader maken.

Leopold liep de gang door. Vanuit Imogens kamer klonk gegiechel en hij was wel nieuwsgierig wat daar aan de hand was, maar hij besloot eens zijn nieuwsgierigheid weg te drukken en gewoon zijn weg naar de wc af te maken en daarna terug naar Kegans kamer te gaan. Hij had wel genoeg problemen veroorzaakt.

Op zijn terugweg keek hij heel vlug even door het kiertje van Imogens slaapkamer. Het enige wat hij zag waren kleren die op de grond lagen. Stelletje sloddervossen. Ze konden de kleren ook even netjes wegstoppen. Hij wist zeker dat de twee daar nog niet te moe voor waren.

De deur van Kegans kamer kraakte bij het open gaan. Kegan had de dekens intussen al weer terug gelegd en was normaal gaan liggen. Leopold kroop voorzichtig op het bed. Hij wilde Kegan niet wakker maken en hem onder ogen zien. Hij sloeg de dekens over zich heen en staarde naar Kegans rug. Hij kon zien dat hij niet sliep, hij was gespannen en zijn adem ging te snel. Leopold probeerde een beetje dichter bij te gaan liggen. Kegans warmte voelde fijn, al vond Kegan die van Leopold wat minder. Hij voelde zich ongemakkelijk en wilde het liefst weg gaan, maar hij kon er niets tegen doen wist hij, dus hij besloot te proberen te slapen. Gelukkig viel hij ook snel in slaap.

Reacties (1)

  • Snufkin_

    Oeww, ben benieuwd hoe het bij de meiden gaat! xP
    En ja, dat is akward hé, Kegan?xD

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen