Hi, peeps!

Onlangs heb ik door enkele bronnen ondervonden dat er enkele Quizletters ook een Imaginestore hebben aangemaakt, hier heb ik absoluut geen problemen mee, want ik kan onmogelijk de enige zijn die zoiets aanmaakt. Echter ben ik dan opzoek gegaan naar deze pagina en wat me uiterst opviel, was dat de lay out erg hard op die van mij leek en dat de tekst, die in mijn beginpost stond ook zeer hard op elkaar leek en daar heb ik echter wel problemen mee.
Ik weet nu niet zo goed hoe ik hier moet op reageren en ik wil deze Quizletters zeker niet dwingen om het stop te zetten of andere zaken waar ze bedenkingen zouden van krijgen. Ik wil zeker ook niet dat ze gaan denken dat ik een slecht iemand ben omdat ik het allemaal niet zo fijn vind.
Daarom zou ik het erg op de prijs stellen als jullie me zouden helpen en even jullie mening over dit alles hieronder neer te zetten, zodat ik weet hoe jullie hier over denken en eventuele dingen die ik zou kunnen doen, wan ik heb eerlijk geen idee hoe ik hier op moet reageren en wat ik eventueel kan doen.
Nogmaals wil ik niet dat deze Quizletters dit als een dreigement of een verontwaardiging zien, maar ik weet echt niet wat ik moet doen en ik wil zeker niet beslissingen maken waar ik later misschien spijt van zou krijgen.
Ik dank jullie alvast voor de tijd!

Groetjes Greenbean.

Reacties (9)

 • Katalante

  Als ik jou was zou ik je er gewoon niks van aantrekken.
  Het is alleen maar een compliment, toch? (;
  Al snap ik dat het best vervelend kan zijn (:

  4 jaar geleden
 • Value

  Ik vind het ontzettend zielig om anderen te kopieëren, je bent helemaal niet origineel. Maar dat is moeilijk voor sommigen om nieuwe en leuke dingen te verzinnen uit zichzelf.
  Trek het je niet aan, anderen zijn gewoon te zielig. Zeker als ze het dan nog willen verdoezelen, of er niet voor willen uitkomen.

  4 jaar geleden
 • Caramelpopcorn

  Ik snap het heel goed zelfs. En ik begrijp waarom je dit duidelijk heb gemaakt in een mededeling en niet via een pb berichtje, want je hebt duidelijk gezegd dat je onze mening zou willen horen. Ik snap je, en ik hoop dat het is opgelost!

  kisses
  Prilla.

  4 jaar geleden
 • Michalka

  Ik denk dat het al is opgelost, maar ik snap waarom het zo voelt.

  4 jaar geleden
 • Quapo

  Hoezo is een imaginstore opeens orgineel, ik begrijp dat als je een verhaallijn jat dat super vervelend is. Maar ik kijk al 3 jaar Imagines via tumblr technish gezien kopieert iedereen dan.

  Ik ga er verder geen woorden meer aan vuil maken. Ik hb de lay-out nu veranderd en nu is het hopelijk goed voor Greenbean en anders hoor ik het graag (via pb, danku)

  4 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen