Foto bij Hoofdstuk 38.

Ik ben zo blij!!!
Ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs whieee!
Ik ben heel benieuwd wat jullie van dit deeltje vinden ^^
Liefs xxx

‘Waarom doe je dit Luke?’ Ik trek de lakens nog wat verder over mijn blote lichaam heen en leg mijn hoofd tegen Luke zijn ontblote borst aan. ‘Doe ik wat?’ Vraagt hij verward. ‘Gewoon, het ene moment laat je me voelen alsof ik de belangrijkste persoon in je leven ben en het andere moment lijk je niks om me te geven.’ Zucht ik. ‘Ik snap je niet zo goed Jessie.’ Mompelt Luke, waardoor ik mijn hoofd schud. ‘Never mind.’ Ik verplaats mijn hoofd naar Luke zijn schouder zodat ik wat fijner kan liggen. ‘Nee, leg het me nu eens een keer uit Jessie. Ik wil je graag begrijpen.’ Luke streelt langzaam over mijn armen heen wat me kippenvel bezorgd.
‘Nee, dat wil je niet. Want dan weet ik hoe dit gaat aflopen. Dan word je boos, ga je weg om over een paar dagen weer terug te komen, te doen alsof er niks aan de hand is, dan hebben we seks en gaan we weer door waar we al zo lang mee bezig zijn.’ Zucht ik. ‘Ik ben er nu toch nog? En ik was eigenlijk niet van plan weg te gaan.’ Vraagt hij verward.
Hij snapt het echt niet.
‘Ik bedoel, ik mis iets Luke.’ Zucht ik zacht. Nu veranderd de stand van zijn ogen en kijkt hij me even aan. ‘Oh.’ Mompelt hij dan. ‘Ik mis tederheid Luke. Ik mis liefheid en zachtaardigheid. Spontane knuffels en zachte kusjes. Gewoon zoenen zonder dat we er seks na moeten hebben.’ Luke kijkt me even aan waarna hij zijn arm rond mijn schouders weghaalt en de lakens omhoog trekt.
‘Ik mis iemand die echt naar me kijkt en me verteld dat ik prachtig ben. Ik mis iemand die zachtjes met zijn vingers langs mijn wang streelt en me diep in mijn ogen kijkt om me vervolgens zachtjes te kussen en te zeggen dat hij van me houd.’
Hoe meer ik doorga met dit en hoe langer ik Luke aan blijf kijken, hoe meer ik de paniek in zijn ogen zie ontstaan.
‘Wat probeer je nu eigenlijk precies te zeggen Jessie?’ Vraagt Luke zachtjes. Hij weet mijn antwoord waarschijnlijk al, maar ik denk dat hij bang is voor wat ik hem nu ga zeggen. De woorden die ik nu ga uitspreken. En eigenlijk ben ik er zelf ook bang voor, want ik weet zijn reactie eigenlijk al, en die zal waarschijnlijk niet heel positief zijn.
Ik zucht even diep en kijk van Luke weg, waarna ik de lakens vastgrijp met mijn handen en naar mijn kledingkast staar die tegenover mijn bed staat. ‘Ik… Ik…’ Ik zucht een keer diep en schud dan mijn hoofd. ‘Nee, laat maar.’ Ik voel nu hoe Luke zijn hoofd draait en zijn warme adem strijkt over mijn hoofd heen. ‘Jess, wie A zegt moet ook B zeggen, en nu niet letterlijk B antwoorden. Zeg me gewoon alsjeblieft wat je dwars zit, wat je nu echt bedoeld.’ Zucht Luke, en ik merk aan hem dat hij hier geïrriteerd door raakt.
Ik slaak nog een keer een diepe zucht waarna ik toch maar mijn mond open om het te zeggen.
‘Ik mis de liefde, Luke.’

Reacties (16)

 • SadCalum

  en nu word luke pissig;)

  6 jaar geleden
 • dd_hemmo_

  En nu zegt Luke ik ook ik hou van je!

  6 jaar geleden
 • Chantilly

  Hoppa. Die is eruit!

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Congrats!

  en eindelijk is het eruit! Go girl <3

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Lekker bezig Jessie! That's the spirit!
  +kudo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen