Foto bij Hoofdstuk 39.

En ik had gelijk.
Ik had verdomme gewoon gelijk.
Luke had even naast me gezeten waarna hij opstond. ‘Ik moet maar eens naar huis, de jongens zullen zich wel afvragen waar ik blijf.’ Was zijn excuus geweest, waarna hij opstond en zijn kleding bij elkaar raapte om weg te lopen.
Echter was Luke net de deur uit, of hoorde ik van alles op de gang. Verward schoot ik snel in mijn kleding waarna ik naar de deur liep.
En nu sta ik voor mijn deur. Ik hoor Luke dingen zeggen en Josh schreeuwen. Ik hoor Joëlle er doorheen snappen met haar hoge stem maar ze praten te druk door elkaar heen om te volgen wat er gezegd word.
Met een ruk trek ik de deur open en knijp ik mijn ogen samen. Luke staat breed in het gangpad, zijn armen hangen langs zijn lichaam en zijn schouders en vuisten staan gespannen. Josh staat daarin tegen best rustig in de gang. Zijn gezicht zegt wat anders dan zijn houding.
Joëlle staat er apart bij. Haar houding geeft haar een bitchy-look maar haar gezicht lijkt alsof niets haar boeit.
‘Wat moet je toch?’ Zucht Joëlle dan terwijl ze haar licht roze gelakte nagels deskundig begint te bestuderen. Wijs besluit ik mijn mond te houden en op de achtergrond te blijven. ‘Wat IK moet?’ Roept Luke uit, en een sarcastisch lachje verlaat zijn mond. ‘Dat kan ik beter aan jou vragen.’ Lacht hij dan, waarna Joëlle opkijkt van haar nagels. ‘Nou, ik ben niet degene die steeds met hangende pootjes terugkomt omdat mijn beste vriendin me geen aandacht geeft.’ Mijn mond valt zachtjes open en mijn ogen gaan naar Luke. ‘Waar de fuck heb je het over?’ Roept Luke nu uit, en hij zet een stap in Joëlle haar richting. ‘Je hoort me wel.’ Mompelt ze. ‘Oh, ja dat klopt, maar je kletst onzin. Ik ben nooit naar jou toe gegaan, jij kwam altijd naar mij.’ Roept Luke terwijl hij nog een stap naar haar toe zet. ‘Tuurlijk.’ Zucht Joëlle dan, waarna Luke het gehad heeft. ‘Nu moet je eens goed naar me luisteren Joëlle. Je legt me nu uit waar je mee bezig bent anders ben je nog lang niet jarig.’ Gromt hij gevaarlijk. ‘Ik ben ook nog lang niet jarig. Ik ben pas in December jarig.’ Ratelt ze bijdehand, maar als je Luke goed kent, moet je weten dat dit niet je beste keuze is. Luke zijn hand zwaait naar achter, en voor ik met mijn ogen kan knipperen volgt het geluid van een klets en zie ik een hele rode afdruk op Joëlle haar wang terwijl de tranen in haar ogen prikken. Josh zet gelijk een stap weg en dan blijven zijn ogen in die van mij haken. Hij loopt meteen langs het tweetal op waarna hij mijn arm pakt en me mee naar binnen trekt. ‘Maar… Maar Luke?’ Roep ik verward uit waardoor Josh de deur sluit en me er tegenaan drukt. ‘Laat hun maar even.’ Fluistert hij, waarna hij beschermend zijn armen om me heen slaat en zijn gezicht in mijn schouder verbergt. Dit geeft mij maar een keus, en dat is mijn armen rond zijn schouders slaan.

Reacties (10)

 • CuteDancingDino

  Waarom is Joëlle niet gewoon KO gegaan ._. Dan kon ik een feest bouweh xd. Geweldig geschreven!

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Ugh:(

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  What the hell?!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  Luke. Wat ben je ook een achterlijke klootzak. Bah
  Die actie bij Joelle was goed, maar je blijft een klootzak.
  Bah
  Supergeschreven meid ! <3
  love it !
  xx

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen