Welkom bij mijn herschreven versie van dit verhaal! Ik gebruik de oude hoofdstukken omdat ik alles moet verwijderen, en dat vind ik zonde. Na 8 maanden van het eerste hoofdstuk begin ik weer opnieuw (voor de mensen die het nog niet geweten hebben). Het verhaal zal anders zijn dan de eerste versie - maar dat zullen jullie wel merken, het begint bij seizoen 3, kuch, kuch. Ik hoor eigenlijk te leren voor mijn examen en ik ben op stage maar ik had daar geen zin in, dus nu heb ik een hoofdstuk voor jullie. Oh, en alle plaatjes, gif enz heb ik van internet, ze zijn niet van mezelf.
Vertel me wat jullie er van vinden, ik ben heel benieuwt.
Liefst Meike

      Clarke vroeg zich de laatste tijd behoorlijk vaak af waarom ze bevriend was met de twee grootste idioten van Beacon Hills. Dit was zo'n moment; Clarke stond met haar armen over elkaar heen in de deur opening van haar huis. Haar ogen keken kwaad naar de personen die voor haar stonden. Een daarvan hing enkele seconden nog onderste boven aan het dak.
      “Jezus,” Had ze gillend uit geroepen,adres gegeven. “Hij wou het grapje ook bij jou uitproberen, ik sloeg hem met een lacrosse stick.” Informeerde Scott McCall haar. “Stiles,” zuchtte Clarke die de twee in haar huis liet. “Het is midden in de nacht, morgen hebben we weer school en je moet echt een verdomd goeie reden hebben om me midden in de nacht wakker te maken. Je weet hoe ik ben als ik te weinig geslapen heb.”
      “Ja, weet je nog op dat feestje van Lydia? Je had te veel op en we waren niet uitgenodigd en je had ons gebeld omdat Matt-” Stiles zin vervaagde toen hij het blik van het meisje zag. “Oké, je bent geen ochtend persoon, maar je moet echt met ons mee gaan!” Clarke draaide met haar ogen en deed haar haar opnieuw in een knoet.
      “Er is een lichaam gevonden in het bos!” baste Stiles uit, die het blijkbaar niet meer kon in houden.
      “Stilinski, als dat de echte reden is had je me kunnen laten slapen. Je vader vind elke week dode mensen.” kwam er sarcastisch uit haar mond. “Maar,” bemoeide Scott zich er mee die zich er buiten gehouden had, “ze vinden nooit alleen de helft.”


“Dit is onzin, zo vinden we nooit de juiste informatie.” Sneerde Deucalion. Zijn handen vormden zich om haar hoofd. “Je hebt de informatie. Daar zijn we zeker van. We moeten er alleen nog achter komen hoe we achter die gesloten deur komen.”
      “Dat lukt je niet,” Ze nam diep adem. “Dat lukt niemand...”
      “ZWIJG!” Bulderde de man voor haar. “Het zal lukken, zo niet dan vinden we wel een manier.” Deucalion bestudeerde het meisje voor hem. Clarke Whittemore. Het meisje hadden ze ongeveer een jaar geleden ontvoerd toen ze ontdekte dat er in Beacon Hills twee Alfa's waren. Derek Hale en Scott McCall. Beiden betekenden wat voor haar en beiden zouden er kapot van zijn als haar iets zou over komen.
      Deucalion had gedacht dat Clarke ook een weerwolf was, gezien haar familie verleden. Niets blijkt minder waar. Ze was een mens, een mens met een bovennatuurlijke gaven. En dat was het gene waarom hij haar zo interessant vond. Ze had een link tussen haar Alpha en haar pack. Ze voelde wat zij voelde, wist wat hun wisten. Haar geheugen had hem niks wijs gemaakt; het had hem alleen maar de vriendschap gezien. Vriendschap die hij niet kende en die hij ook nooit zal begrijpen. “Laat mij het eens proberen,” zei één van de tweeling. Deucalion keek op. “Als het mij niet lukt, lukt het jou zeker niet Ethan.”
      Ethan keek naar zijn tweeling broer. “Dan is dat het proberen waard, niet waar?” Met grote stappen naar zijn leider toe en haalde zijn klauwen te voorschijn en drukte deze tegen de hals van Clarke Whittemore.

      “Wat gaan we hemelsnaam doen als Scott inderdaad een weerwolf is?” Stiles draaide een rondje in zijn rolstoel voordat hij weer naar Clarke keek. “Hem op alle mogelijke manieren helpen, denk ik.”
      Clarke hees zichzelf recht op van het bed, en dacht over alle mogelijkheden die Scott zou kunnen doen. Als hij een weerwolf was – een echte zoals in de boeken en films, wat zou hij allemaal kunnen doen als hij de controle zou verliezen? Ze nam diep adem. “Wat als hij iemand vermoord? Wat als je vader ontdekt dat Scott die persoon is? Dan kunnen we hem in geen mogelijkheid helpen. Je weet hoe je vader is, als het om zijn werk gaat. Wat als hij één van ons vermoord? Wat dan? We zijn niks, we hebben geen super krachten.” Ratelde Clarke. “Dat komt goed.” Stiles probeerde haar gerust te stellen. “Er zal ons niks over komen, goed? We zijn oké, jij en ik zijn oké.”
      Clarke knikte een paar keer en herhaalde de laatste woorden van Stiles. “Jij en ik. Oké, wij zijn oké.”
      “Meer dan dat.” beaamde Stiles, hij liet haar hoofd rusten op zijn schouder.


      “Niks.” vloekte Ethan. Hij zette een stap achter uit. “Alleen maar, zoals je al gezegd had,herinneringen. Niks over de link, of de Echte Aplfa. Waarom hebben we haar nog?”
      “Omdat,” begon Deucalion. “Zij ons naar hem kan leiden. We willen Scott McCall in onze pack hebben, niet waar? Zij, zit in zijn pack.”
      “Maar als ze hier is, kan ze ons ook niet naar hem toe leiden. Beacon Hills woonde ze, nietwaar?” zei Ethan. “Als we daar ook heen gaan – kunnen we haar in de gaten houden als ze vrij is. We hoeven haar niet uit het oog verliezen.” Opperde Ethan. “Dat is een stuk beter dan haar hier te laten – ze is geen weerwolf, dus hebben we er ook niks aan. We kunnen beter de weerwolfen uit Hale’s pack halen, dan een link die niks kan doen.”
      Deucalion dacht na over zijn voorstel. Het zou kunnen helpen… als zij Scott McCall over zou kunnen halen om zich bij hen toe te voegen hadden ze toch wat aan haar gehad. Ze kwamen niet verder met de manier waarop ze nu bezig waren.
      “Goed,” zei Deucalion. “Laat haar gaan.”
      “Thuis…” fluisterde Clarke. “Thuis…”

Reacties (8)

 • EvilDaughter

  Cool! Dit is awesome!

  5 jaar geleden
 • CARAS

  Hi! Beetje oneerlijk van me om gelijk al een opmerking te geven maar 't is wel iets waaraan ik me stoor hihi - in de allereerste zin staat Beackon Hills ipv Beacon Hills! En huis adres ipv huis arrest misschien? Ik zie nog wel wat meer foutjes, maar vervelen op stage klinkt VERDOMD bekend :') Verder, ben ik wel enorm benieuwd naar de rest!

  5 jaar geleden
 • Medici

  Nina Dobrev+ Teen wolf = Amazing.
  Echt super.

  5 jaar geleden
 • Stangster

  Dit is gewoonweg geweldig ^^ Ga snel weer verder!

  5 jaar geleden
 • Lerwick

  Haha, genius. Stiles zijn vader is echt awesome. ^^
  Ga vooral snel weer verder!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen