Foto bij heaven ~21~

Michael Clifford

Geschrokken kijk ik van Luke naar Jay. Ik zie Kaylee grijnzen en aan Jay haar uitdrukking te zien heeft ze nog nooit iemand met een lip-ring gekust. Ik heb ooit Luke moeten kussen bij een truth or dare spelletje. Ik hoef dus niet gelukkig, maar van de rest weet ik het ook niet. Aangezien Luke hier de enige is met een lipring kijkt hij bang de kring rond. Ik volg zijn ogen en zie ze hangen bij Jay. Het apparte gevoel dat ik de hele dag al een beetje heb borrelt weer op. Jaloezie, ik ken het gevoel heel goed. Ja, ik ben jaloers aangelegd, daar is vrij weinig aan te doen. Maar waarom voelt het nu opeens sterker? Omdat Luke zo kijkt naar.. snel schud ik met mijn hoofd om het idee van me af te zetten. Ik ben niet jaloers op Luke.

"Well, Luke, come here and kiss me," ik draai mijn hoofd naar Ashton die met open armen op een nogal geschrokken Luke springt. De blonde jongen valt lachend achterover met een lachende Ashton op zich. Heel kinderlijk geeft Ash hem een kus en springt dan terug naast Kaylee terwijl Luke overeind krabbeld. Nee, ik ben zeker niet jaloers op Luke als hij gekust word door Ashton. Die jongen is echt niet helemaal helder. "So, that was me, any of you guys?" De krullenbol kijkt rond met een brede, zelf voldane grijns op zijn smoel. "No, I've done it before, sorry Luke." Calum trekt een pruillip naar Luke, die zijn schouders ophaalt. "Nah, no problem, I'd rather kiss a toilet." Zegt Luke en aait Calum over zijn haar.

"That's not nice." Mengt Kaylee zich er tussen. Luke kijkt haar aan. "How do you know? Ever kissed a toilet?" hij gniffelt om zijn eigen opmerking. Kaylee geeft antwoord en ze raken verwikkeld in een discussie over wc potten. Ik let echter niet zo op en bekijk Jay die wat stil naar haar handen kijkt en met haar nagels speelt. Ze lijkt wel zenuwachtig voor iets. Zou ze ooit iemand gekust hebben met een lipring? Vast niet, anders had Kaylee die 'never ever' ook niet gekozen.

Haar lange bruine haar valt net een beetje voor haar gezicht en haar mooie groene, met zwarte wimpers omlijste ogen volgen de bewegingen van haar handen. Ze is zeker niet lelijk. Dat had ik bij het concert al gezien. Vrij lang voor een meisje, maar toch beweegt ze sierlijk en ze straalt iets uit haar ogen wat vol levenslust zit en ontzettend vrolijk is. Ik bekijk haar nog een keer tot ze plots haar hoofd opheft en me recht aan kijkt. Ze kijkt me wat vragend aan en nu pas merk ik dat ik aan het staren was. Ze glimlacht en ik voel mezelf rood worden. Snel glimlach ik terug en richt ik mijn blik op Kaylee en Luke die nog steeds in discussie zijn, waar Ashton een Calum zich ook in gemengd hebben.

"It doesn't make any sense. Are there anymore volunteers to kiss Luke? Or can we move on?" Het besluit ze te onderbreken was nu wel handig van me. "M-me, I haven't kissed someone with a lipring." Klinkt Jay. Dus toch. Ze probeert wel wat zelfverzekerd over te komen wat ook lukt, toch hoor ik aardig de zenuwen in haar stem. Ze draait zich naar Luke toe en als ze elkaar aankijken komt dat gevoel weer boven. Het laait helemaal op als Jay zachtjes haar lippen op die van Luke zet. Ik draai weg omdat ik dit niet hoef te zien. Waarom weet ik niet precies maar het is niet goed voor me als ik blijf kijken. Ik voel duidelijk de jalozie.

Tuurlijk, wie wil er nou niet een meisje als Jay kussen? Luke heeft gewoon stom geluk. Op dit moment vind ik het wel jammer dat ik toch niet voor de lip piercing ben gegaan toen ik die in mijn wenkbrauw liet zetten. Ik kijk en zie dat Luke zijn hand op haar wang heeft gelegd en er aardig van geniet. "Uhm, guys. We're still here," merk ik lichtelijk ongemakkelijk op. Ze schieten bijden naar achter en Jay is zelfs wat geschrokken terwijl Luke alleen maar kan grijnzen.

"That was.. a nice experience." lacht Jay wat ongemakkelijk. Ze gaat met een hand door haar haar en kijkt de kring rond. Ik kijk haar recht aan voor de tweede keer in een kwartier wat het er niet gemakkelijker op maakt. Haar wangen kleuren ietsjes rood en ik draai mijn hoofd weer weg. Hierdoor kruist mijn blik met die van Calum die me met een scheve grijns en een opgetrokken wenkbrauw aan kijkt. Ik rol met mijn ogen en geef hem een 'Hou-toch-op-man' blik.

"Who is next?" vraag Kaylee, maar voor iemand een 'never ever' kan zeggen komt Jay er tussen. "It's getting late. I think I need some sleep. Sorry guys, but we'll see you soon. Maybe even tomorrow." Het is geen smoes, dat is wel te zien. Ze is echt moe, dus sta ik op van de bank en trek Calum overeind. "Yeah, we better go too. Sweet dreams and I'll text you tomorrow." Ik geef haar een knuffel en even springt er iets in mijn maag waar ik maar niet te veel aandacht aan besteed. Mijn drie beste vrienden staan ook op. Ik geef Kaylee ook snel een knuffel, zeg nog een snelle 'goodnight' en loop dan de trap af naar buiten. Op het erf kom ik Kaylee's tante nog tegen die ik ook een goede avond wens en loop dan naar het zwarte busje. Ik hoor voetstappen achter me en even erna een hand op mijn schouder. Ik draai me om en kijk in het grijnzende gezicht van Calum.

"Sooo... Why did you want to go that quickly? You're not in a hurry now, are you?" grijnst hij. "Jay said she's tired, so I thought I'll give her, her rest." Ik haal m'n schouders op en leun tegen het busje aan. Ashton en Luke komen nu ook het erf op en ik volg ze met mijn ogen terwijl Calum naast me komt staan. "So, it had nothing to do with that kiss?" "No, why would you even ask that?" antwoord ik zonder mijn ogen van de twee jongens af te wenden. "Because you like Jay." Nou kijk ik wel naast me.

"What? I barely know her a week and you say I like her? you're so stupid." Calum lacht alleen en zegt niks meer. Ik vind Jay niet leuk. Ik ken haar nauwelijks. Toch? "Ready?" Luke stapt achter het stuur en ik val op de achterbank op Ashton zijn schoot. De motor start en na nog snel gezwaaid te hebben val ik terug op Ashton. Ik ben ook best moe merk ik nu. Al heb ik wel even iets anders aan mijn hoofd dan slapen nu...

Reacties (2)

 • CamsBae

  I LOVE IIITT
  And omg can I be Jay please

  5 jaar geleden
 • Monks

  HAA MICHAEL JE VINDT JAY LEUUK!!!

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here