Ô, Sunlight! The most precious gold to be found on Earth

Ik schrik op uit mijn gedachten als ik twee warme handen voel op mijn heupen, ik draai me om, ik kijk in Harry's ogen. Hij kijkt me bezorgd aan en langzaam gaat hij met zijn vinger langs mijn wang, ik kijk naar beneden. Harry was twee dagen geleden gekomen, heel onverwachts, opeens stond hij aan mijn deur. Ergens vond ik het niet eens erg, ik vond het fijn dat hij was gekomen, hij had me erg geholpen deze dagen.

Hij slaat zijn armen stevig om mij heen, ik kruip tegen hem aan, langzaam loopt er nog een traan over mijn wang.

"She is gone Harry, for real" snik ik. hij aait geruststellend over mijn hoofd, ik sluit mijn ogen. Ik probeer mezelf te kalmeren, maar ik begin alleen maar hevig te trillen.

"I know darling, It might take a while, but everything will be alright." zegt hij zachtjes, het enige wat ik kan doen is knikken. Harry drukt voorzichtig zijn lippen op mijn kruin en ik haal een keer diep adem. "I'm going to sleep, can you wake me up in three hours?" vraag ik terwijl ik mijn tranen weg veeg

"Of course, sleep well, I'll be here when you wake up" ik kruip in bed, Harry komt bij me zitten, ik leg mijn hoofd op zijn schoot. Hij gaat met zijn hand door mijn haren heen, het geeft me een kalmerend gevoel en langzaam zak ik eindelijk in slaap.


Na een aantal uur word ik voorzichtig heen en weer geschud. Vermoeid open ik mijn ogen, mijn vader staat voor me en ik ga recht op zitten, "We're leaving about two hours, go make yourself ready" zegt mijn vader

Zijn blik staat emotieloos ,ik sla de dekens van mij af. Ik loop naar de badkamer, ik kleed me in een trance uit, ik zet de douche aan en ik stap er onder. Ik sluit mijn ogen en ik laat het water over mijn gezicht stromen, ik haal diep adem terwijl het water blijft stromen, langzaam begin ik mezelf en mijn haren te wassen. Nadat ik alles heb gedaan stap ik onder de douche vandaan, ik droog mezelf af, daarna ik bind een handdoek om mijn lichaam heen, ik loop de hotelkamer in.

Harry zit op het balkon met een kop thee, hij is diep in gedachten dus ik laat mijn handdoek vallen, snel pak ik de kleren die al een aantal dagen klaar liggen, snel kleed ik me aan.

Ik draai me om en ik zie Harry naar mij kijken, mijn wangen worden rood, ik bijt op mijn lip. Ik loop weer naar de badkamer, ik droog mijn haren, ik laat mijn haren gewoon losjes hangen over mijn schouders, ik doe nog wat make up op om mijn wallen zo veel mogelijk te verbergen. Ik besluit om mijn hoed thuis te laten en ik loop de badkamer uit, ik kijk op de klok, nog een half uur voordat mijn vader er weer is.

Mijn blik gaat naar Harry die zich nu ook heeft omgekleed, hij heeft een zwarte skinny jeans aan en een simpele zwarte blouse, ik kijk naar hem, hij glimlacht waardoor zijn kuiltjes te voorschijn komen, automatisch komt er een glimlach op mijn gezicht. Hij loopt naar me toe, hij trekt me tegen zijn lichaam aan.

"Everything will be alright, I'm here for you" zegt hij zachtjes. Er wordt op de deur geklopt, ik open de deur en mijn vader staat daar in een zwart pak.

Ik pak mijn spullen, we lopen de kamer uit, ik draai de deur op slot. Harry komt naast me lopen, hij pakt mijn hand en een schok gaat door mij heen.Hij knijpt een keer in mijn hand. Zenuwachtig lopen we het hotel uit, richting de auto die voor ons klaar staat.


Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden!?

Reacties (2)

  • VampireMouse

    Aah harry stille love it!

    3 jaar geleden
  • xmajorie

    Heel sad natuurlijk allemaal, maar wel heel cute dat Harry is gekomen.

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen