Foto bij Hoofdstuk 42.

Fijne pasen allemaal!

Mijn lieve vriendinnetje Celine is een nieuw verhaal begonnen,
ik zou het leuk vinden als jullie daar een kijkje naar willen nemen,
Want ik vind het persoonlijk al super leuk!
Kliiiikkk

Ik mis jullie wel, en nogmaals dank jullie wel voor alle Ashmazing reacties!
Het doet me goed om te lezen dat jullie achter me staan.
Zeker omdat ik in deze tijd leer op wie ik echt kan rekenen.
dank jullie wel <3

Liefs xxxx

Het was me toch gelukt op tijd klaar te staan. Ik hoorde hoe mijn deurbel ging en snel spoot ik nog wat parfum op waarna ik richting de deur loop. Ik ben op dit moment blij dat ik gewend ben op hakken te overleven.
‘Hee.’ Glimlacht Josh liefjes zodra ik de deur open. ‘Hee.’ Glimlach ik terug terwijl ik mijn wangen lichtjes rood voel kleuren. Josh buigt zich naar voren waarna hij een zacht kusje op mijn lippen drukt.
‘Ben je er klaar voor?’ Vraagt hij waarna ik zachtjes lach en knik. ‘Ja.’ Glimlach ik. Josh zet een stap achteruit zodat ik mijn huisje uit kan en de deur kan sluiten. Ik draai hem netjes op slot en stop de sleutel in mijn tasje. Wat ongemakkelijk loop ik naast Josh richting de lift. Ik voel gewoon hoe hij me bekijkt terwijl ik doorloop en recht voor me uit blijf kijken.
In stilte staan we naast elkaar in de lift, en meteen gaan mijn gedachtes op hol. Waar zouden we heen gaan? Wat is Josh van plan? Wat zou Luke ervan vinden als hij hier achter komt? Moet ik dit zien als een date, of gewoon als vrienden die uitgaan? Wat zou Luke zeggen als ik zo gekleed zou zijn als wij samen iets gaan doen? Zou hij dan ook zo naar me kijken als Josh naar me kijkt? Zou hij ook zo reageren? Vast niet. Het zou geweldig zijn om Luke zo naar me te kunnen laten kijken, maar ik denk niet dat het ooit zal gebeuren.
Ik zucht diep om mezelf. Ik ga gewoon uit met Josh, en ik denk aan Luke? Waar ben ik mee bezig?
De liftdeuren gaan open en meteen lopen we naar buiten. ‘Gaan we niet met de auto?’ Vraag ik als Josh geen aanstalten maakt richting de auto of om zijn sleutels te pakken.
‘Nee, het is maar een paar minuten hier vandaan dus ik dacht dat het wel lekker zou zijn om te lopen?’ Ik glimlach even en knik dan. ‘Ik vind het prima.’
Josh glimlacht waarna hij wacht tot ik naast hem loop, waarna hij ook begint te lopen. Ik voel hoe zijn hand tegen mijn hand aanstrijkt, en niet veel later pakt hij hem voorzichtig vast.
Ik voel hoe zijn vingers tussen die van mij glijden, maar het voelt anders. Anders dan je altijd leest in de boeken, of anders dan je denkt dat het voelt als je films of series kijkt. Anders als Luke zijn vingers.
Jessie. Hier ga ik weer. Waarom doe ik dit? Ik moet nu genieten van Josh. Van het feit dat Josh er wel voor me is en echt laat merken dat hij om me geeft. Josh laat tenminste zien dat hij er voor je is. Luke geeft alleen maar om je lichaam en meer niet. Josh kijkt verder dan dat.
Josh, Josh, Josh, Josh, Josh. Jessie. Josh.
Ik zucht even diep en meteen draait Josh zijn hoofd mijn kant op. ‘Alles oké?’ Vraagt hij bezorgd. ‘Ja hoor.’ Glimlach ik. ‘Oh, wel een dingetje, ik sprak George toevallig, hij is er ook met Lisanne. Ik hoop dat je het niet erg vind?’ Ik glimlach om de blik in Josh zijn ogen.
‘Nee hoor, geen probleem.’

Reacties (13)

 • Subdivisions

  Ze moet wel weten wie ze wil, tho...

  6 jaar geleden
 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Josh zorgt beter voor haar, maar als ze steeds aam Luke denkt moest ze echt even goed gaan nadenken wat ze wilt.

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Je hart ligt bij Luke liefie, hou Josh toch niet aan het lijntje.. want nu ben je in mijn ogen even erg als Luke...

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Luke, waar zit je?
  Misschien moet hij haar maar mee uit vragen op een fatsoenlijke date..
  Mooi geschreven (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen