Foto bij Hoofdstuk 31.

This photoshoot killed me.
Vinden jullie het nog leuk?
LIefs, xx

'Jessie?' Ik kijk op van mijn papieren die ik aan het invullen ben en zie dat George in mijn kantoor komt. 'Ja?' Vraag ik glimlachend waardoor hij doorloopt en op de stoel gaat zitten waar Joëlle nog een paar minuten geleden zat. 'Waarom liep ze bijna huilend jou kantoor uit?' Vraagt George me. 'Dat ik het niet weet?' Zeg ik verward. 'Jessie.' Waarschuwt George me.
'George, ik heb dit gesprek serieus willen starten, maar er kwam niks uit. Ik begon met de vraag ''Waarom ben je geïnteresseerd om hier te werken?'' Maar ik kreeg niet eens antwoord.' George lacht. 'En dat moet ik geloven? Joëlle is een vrolijke, spontane en open meid.' Zegt hij dan waarna ik mijn schouders ophaal en opsta. Ik pak de camera van zijn standaard en zoek het filmpje op. Zodra ik hem gevonden heb druk ik op play en geef de camera aan George. 'Kijk zelf maar.' George pakt de camera aan en niet veel later hoor ik mijn stem door de ruimte galmen.
'Oké, dit is heel erg raar.' George stopt het filmpje op het punt dat Joëlle opstaat en ik zucht van opluchting dat hij nu niet weet dat ze me dus eigenlijk al kent. 'Ik weet het ook niet. Ze wilde ook iemand anders spreken.' Leg ik uit. 'Je hebt dit niet geweldig aangepakt Jessie, maar er zit niets anders op. Misschien moet ze gewoon wennen dat ze ook een vrouwelijke baas heeft?' George kijkt me even aan waardoor ik lach. 'Nou, dan moet ze dat maar doen,' Zeg ik lichtelijk teleurgesteld. 'Ik zal even een telefoontje plegen dat ze morgen welkom is voor haar eerste werkdag.' Zegt hij dan waardoor ik knik en de papieren weer naar George schuif. 'Het spijt me dat je meteen zo iemand aan je voeten krijgt Jessie. Tegen mij was ze heel anders.' Ik schud even mijn hoofd en haal mijn schouders op. 'Dat geeft niks George. Dat hoort erbij.' George glimlacht waarna hij de map pakt. 'Anders mag je wel gaan vandaag. Er is toch niet veel meer en Lisanne heeft haar opdrachten ook bijna af.' Ik knik dankbaar naar George waarna ik opsta en mijn spullen oppak. Ik ruim alles weer netjes op en wacht tot George mijn kantoor uit is, waarna ik mijn telefoon weer pak.
Ik draai Luke zijn nummer waarna ik even wacht. Na een paar keer overgaan neemt hij op. 'Jessie, jeetje, ik probeer je al de hele tijd te bereiken!' Roept hij waarna ik lach. 'Dat heb ik gemerkt, maar ik had dat gesprek weet je nog?' Luke zucht even. 'Vergeten.' Mompelt hij. 'Ik heb je portemonnee nog.' Zegt hij dan, waardoor ik lach. 'Is dat alles?' Vraag ik terwijl ik mezelf op de bank neerzet in mijn kantoor. 'Ja.' Antwoord hij droog.
'Die had je dan toch ook gewoon vanavond mee kunnen nemen? Met het warme bad, de aardbeien en de champagne?' Lach ik. 'Oh, shit, dat is waar.' Lacht hij dom. 'Hoe ging je gesprek?' Vraagt hij dan. 'Je raad nooit wie het was.' Zeg ik dan waarna ik wat geluiden hoor. 'Nee, dat klopt.' Antwoord Luke dan waardoor ik even met mijn ogen rol om zijn sarcasme. 'Je lieve vriendinnetje Joëlle.'

Reacties (8)

 • magiclove

  snel verder

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Joëlle is een bijzonder geval. Laten we het daar maar op houden...
  +kudo

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Ik mag haar niet.
  Ik hoop maar dat Luke zich aan zijn beloftes houdt, anders gaat ze misschien naar Josh (':

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  damn die fotoshoot. Just damn. Just aaaaargh, teveel perfectie aaaargh.

  Joelle, je bent KUT (:
  Ben benieuwd hoe hun 'chillavondje' kuchDATEkuch gaat worden ^^

  Supergoed geschreven meid ! Love it ! <3
  xx

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Nice photo!
  Omg haha benieuwd naar Luke zijn reactie, ze is wel weer lekke positief

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen