Foto bij Hoofdstuk 43.

Met een kleine glimlach loop ik voor Josh uit het restaurantje binnen. Ik hang netjes mijn jas op, waarna Josh die van hem eroverheen hangt. Hij legt zijn hand lichtjes op mijn onderrug terwijl we wachten tot iemand ons komt helpen. Een vriendelijk man komt onze richting uit en knikt ons toe.
‘Goede avond, had u gereserveerd?’ Vraagt hij waarna Josh knikt. ‘Cuthbert.’ De man kijk op het blaadje wat op een klein tafeltje naast hem ligt. ‘Loopt U maar mee.’ Ik glimlach waarna de jongen zich omdraait en voor ons uit loopt richting een tweepersoons tafeltje.
Josh schuift een stoel naar achter en gaat aan de kant staan, waardoor ik lachend mijn hoofd schud en erop ga zitten. Josh schuift voorzichtig mijn stoel aan, waarna hij op de andere stoel gaat zitten.
‘Dat kom je ook niet meer tegen tegenwoordig.’ Lach ik, waardoor Josh me vragend aankijkt. ‘Oh, wat bedoel je?’ Vraagt hij terecht geïnteresseerd. ‘Zulke nette mannen.’ Zeg ik dan waardoor Josh zijn schouders ophaalt. ‘Het zit er nu eenmaal zo in bij mij denk ik.’ Lacht hij, waardoor ik ook zachtjes lach. ‘Geeft niks, ik vind het niet erg.’ Glimlach ik, waarna we beide een kaart pakken. Onze handen raken elkaar, en normaal zou er een tinteling door me heen gaan, zoals ze altijd beschrijven in verhalen, maar ik voel niks.
Ik pak de kaart en sla hem open op de drankjes, waarna ik rustig bestudeer wat er allemaal is. Zodra ik weet wat ik wil klap ik de kaart weer dicht en kijk ik even om me heen. Ik zie inderdaad George en Lisanne in de andere hoek zitten. Ze hebben hun handen op tafel en hun vingers verstrengeld terwijl ze druk in gesprek zijn met elkaar. Ik zie hoe George hun handen optilt en voorzichtig een kusje op Lisanne haar hand drukt, waardoor er automatisch een glimlach op mijn gezicht komt te staan.
‘Goedenavond.’ Een oudere man komt bij onze tafel en kijkt ons vriendelijk aan. ‘Hallo.’ Glimlacht Josh. ‘Kan ik alvast iets te drinken voor jullie inschenken?’ Vraagt hij nadat hij ons twee andere menukaarten heeft aangereikt.
‘Voor mij een zoete witte wijn alsjeblieft.’ Glimlach ik. ‘Zou ik je ID even mogen zien dan?’ Vraagt de man waardoor ik even lach, maar knik. Ik duik naar beneden en begin in mijn tas te graaien naar mijn portemonnee, terwijl Josh een biertje besteld. Ik laat mijn ID zien, de man bestudeert hem aandachtig waarna hij hem aan me teruggeeft en weer schrijft. ‘Jullie drankjes komen eraan.’ Glimlacht hij naar ons waarna hij wegloopt. Zodra hij weg is schieten Josh en ik hard in de lach. ‘En jou vroeg hij niks?’ Proest ik. ‘Nee, helemaal niks.’ Lacht hij waardoor ik mijn hoofd schud. ‘Tja, ik heb gewoon een jong hoofd vergeleken jou oude kop.’
Josh kijkt me met open mond aan, maar hij lacht er wel om. ‘Oké, oké, jij wint.’ Lacht hij dan waardoor ik breed glimlach.
Ik pak mijn telefoon erbij als Josh na een tijdje nog niks zegt en zie dat ik berichtje van Luke heb, maar ik besluit hem weg te klikken en er niet op te reageren of hem te lezen.

Reacties (9)

 • kaleidoscoop

  Ik heb honger gekregen van dit hoofdstuk idk why...

  Maar ugh ik vind Josh en Jessie wel cute samen maar idk als ze geen tintelingen voelt en als Josh niet praat dan is het niks, lijkt me... Ja nou oké niet dat Luke zo'n perfecte keus is maar je snapt me.

  6 jaar geleden
 • Horlinson

  Ze zijn eigenlijk best wel cute samen..
  Hemmings, verdomme, waar zit je? c:
  Maar mooi geschreven (:

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  urlgh, mensen die zeuren dat ze hem aan het lijntje houdt -.-
  Hoe kan ze weten voor wie ze de meeste gevoelens heeft als ze nog geen date of iets met Josh heeft gehad. En ze kan nu toch moeilijk weglopen zovan: 'Nou Josh, ik vind je een hele toffe peer maar daar blijft het bij. Nu ga ik weer lekker naar m'n fuckbuddy. Aju !'

  Dit is geen commentaar op jou Sow, maar commentaar op de reacties ;3
  Ik vind het juist goed dat ze het zo doet, ze beloofd hem niets. Hoeveel mensen gaan er niet op een date met iemand om het daarna af te kappen, same idee.

  Supergoed geschreven meid ! <3
  xx

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  Je vindt hem niet leuk hoor, je vindt Lukey leuk

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Ik ga ze nog bijna shippen... Bijna
  +kudo

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen