Foto bij Hoofdstuk 44.

Ik ben een beetje heel erg vrolijk vandaag, oeps?
Ik heb gister te horen gekregen dat ik geslaagd ben voor mijn stage van dit jaar,
en dit was een pittige, dat zeiden mijn begeleiders ook.
Ook gaat het privé een stuk beter en tja,
ik heb gewoon hele lieve vriendinnetjes die voor me klaarstaan,
zo erg da ze me zelfs meenemen naar Disneyland <3
Dus ja, hier weer een nieuw deeltje!
En nu niet Jessie gaan haten!
Jullie komen er nog wel achter wat er aan de hand is.
hihi.
Liefs, xxx

Ik lach terwijl ik mijn armen om Josh zijn nek sla en mijn hoofd even laat hangen. Meteen hoor ik Josh zijn lach in mijn oren klinken waarna ik voel hoe twee warme, grote handen mijn haren naar achter strijken en mijn gezicht optillen. Ik kijk Josh in zijn ogen en met pretogen staart hij terug.
‘Of die ene keer, dat je zo hard gilde dat ik dacht dat er een inbreker was en je vermoord werd, maar je gewoon in je eentje een horrorfilm aan het kijken was?’ Het komt er lachend uit en ik wankel op mijn benen terwijl ik op Josh blijf steunen. ‘Hey, die film was echt eng, echt, echt eng!’ Roept Josh uit terwijl hij met zijn vinger naar mij toe wijst, en het puntje van mijn neus aantikt. ‘Wie gaat er dan ook alleen een horrorfilm kijken?’ Schater ik.
‘Ja, wat moest ik dan?’ Roept Josh lachend uit. ‘Nou, uhm, mij roepen om je gezelschap te houden?’ Lach ik. ‘Luke was bij jou.’ Lacht Josh, en meteen kijk ik hem strak aan, waarna mijn wenkbrauwen in de lucht schieten. ‘Luke? Wie is Luke?’ Josh schud lachend zijn hoofd waarna hij mijn gezicht tussen zijn handen pakt.
‘Ik zou niet weten wat ik zou moeten doen, als jij hier niet was komen wonen.’ Grijnst hij. Ik haal even onverschillig mijn schouders op. ‘Dan had je denk ik zo’n stom kutje als buurmeisje gehad.’ Zeg ik lachend. ‘Dan had ik gewoon jou in mijn leven moeten missen.’ Zegt hij en hij trekt een pruillip. ‘Oh, verschrikkelijk.’ Roep ik dramatisch waarna Josh lacht. ‘Ja, want dan had ik geen geweldige avond gehad, en dan had ik haar niet gekust.’ En zonder dat ik nog kan protesteren drukt Josh zijn lippen op die van mij. Ik kus hem meteen terug, maar al veel te snel laat hij me weer los. ‘Ik ga maar eens naar bed, mijn benen houden me niet meer.’ Zucht hij, waardoor ik knik.
‘Ik denk dat ik dat voorbeeld maar eens ga volgen.’ Lach ik terwijl ik zijn handen van mijn wangen pak en even onze vingers verstrengel. Josh drukt nog een kus op mijn lippen en ik bijt op mijn lip terwijl ik toekijk hoe hij zijn appartement inloopt. ‘Zie ik je morgen?’ Vraagt hij nog. Ik kijk hem aan en knik. ‘Damn Jessie, doe eens niet zo sexy of ik neem je hier in de gang.’ Mompelt Josh.
‘Nee. Nee, nee, nee, nee, nee. Geen spraken van.’ Ik steek mijn vinger in zijn richting en kijk hem streng aan. ‘Stop dan en ga naar bed.’ Zucht Josh, waarna ik ook zucht en richting mijn deur loop. Ik zoek wat in mijn tas naar mijn sleutels en zucht.
‘Jooooosssshhhh.’ Meteen hoor ik allemaal gerommel en een tijd niks, waarna ik twee handen op mijn heupen voel. Ik draai me in zijn grip om en steek mijn tas naar hem uit. ‘Ik kan mijn sleutels niet vinden.’ Josh lacht waarna hij mijn tas pakt en erin begint te rommelen, als hij ineens een vierkant, klein vacuüm pakketje uithaalt. ‘Dit zijn niet je sleutels.’ Zegt hij lachend waardoor ik hem even raar aankijk. ‘Ik weet niet of ik hier de deur mee open krijg.’ Lach ik terwijl ik het uit zijn handen trek en het voor het slot houd. ‘Jessie.’ Zucht Josh dan. ‘Wat?’ Vraagt ik hem plagend. ‘Wil je me gewoon? Is dat het?’ Ik voel hoe zijn vingers wat meer in mijn heupen drukken en ik draai me weer om. ‘Deze was niet voor jou.'

Reacties (10)

 • FrannieSuggy

  Oke ik ship josh en jessie sorry mensen hahaha

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Graag gedaan hoor meis (: ik heb er echt zin in. Oké nu ga k even het verhaal lezen haha

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Same as Lau her gifs omg
  Ik dacht ook meteen 'ouch'
  Arme joshy hahaha al kan die het misschien nog opvatten als een grapje?
  Hmm wss niet.. Maar alsnog kan ik Jessie niet haten
  Super geschreven meis <3
  EN IK HEB ZO'N ZIN IN DISNEY AHHHHH
  Amazing chappie, as alwaysssss
  Snel verduuurr(flower)

  6 jaar geleden
 • TAMOCHi

  OMG DISNEYLAND ;o
  Het is je gegunt meisje, geniet ervan ! <3

  En nu even over het verhaal.
  WAAROM IS DIT ZO LEUK OMG
  Je weet dat ik Jessie nooit zal haten, ik hou van Jessie. En van Luke. En een beetje meer van Josh dan van Luke, maar dat maakt niet uit haha
  Oh en Lau heeft echt gelijk :')
  Ik hou van haar gif's hahahaha

  Supergeschreven muppie <3
  xx

  6 jaar geleden
 • kaleidoscoop

  Maaaaaaar idk ik ship josh en jessie maar josh is geen luke en luke is everything ook al is-ie een beetje gemeen. Ik zit in tweestrijd :c

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen