Foto bij Hoofdstuk 47.

Oké,
zaterdag avond was ik aan het oppassen.
Mijn oppaskindje was me een verhaal aan het vertellen en toen kreeg ik me ineens een geweldig idee voor deze story!
Ik ben er zelf echt ontzettend enthousiast over,
En ik weet dat er zeker nog iemand heel blij van wordt.
En ook nog twee andere meiden die het waarschijnlijk erg leuk zullen gaan vinden,
dus ik hoop dat jullie het ook leuk zullen gaan vinden!
Ik heb in ieder geval als een robot getypt toen de kindjes op bed lagen,
en zelfs gisteren nog verschillende hoofdstukjes erbij geschreven.
Ik kan niet wachten om het jullie te laten lezen!
Liefs xxx


Niet veel later zitten we verdeeld over twee auto’s. Ik zit met Luke bij Calum en Francis op de achterbank terwijl Michael en Laurianne de andere kant op gereden zijn, om Ashton en Celine op te halen. Luke vertelde me gister dat Ashton en Celine eindelijk het huis gekocht hebben waar ze al een hele tijd op gezeten hebben en er nu ook echt in wonen. Ik wist hier wel van, maar nog niet dat het zeker was allemaal. Dat is er vast bij Celine bij ingeschoten om mij te vertellen, maar ik vind het niet zo erg.
‘Hoe kom je er eigenlijk bij om te aan zwemmen?’ Lacht Francis, terwijl ze haar vingers verstrengeld met die van Calum, omdat Calum zijn hand op haar bovenbeen plaatst. ‘Gewoon, van zwemmen kan ik echt ontspannen, dus bedacht ik het ineens, omdat ik echt even wil ontspannen deze zondag.’ Francis glimlacht even en knikt dan begrijpelijk. ‘Dat mag je ook wel, je hebt een ontzettend drukke baan.’ Mengt Calum zich nu in het gesprek. Luke trekt echter mijn aandacht door sarcastisch te lachen. ‘Wat?’ Verward kijk ik hem aan. ‘Niks?’ Verweerd hij dan ook meteen. ‘Maak dat de kat wijs.’ Ik sla mijn armen nors over elkaar en kijk Luke verveeld aan.
‘Volgens mij heb je het de laatste tijd wel drukker met andere dingen dan met je werk.’ Verduidelijkt Luke zijn opmerking. ‘Oh?’ Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Luke knikt even en trekt zijn wenkbrauwen dan ook op.
‘Het begint met een J en eindigt op osh.’ Zegt hij dan, waardoor mijn mond lichtjes open valt. ‘Dat is gewoon een vriend.’ Verweer ik meteen. ‘Een vriend die jou je andere vrienden afneemt.’ Ik kijk Luke even aan, en langzaam ontstaat er een kleine grijns op mijn gezicht. ‘Wacht eens even.’ Luke kijkt me nors aan. ‘Is hier iemand jaloers?’ Meteen hoor ik Francis giechelen. ‘Waar zou ik jaloers op moeten zijn?’ Vraagt Luke me. ‘Op het feit dat ik meer aandacht besteed aan Josh dan aan jou.’ Grijns ik. ‘Dat kan me niks schelen.’ Luke kijkt me waarschuwend aan, waar ik toch wel een beetje bang van wordt.
‘We zijn er!’ Roept Calum dan, waardoor hij mijn aandacht meteen bij Luke weghaalt. Ik grijp mijn tas die tussen ons in stond en stap zo snel ik kan de auto uit. We wachten tot iedereen er is waarna ik naast Laurianne naar binnen loop. We haalde als eerste een kaartje en wachten op de rest, zodat we met z’n alle naar de kleedhokjes kunnen lopen.
Zodra ik mijn bikini aanheb sla ik mijn handdoek rond mijn schouders en stap ik het hokje uit. De jongens zijn allemaal al klaar en ik ben als tweede meisje, aangezien Laurianne al in Michael zijn armen staat.
‘Dump je spullen maar bij mij.’ Luke opent zijn kluisje waarna ik knik en mijn tas boven op zijn tas leg. Luke haalt zijn portemonnee uit de zak van zijn zwembroek en drukt een muntje in het kluisje om deze vervolgens te sluiten en mij het bandje met de sleutel te overhandigen. Ik steek mijn arm naar hem uit en hij schuift het bandje rond mijn pols om hem vervolgens vast te klikken en zich naar me toe te buigen. ‘Als we het nu gehad hebben kunnen we mooi eerder gaan.’ Hij schenkt me een knipoog waarna hij het bandje rond mijn pols draait en dan weer eens stap bij me weg zet.

Reacties (12)

 • xIsoldee

  Lukey toch ;p

  6 jaar geleden
 • PrimRue

  Hehehe lukey is jaloers, hij wilt het gewoon niet toegeven ^^
  IK BEN ZO NIEUWSGIERIG NAAR JE PLAN OMYGOD
  Super stukje weer <3

  6 jaar geleden
 • chanyeoI

  Leuk stukje!
  +kudo

  6 jaar geleden
 • mrock

  Snel verder!!

  6 jaar geleden
 • X_justme

  Je maakt me nieuwsgierig haha!

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen