Foto bij First Goodbye

Zayn Malik

Met een nerveus gevoel schuifelde ik met de menigte mee naar voor. Ik bevond me samen met mijn moeder en zusjes in een massa van honderden en honderden mensen. Allemaal kwamen ze met het zelfde doel als ik. Auditie doen en, hopelijk, doorgaan naar de volgende ronde. Het was, nu al, een heel drukke ochtend geweest voor mijn moeder. 10 Keer had ze moeten roepen voor ik mijn bed uitgestapt was. Ik haat opstaan, en al zeker als ik weet dat me iets belangrijks te wachten staat. Maar het was men moeder toch gelukt. Ze had me uit bed gekregen en nu stond ik hier. Wachtend op een auditie van minder dan een minuten. Op iets wat mijn volledige wereld op zen kop zou zetten, of gelijk zou laten. Ik werd gek van het onwetende gevoel dat ik nu had. Niet weten of ik goed genoeg ben om verder te kunnen gaan in deze wedstrijd. Mijn familie vond van wel, maar zij waren geen strenge jury. Zij hadden geen platen label. Zij gingen niet dagdagelijks met talent om. Ik voelde mezelf alleen maar banger en nerveuzer worden, door mijn gepieker. Dus besloot ik te stoppen met denken en gewoon de mensen te beginnen keuren. Het werkte altijd tegen de stress. De ene had donker haar. De andere blond. De ene was dik. De andere dun. Dit deed ik tot ik mijn naam hoorde. Mijn beurt. Mijn moment om te laten zien wat ik in me had. Mijn moment om mijn familie en mezelf trotst te maken. Mijn moment. En ik ging er volledig voor gaan.
Voor mijn gevoel ging het heel goed. Maar toen Simon me liet stoppen werd ik bang. Misschien was ik slechter dan ik dacht. Veel woorden waren echter niet nodig. Ik kreeg 3 ja’s en ik mocht door naar de volgende ronden.
Later in de wedstrijd werd ik samen met 4 andere jongens samen geplaatst in een groep.


Hoofdstukje één is er! ;D Hopelijk zijn jullie zo enthousiast als ik over dit verhaal! ;D Laten we dit een soort 2e proloog noemen...:PIk ben momenteel net klaar met hoofdstuk 2, ik weet het ik zit nog niet ver, heb nog niet echt tijd gehad. ik vertrek morgen op kamp dus .. Nouja jullie weten het. De hoofdstukjes zijn momenteel kort, maar dat veranderd nog wel. Xoxo Cliffayne

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen