Foto bij Hoofdstuk 50.

dubbele updateeee!
Ik wilde jullie dit stukje heel graag laten lezen (:
Gaat verder als zoenen.
Als je perse de 16+ wil overslaan kun je vanaf het rode sterretje beginnen met lezen. Als je dit hele hoofdstukje niet leest mis je informatie.
Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!!
liefs xxx

Langzaam komt Luke in me terwijl hij me maar blijft bestuderen. Ik voel zijn ogen mijn lichaam scannen terwijl hij langzaam in en uit me gaat, iets wat ik niet van hem gewend ben.
'Luke. Sneller.' Mompel ik, maar in plaats van naar me te luisteren, drukt Luke zijn lippen op die van mij waarna hij me passioneel zoent. Zijn rechterhand plaatst hij zachtjes op mijn bovenarm waarna hij deze omhoog streelt over mijn sleutelbeen naar mijn wang, om deze vervolgens daar te laten rusten. 'Luke?' Vraag ik zachtjes, waarna hij me recht in mijn ogen aankijkt, wat hij normaal ook nooit doet. 'Shut it Jessie.' Gromt hij zachtjes, maar niet gemeen of ruig.
Hij buigt weer naar me toe en drukt losse, lange kusjes op mijn lippen. Elke keer als hij mijn lippen loslaat gaat hij langzaam in of uit me.
'You're so fucking beautiful.' Mijn adem stokt in mijn keel zodra deze woorden de lippen van Luke verlaten en even realiseer ik me niet of hij dit nu echt zei of dat ik het me inbeeld, maar toch bezorgt het kriebels in mijn maag, en voor ik het weet rolt zijn naam over mijn lippen en tintelt alles van een geweldige sensatie die door mijn lichaam raast. Luke stoot nog even door en laat zich dan naast me neervallen waarna hij het condoom verwijderd en deze richting mijn prullenbak gooit, waar hij tot mijn geluk ook in terecht komt.
*Ik draai me naar hem toe en sluit even mij ogen, waarna ik zijn warme ademhaling in mijn gezicht voel en niet veel later zijn lippen tegen mijn voorhoofd.
Dan realiseer ik me wat er net is gebeurt.
Als een klap komt het op me af terwijl ik voel hoe Luke zijn vingers zachtjes langs mijn gezicht strelen.
‘Luke?’ Vraag ik zachtjes, en langzaam open ik mijn ogen. ‘Ja?’ Vraagt hij net zo zachtjes terug.
‘Did you… Did you just make love to me?’ Ik kijk Luke aan, maar hij wend zijn ogen af. ‘Ik weet het niet… Misschien?’ Vraagt hij meer aan zichzelf als aan mij. ‘Luke… Dit was geen seks.’ Luke zucht en laat me los. ‘Weet je, het boeit me niet. Je zal zo toch wel weer opstaan en weglopen, zoals je altijd doet.’ Zucht ik, terwijl ik me uit hem losmaak en me op mijn andere zij draai, zodat ik met mijn rug naar hem toe lig, klaar om de kou toe te laten als hij opstaat. ‘Nee. Nee, nee nee. daar ben ik klaar mee. I love you jessie, And i'm not gonna walk away. I'm not gonna leave you. That's just never gonna happen anymore.’ Met een ruk draai ik me om waardoor mijn haren in zijn gezicht belanden maar hij lijkt er niks om te geven. Met grote ogen staar ik hem aan terwijl hij me alleen maar strakker vastpakt. ‘Meen… Meen je dit?’ Piep ik zachtjes, waarna Luke knikt. ‘Ik ben er klaar mee Jessie. Ik ben klaar met dit gedoe. Ik hou van je en ik ben zo dom om mezelf daarin tegen te houden. Ik haatte het dat je zo boos op me werd de laatste tijd, ik hield iedereen voor de gek. Je werd zelfs zo gek dat je erdoor naar Josh ging en ik liet het gewoon toe, maar dat deed me pijn. Zoveel pijn Jessie. Ik wil jou en alleen jou, niet alleen voor de seks maar voor meer. Ik wil je vasthouden en knuffelen als we samen op de bank een enge film kijken. Ik wil je hand vasthouden als we door de stad lopen. Ik wil degene zijn die tegen je aandanst als we uitgaan. Ik wil je vasthouden en beschermen als je bang hebt, je troosten als je een kut dag hebt gehad. Ik wil je lippen elke seconde van de dag kussen en met mijn vingers door je haren strelen om je rustig te maken. Ik wil bij jou zijn Jessie, zo veel en zo lang als ik kan.’

Reacties (19)

 • PrimRue

  OMG LUKE YES FREAKING FINALLY!!!!
  FEEELSSSS HOLY SHIT SOW
  Superduper goed geschreven holy crap <3
  *leest snel verder*

  6 jaar geleden
 • FrannieSuggy

  Omg yeaaah whoop whoop (:

  6 jaar geleden
 • xIsoldee

  WHAAAAATTTTT?

  Oke mijn pc stond echt perongeluk in hoofdletters, maar ik voelde dus totaal niet de nood om het aftezetten xo

  WHUUUT? LUKE ARE YOU REALLY SERIOUSLY?

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  Kom.ik er net achter dat ik uit enthousiasme de link naar het hoofdstuk aangerand heb en het dus 5 keer open heb staan
  Juist

  6 jaar geleden
 • MeloveEmma

  What the actual fuck

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen