Foto bij haeven ~23~

Michael Clifford

"I have an idea!" Jay springt op van de bank waar ze net nog tegen Kaylee aan zat. Ik zie iedereen haar vragend aankijken. Zelf til ik ook mijn hoofd op van Calum zijn schoot, wat pittig lekker lag. Nadat we met zijn allen naar beneden waren gegaan hebben we samen liedjes gezongen en heb ik samen met de jongens een soort mini concert gegeven aan de meiden. Kaylee is daarna drinken gaan halen uit de kelder en hedden wij de tv aan gezet.

"Hoelaat is het, Kay?" Gaan ze weer. Waarom altijd dat vervloekte Nederlands?! Misschien moet ik ook aan Jay vragen of ze me een bijles kan geven, of meerdere.. wat? Dat dacht ik niet! Snel ga ik recht zitten en kijk weer naar de meiden. "Okay, it's just two P.M. Let's go outside!" Jay huppelt al de gang op terwijl iedereen nog wat duf overeind komt en ook opstaat. Ik loop ook de gang in en trek mijn schoenen aan, waarna ik naar Jay toe loop. Ze loopt net de deur uit en het is toch te verleidelijk en ik prik haar in haar zij. Ze springt op en maakt een of andere spastische beweging. "Godverdomme, Michael doe dat nooit meer!" roept ze tegen mij, al weet ik niet wat ze precies zegt dus ik haal een wenkbrouw op.

"Oh yeah, just don't you dare do that again!" Ze slaat met haar vlakke hand tegen mijn borstkas en keert zich dan ook naar de rest die net buiten is gekomen. "Have any of you ever riden a horse?" "No", "Yes" klinkt het door elkaar. Ik grinnik even net als de rest. "Which of you has?" Vraagt Jay voor de duidelijkheid. Ik steek mijn hand op samen met Calum. Wat ik had verwacht want ik en Cal zijn ooit samen door de bergen gaan rijden toen Ashton en Luke gingen surfen in L.A. De laatste keer dat we daar waren. Nu zo'n twee maanden geleden. "Do you know how to saddle up a horse?" vraagt ze richting ons. "I think I remember how to do that. It's not that difficult." zeg ik schouder ophalend. "I need some help." grinnikt Calum. "Okay. I will saddle madness first and th-" Ze stopt haar zin en kijkt raar naar Luke die in lachen uitbarst.

"What's so funny?" "Nothing, just the name. It fits perfectly to your horse." zegt hij nog na grinnikend. Ergens heeft hij wel gelijk maar zo grappig was het ook weer niet. "Okay... Just like I said. I'll saddle Madness and then help Calum. Kay can you help those two greenies?" Ze wijst naar Ash en Luke wat mij nu laat lachen. "Auchss." Lacht Calum en highfived Jay. Ze glimlacht zelf ingenomen en kijk Kaylee weer aan. Wachtend op antwoord. "Yeah sure. Let's go kangaroo's" De drie lopen richting de stallen en Jay kijkt terug naar ons. "Go get a horse. Not too small, at least 1.80 meters tall. I'll check up on you later Mike and help you Cal." zegt ze en met die woorden loopt ze naar de achterste stallen. Ik kijk haar na en voel een arm op mijn schouder.

"Horse riding? I didn't know you were into that type of girls?" "Shut up, kiwi." Ik duw de lachende Calum weg en loop met lichtjes blozende wangen ook naar de stallen. Ik was niet verliefd op Jay. Ja, oke ik vind haar leuk en ze is super mooi en lief en grappig en, ugh. Ik sla mezelf tegen mijn hoofd en loop langs de stallen. Het ene na andere paard gaat aan me voorbij. Ze hebben allemaal wel iets, maar er is er niet echt een die me echt aantrekt. Ik sla de hoek om en zie Calum met een zwart paard praten. Het is best een schattig gezicht. Ik loop door en kom langs een Haflinger die me met zijn ogen blijft volgen. Ik loop naar zijn box toe en open deze.

"Hello there." Met mijn hand ga ik over zijn hals richting zijn flank en terug naar zijn hoofd. Mijn vingers strelen over de dunne bles op zijn hoofd en al de tijd blijft hij mij aankijken. "She looks like madness." Ik schrik en kijk achter me waar Jay staat. "Her name is Mallow, That's also a flower." Ik knik maar, omdat ik niet echt een antwoord weet. "Her saddle is in the room around the corner." En weg is ze weer. Verbaasd draai ik me terug naar het paard. "You're Mallow right? Well, I'm michael and I'm gonna grab your saddle." zeg ik wat ongemakkelijk en loop naar de zadelkamer om haar daarna -met enige moeite maar goed- op te zadelen.

---
Tip: zoek de betekenis van Mallow even op ;-) -xx-

Reacties (1)

  • Monks

    Iedereen heeft het druk met school! :-(
    Leuk hoofdstuk!

    6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen